Board logo

2,5 miljonit eurot.
Deiviidas - 16.11.2017 kell 20:39

Lugesin täna, et mingi maa 19 aastane modell oli oma süütuse oksjonil 2,5 miljoni euro eest müüdud saanud.

Kas nii lihtne ongi miljonäriks saada või?

Pangaautomaat on jalgevahel.

Oksjonil olid paljude seas osalenud veel mingi Hollywoodi A kategooria staar ja vene tuntud poliitik. Loomulikult noppis võidu mingi Araabia sheik, kellele need "hästi kulutatud" 2,5 miljonit eurot, ilmselt järgneva paari minuti jooksul, maaseest taas pangakontole tagasi tulid aga see selleks.

Mulle meeldis selle jutu juures kommentaar, et tänapäeval kui võtta 100 eurot, oled prostituut. Kui aga miljoneid, siis auväärne seltskonnadaam.

Nii vist ongi!

eerik2 - 16.11.2017 kell 20:43

See juba ammu teada, et mõelda tuleb suurelt
Nage meie 'miljonärid' - varastad 10000, pannakse kinni, varastad 10000000, on kõik teed lahti.

Deiviidas - 16.11.2017 kell 20:53

Jah see on nagu laenuga;

100000 on kliendi probleem.
1000000 on juba panga probleem.

skingirl - 16.11.2017 kell 22:20

deiv kas sind ajab see närvi,et sul pole midagi nii hinnalist , mida saaks 2,5 milli eest müüa

Deiviidas - 17.11.2017 kell 00:14

Mitte müüa aga kasvõi rentida Skin.

skingirl - 17.11.2017 kell 01:09

Ehee sa pole tõesti enam nii noor aga no võta siis mingi papp oma teenuse eest
Tee selline pakett.
Sõidutad autoga siis viid restosse siis öö peenes hotellis.
mingi tonn ikka saad küsida

reheline - 18.11.2017 kell 21:02

Elu on alati ebaõiglane olnud

skingirl - 19.11.2017 kell 16:16

Muidugi see varjant mida ma pakkusin pole ka kommiraha mitte 2,5 milli kõrval. Aga jah ebaõiglane on küll

sissy84 - 20.11.2017 kell 16:24

Loodame, et tüdrukul on nutti ka raha teenima panna. Muidu on tegu tüüpilise lotovõitjaga, kes on varsti taas vaene.
Mina teiste elusid ei kadesta, ma ei tea mida sellise raha eest üks öö tähendabki. Äkki saab terveks eluks suguhaiguse pluss õudusunenäod lisaks.

naisemees - 29.11.2017 kell 02:19

Isegi kui 10xväiksema raha saaks, oleks müüjaid rohkem kui ostjaid. Ostjaid ma ei mõista, aga müüjaid küll. Esimest korda on muidugi psüühiliselt raske müüa. Ja raske ongi see just ajudele! Aga kui "kasutatud" naise eest ka ikka mingit head raha pakutakse, siis on juba trügimine ostetavaks suur. Mõistetav ka. Mingi vorst mingi aja augus, ja pärast pappi nagu putru. Seda diili ei saa kuidagi hukka mõista. Täitsa normaalne olukorra endakasuks pööramine!

sissy84 - 30.11.2017 kell 00:09

Ma pole ealeski mõelnud, et võiks sel viisil teenida.
Samas ma ei imesta, et on naisi, kes nii mõtlevad. Neil on kindlasti ka mida pakkuda: ilu. Modelli ei kujuta ma ette köögis suurele perele vaaritamas, pigem tuleb Ikka silme ette restoranid jms..
Ja ma ei imesta, et on mehi kes endale naise ostavad. Raha on, milleks keskmise välimusega naisega leppida.

freelancer - 30.11.2017 kell 19:57

Kunagi ütles üks tark inimene, et
raha vedeleb kõikjal-tuleb lihtsalt vaadata ringi ja see üles korjata.

sissy84 - 01.12.2017 kell 10:59

Eeehh sel viisil ma siiski kummardada ei taha.
Kõlab vangla naljana.

sissy84 - 01.12.2017 kell 11:00

Oeh minu esimene topelt postitus. Sama tekst tuli kaks korda. Palun see siin kustutada, ise ei oska.

freelancer - 01.12.2017 kell 20:41

Miks kohe vangla värk.Tuleb osata ka kummardada kuid seda õigel ajal ja õige inimese ees.Kui ikka kaart on soodne ja tähtede seis seda soosib pole ju midagi halvasti.Kehaasend on nagu riiete kandmine-Riided pead olema võimeline välja kandma-sama kehtib ka teiste nähtuste kohta.

metsatöll - 02.12.2017 kell 04:25

Kõik me oleme müüdavad..hind on erinev.

sissy84 - 02.12.2017 kell 11:50

Jah, eks saab ju raha maast ka korjata naiselikus asendis (nagu kleiti kandes), st jalad koos kükitades.
Tuli naljakas seos lihtsalt.

Ma ei ole nõus, et me kõik müüdavad oleme. Erandeid leidub ka. Mina ei tea summat, millega mind üks vanamees võluda suudaks. Miks pole hinda? Ma usun, lihtsalt, et trauma oleks liialt suur: õudusunenäod ja vastikuse tunne, et seda ei hüvitaks miljonid eurod. Kui mul ikka tekib enda vastu vastikuse tunne, siis on mul raske enda nahas edasi elada. Ma lihtsalt pean ennast armastama, ma ei suudaks elada iseennast vihates. Minu jaoks oleks selline tegu madal... Ma tunneksin ennast prostituudina ja summa suurus seda tunnet ei kaotaks.

freelancer - 02.12.2017 kell 21:44

Kõik me müüme ennast.Küsimus pole mitte ainult oma keha müümises.Ärme hakka siin eriti polemiseerima selle miljonitega.Alati on olemas summa millele lisades ainult üge euri on vastused hoopis teised.Sinu vastuses meeldis mulle see osa kus tunnistasid et ei tea summat millega sind mingi vanamees võluda suudaks.Sa ei saagi seda teada sest vastavat tehingut pole toimunud.Karm elu näitab et keppi saab ka täitsa tasuta ja seda ilma krossigi maksmata,kusjuures kaunitelt ja veetlevatelt indiviididelt.Selleks ongi olemas väljend -Mida ei saa suure raha eest saab väga suure raha eest.

eerik2 - 02.12.2017 kell 22:29

Lõpuks on ainult, kõik ainult enesemüümine,
turul me oleme vennad ja õed.
Tükkhaaval, jupphaaval, päevhaaval, tundhaaval
üksteisel müüme omad usud ja tõed....

Kes ei teaks neid ridu.....

sissy84 - 02.12.2017 kell 22:31

Tegelikult Sul on õigus, kui ma kord 70-aastane olen, siis paari miljoni eurone prost võiksin ju nalja viluks olla.
Siis ma ei saaks traumat kui vanamees sama vana oleks.

See ei tähenda, et ma oleksin prost raha eest mõnele enda vanusele või nooremale.

Freelancer, mis Sinu hind oleks mõne 90-aastase rikkurist memme puhul?

reheline - 03.12.2017 kell 19:12

Sissy, püsime ikka raamides, eksole.
Teema algas süütuse müümisest ju. Sealt see hind. Pealegi süütus oli ühe modelli küljes. Kui see süütus on 70 aastase vanamuti küljes, siis kahjuks pole hind sama. Arvan isegi, et see on lausa väärtusetu
Sinu küsimus Freele aga oli lausa provotseeriv. Selline olukord on nagunii spekulatsioon. Sellises vanuses inimest saab ju kasvòi porgandiga ära petta.
Siis et kòik on müüdav... see on mòne meelevaldne väljend. Kindlasti on mòni selline saast olemas. Palju ònne talle, kahju ainult, et kòike osta ei saa. Ajusid näiteks

Vabakasakas - 03.12.2017 kell 20:00

Kui arvestada, et selle süütuse kaotamise kogemust tihti parimate hulka ei arvata, siis ei ole iseenesest ju halb tehing.
Ehk siis ilmselgelt on tal sellest hiljem oluliselt säravam lugu mõnes foorumis kirjutada kui, et "ei saanud arugi, kui juba ilma olin ja polnud suurem asi sooritus..."

freelancer - 04.12.2017 kell 21:27

Kõigepealt vastus sissyle.
Sellisele küsimusele lihtsalt ei saa vastata enne kui läheks konkreetseks kauba hõõrumiseks

Mis puudutab Rehelise väitele et ajusid osta ei saa siis on see tegelikult hea et need antakse tasuta sündimisel kaasa.Millised -ka selles on olemas oma hea külg.Mõtle kui kõigil oleks ideaalsed ajud-maailm kaotaks kindlasti rohkem kui olukorras et looduses valitseb tasakaal....

reheline - 04.12.2017 kell 21:39

Nojaa, see ajude puudumine polnud nagu Freele mõeldud. Rohkem süütuse müüjatele. Aga väide ise on meelevaldne ikkagi.
Hea küll, me müüme ennast tööturul. Aga see on ju normaalne? Poliitikud müüvad ennast. Erakondadele. Ka normaalne? Minu meelest on. Rohkem variante ei tulegi meelde. Ma arvan, et väga suur osa inimesi siiski pole müüdavad. Alatus vòtmes siis.
Aga kui on, laduge näiteid.

sissy84 - 05.12.2017 kell 01:38

Mul on vahel kahju, et ajusid osta ei saa.
Täna kuulasin naabrit ja mõtlesin, et pole mõtet imestada lollide kehva elujärje üle. Neid saabki imelihtsalt lüpsta: nad usuvadki iga müügijuhi ladusat kiidulaulu, nad ei tea midagi intressidest, nad ei saa aru, et tegemist on kahjuliku tehinguga enne kui saabuvad tagajärjed. Hirmus on ainult seda idiootsust pealt vaadata, vaatad kuidas inimene kaevab end aina sügavamale ja sügavamale auku...
Mõnele paneks kulbiga juurde kui saaks. Ausalt, kahju on.

freelancer - 05.12.2017 kell 18:21

Paneks siia ühe tänase sündmuse mis tegi meele rõõmsaks..
Ilm ilus läksime koertega ringi tuiama.Nägin halenaljakat pilti.Seiasab auto keset teed,uksed vallal.Tegu talude vahelise teega.Kahel pool autot ukerdavad maas kaks meesterahvast.Paistab et koht on anomaalne ja maa külgetõmbejõud ületab kordades mujal toimiva.Peab tunnistama et oma küla mehed.Mehed olid vist juba vaikselt aastavahetuse ja jõulupidustustega alustanud.Kuna vehkisid käega siis koerad läksid ettevaatlikult ligi ja vaatasid samuti värki.Noorem koer püüdis midagi analoogilist järele ahvida aga loobus lõpuks.Võtsin meestel auto võtmed ära ja viisin tallu naise kätte.Tagasi tulles reageeris ka vanem koer ja tõstis lihtsalt jalga sest tema teades on maas lamavad objektid kasulik tulevikule mõeldes oma registrisse kanda.Vot nii see maaeluke veerebki siin-lõbu laialt ja alati näeb midagi mis veel üllatab.
Ja siinses teemas kahetsetakse et ajusid ei saa osta.Polegi vaja.Eks looduses olegi nii et vastavalt kehale on ka ajud.

eerik2 - 06.12.2017 kell 07:46

Krt... see oli hea.... Mõnus viis minutit naerda kohe..

sissy84 - 07.12.2017 kell 15:06

Ma vahel mõtlen, et mulle meeldiks intelligentne ühiskond, kus oleks pigem kuiv inglise huumor või must huumor, selle asemel, et vahel pean vihastama oma küla lollide peale. Või, et peaks imestama kui eluvõõrad ikka mõned inimesed on, seda eriti infoajastul, kus saab end iseseisvalt harida...
Mnjah, hakkan vist vanaks jääma, et jalaga perse huumor enam sellisel kujul peale ei lähe.

Vabakasakas - 07.12.2017 kell 15:38

...kui poleks lollide pöörast armeed, kas tõuseks tarku, kes näitaksid teed?

sissy84 - 07.12.2017 kell 16:19

Inimene ei saa olla tark igas valdkonnas. Oskus mõelda, infot sorteerida, talletada ja kasutada ei tähenda, et iga inimene oleks igal alal professionaalne taibu.
Lauslollus on väsitav.

Või võiks need päris soodad olla natuke eraldatud teistest.

Vabakasakas - 07.12.2017 kell 16:44

Tark inimene ei tähenda erialaseid teadmisi. Tarkus on üldine nähtus. Analüüsivõime ja arusaam sellest, mida sa tead ning milliseid teadmisi erinevates olukordades juurde vajad ongi
täiesti piisav.
Kõige õudsam asi on see, kui inimene räägib asjadest, millest ta mitte midagi ei tea ja ei saa aru ka, et ta tegelikult ei ole pädev. Rumala inimese esimene tunnus nö

sissy84 - 07.12.2017 kell 17:48

Sõna "tarkus" on laiahaardeline definitsioon.
Teed näitaksid need targad, kes on pädevad oma valdkonnas, st elu seisma ei jääks. Lihtsalt lauslollus on tänapäeval hirmus nähtus.

Vabakasakas - 07.12.2017 kell 18:56

..., aga kõik ei saagi ju targad olla. Muidu ei paistaks see sinu oma välja kuiski ning keegi peab neid lihtsaid asju ka elus tegema.
Lauslollus on alati olnud hirmus nähtus

freelancer - 07.12.2017 kell 21:05

Tsitaat:

Kõige õudsam asi on see, kui inimene räägib asjadest, millest ta mitte midagi ei tea ja ei saa aru ka, et ta tegelikult ei ole pädev. Rumala inimese esimene tunnus nö

Kas pidasid silmas Ossinovskit ,kes käsi piiblil vandus et mingit piirikaubandust ei ole ja ei hakka olema.

Vabakasakas - 07.12.2017 kell 22:42

...Ossinovski ilmselt siiski lihtsalt vassis labaselt. Teadis küll, et tuleb, aga oli tarvis õigustada sotside lolli otsust. Nii on seda kõige lihtsam teha lihtsalt.

kondikubu - 17.12.2017 kell 12:18

Enne kui hakata arutama teiste süütuse hinna üle,tahaks teada palju teie küsiksite oma süütuse eest.

freelancer - 18.12.2017 kell 23:05

Küsimuse püstitus on juba kuisdagi kahtlane.Kaup mida pakutakse peaks ka olemas olema.Alles siis võiks arutada hinna teemal.

sissy84 - 19.12.2017 kell 16:26

Meestel pole mida saaks ette näidata. Ja ma ei peaks arstile minemagi, et tõestada süütuse puudumist.

Kui nüüd aga teoreetiliselt rääkida, siis mina olen see ullike, kes endiselt tahaks süütuse kinkida noormehele kellesse on armunud. Seda asjaolu ei muuda mitte mingi rahasumma.
Minu jaoks kaalub ilus mälestus raha üles.

reheline - 19.12.2017 kell 21:31

Nonädsa, hea meel saada kinnitust, et "kõik on müüdavad" tüüpidel pole õigus. Paika peab ütlus, et igaüks mõtleb oma rikutuse tasemel Maailm on endiselt mõnus paik elamiseks. Teatud maailmajagudes loomulikult.

freelancer - 19.12.2017 kell 21:45

Maailm on tõesti mõnus paik elamiseks."2,5 milli esikukapi riiulil annab sellele lihtsalt natuke põnksu juurde.
Meenub üks seik mälestustest kus ca 30.ndates aastates näitsik samuti väitis midagi sarnast(tegu polnud mitte süütuseostuga)Kui aga mängiti rahapokkerit ja lauale hakati laduma rahapakke siis muutusid suht kähku arusaamad asjade väärtusest....2,5 millist sai järsku 900 000 ja nägu lõi särama ja kaup oligi koos.Mängu sisu seisnes selles et rahapakke tõsteti järjest inimese ette ja mõlemad pooled võisid mängu lõpetada suvalisel hetkel.

sissy84 - 20.12.2017 kell 08:28

Inimestel on paberrahast erinev arusaam. Mõni vaatab seda kui ostuvahendit ja teine kui värvilist paberit.
Nõukogude aja lõpus köeti rahaga ka ahju, ei tea kui paljud seda tegid.

Mind raha hunnikud ei mõjuta - suvaline paber prindiga. Eurod on veel eriti koledad kah.

metsatöll - 21.12.2017 kell 22:30

Hmm...no ei tea...kui sul on näiteks paar justkui firmat, kapitaliga miskine 2500 euri, millised hingitsevad, ning tuleb rikas onu, ning pakub sulle selle 2,5 milli... No küllap teeksid kõike...läheksid või kuhugi keha müüma, ilmselt Häda on selles, et keegi ei lehvita su nina all seda reaalset summat, ning siis saadki näidata, et pole müüdav...Tegijad siin

sissy84 - 22.12.2017 kell 01:08

Ära nüüd kurjusta, kõikidele ei meeldi raha eest seks.
Räägi ikka enda eest.

Enesearmastus on rahast olulisemal kohal, sorry.

Deiviidas - 22.12.2017 kell 23:10

Tsitaat:
Algne postitaja: kondikubu
Enne kui hakata arutama teiste süütuse hinna üle,tahaks teada palju teie küsiksite oma süütuse eest.

Kui ma veel süütu oleksin, siis ei küsiks ma selle eest ilmselt midagi. Tahaks võimalikult ruttu sellest lahti saada.

Deiviidas - 22.12.2017 kell 23:14

Tsitaat:
Algne postitaja: skingirl
Ehee sa pole tõesti enam nii noor aga no võta siis mingi papp oma teenuse eest
Tee selline pakett.
Sõidutad autoga siis viid restosse siis öö peenes hotellis.
mingi tonn ikka saad küsida

Jah see oleks isegi variant. Füüsiline töö hakkab ära koormama aga horisontaalselt saaksin veel hakkama. Peab kaaluma!

metsatöll - 23.12.2017 kell 18:43

Tsitaat:
Algne postitaja: sissy84
Ära nüüd kurjusta, kõikidele ei meeldi raha eest seks.
Räägi ikka enda eest.
Miks enda eest?
Ok., teeme ekstreemsemaks...
Tuleb vanamees (üksi tuleb.. ) , paneb noa kõrile, ning pakub sulle nussi eest ( no ma ka ei arva, et sa nii kena oleks ) 2,5 milli v sured...
et mis Sa siis teeks?
võtad raha ja annad, ning sejärel annad avalduse poliisi?
Jäid ilma rahast ja süütusest, aga ei müünud ennast
Tubli siss

sissy84 - 24.12.2017 kell 23:33

Vanamehele teen 1:0 isegi siis kui on nuga kõril kuna selles poosis ta ei saa nagunii vägistada. Vanameeste tarvis pole erilisi teadmisi võitluskunstist vajagi, saan hakkama ka teooria baasil.

Olen kuulnud naljakat nippi: kui on vägistamise oht, siis tuleb ruttu püksi kakada. pidavat isu ära võtma.

Ma eelistan väikest rüselemist ehk kaklust aga kes teab ehk viimases hädas prooviksin ka selle nipi ära.

metsatöll - 25.12.2017 kell 22:23

SPEKULEERISIN Aga vastust ehk usun,,, tegelikult oled samasugune müüdamatu, nagu need muud miljardärid

sissy84 - 27.12.2017 kell 10:50

Sa vist tõesti ei suuda uskuda, et on inimesi kes tunnevad ja teavad enda võimeid ja sihti. Kui mul on pea, käed ja jalad töökorras, siis mul ei ole vaja ennast müüa.
Ma ei oleks roninud ka ülikooli kui arvaksin, et mul on mingi konkreetne hind.
Suurim loll müüb end ja ei tea rahandusest ega majandusest midagi, st kaotab lühikese ajaga raha. Tark suudab raha teha ka piskust, st teab kuidas panna raha raha teenima. Ma ei tituleeri end targaks, kes on finantsvabaduse saavutanud aga samas ma vähemalt tean, et olen õigel teel ja ma ei vaja taolisi lahendusi.
Seega räägi ikka enda eest, mitte ära kastita teisi.