Board logo

Sõjad tulnukatega
Mandark - 10.08.2003 kell 21:46

Ajakirjandusest olen lugenud, et arvatakse, et USA sõjavägi on salajases sõjas tulnukatega. Mulle tundub see küll suure kõlakana mis ei ole kohe üldse tõsi, aga kui on tõsi siis.... siis... siis ei tea kohe mida teha

Venom - 11.08.2003 kell 07:32

irw
a äkki ongi USA selle sõja kaotanud ja praeguse valitsuse moodustvad seal juba olendid universumisügavustest?

eero - 11.08.2003 kell 07:33

naised saunas rääkisid jah et vist olla kaotanud

Omega452 - 11.08.2003 kell 09:28

Loomulikult kaotasid juba. Bush on tegelt Marsi kuningas. Nüüd proovib terve Maa ära vallutada Afganistaan ja Iraak olid esimesed. Varsti tulevad Libeeria ja Põhja-Korea. Peale seda Eesti... . Tegelt ei usu ma, et nad sõjas on. Tulnukad käivad niisama siin planeedil. Uurimas jne.

Venom - 11.08.2003 kell 09:48

Tsitaat:
Algne postitaja: Omega452
... Tegelt ei usu ma, et nad sõjas on. Tulnukad käivad niisama siin planeedil. Uurimas jne.

irw
mida siinsetest primitiividest ikka uurida

li-li - 12.08.2003 kell 02:57

Eriti võimas irwww võiks olla see siis, kui me takkajärgi irwwax,oma praegust irwamist

Ray - 12.08.2003 kell 10:56

Usa saaks kestapeale ja mitte vähe, kui mingit sõda hakkaks aretama siin tulnukatega.

Hiirekas - 12.08.2003 kell 11:06

Hmmm,
huvitav oleks teada mida see sõda endast kujutaks. Kas tulnukad pudenevad nagu kosmosetolm meie maale ja hakkaksid elama meie kehas, või kasutavad nad meie aju mõjutavaid ained, või mis.
Sõdida on siin maapeal tore. Üldiselt ju teame milleks meie tehnika võimeline on, aga tulnukad? Mis või kes nad on ja mis see sõda endast siis kujutkas. Pole ju õrna aimugi. Me võime vaid oletada, aga me ei tea. Seega oleksime vist suht võimetud nende vastu.

Venom - 12.08.2003 kell 11:25

Tsitaat:
Algne postitaja: Hiirekas
Hmmm,
huvitav oleks teada mida see sõda endast kujutaks. Kas tulnukad pudenevad nagu kosmosetolm meie maale ja hakkaksid elama meie kehas, või kasutavad nad meie aju mõjutavaid ained, või mis.
Sõdida on siin maapeal tore. Üldiselt ju teame milleks meie tehnika võimeline on, aga tulnukad? Mis või kes nad on ja mis see sõda endast siis kujutkas. Pole ju õrna aimugi. Me võime vaid oletada, aga me ei tea. Seega oleksime vist suht võimetud nende vastu.

nu pisut fantaasiat arendades võib ju seda kõike ette kujutada
alates inimkonna totaalsest hävitamisest (nagu seda on kujutanud R.L. Hubbard võitlustanner maa's) kuni inimkehade ülevõtmiseni (filmid: nukkude isand, Viirus)
valik on sinu

Omega452 - 12.08.2003 kell 11:37

algne teema oli, et usa olevat sõjas tulnukatega. mingit tõendus materjali peale area51 pole?

HELP! HELP! ründavad!

Venom - 12.08.2003 kell 11:45

ja kas see piirkond 51 on mingi arvestatav tõend et ollakse sjõjajalal tulnukatega? pigem salastatud tsoon uuemat sorti sõjatehnika väljatöötamiesks ja katsetamiseks millele on lisatut pisut masse eksitavat meediakära

Lii001 - 13.08.2003 kell 14:38

Selle kohta on igasuguseid arvamusi...mingi tõepõhi kindlasti on, aga kust maalt???

moggy - 14.08.2003 kell 10:13

Mina arvan et inimesed on liiga palju ulemakaid lihtsalt vaadanud

Lóri - 15.08.2003 kell 09:54

Tegelikult on asi juba hullem ja need sõjad on juba jõudnud Eestisse

Venom - 25.04.2013 kell 13:40

krt mida kõike siin ka hallidel aegadel arutatu pole.
p.s ei pretenderi "Päeva Kaevuri" tiitlile

reheline - 25.04.2013 kell 17:20

Skin oleks kõige pädevam siin selgitusi jagama. Paraku vaikib teine kahtlaselt...

skingirl - 25.04.2013 kell 19:00

Teate proovige minuga hästi läbi saada siis jääte ellu

vesielukas - 25.04.2013 kell 20:39

Skinnike, Te näte meeletult hea välja

eerik2 - 25.04.2013 kell 20:49

Esimene moosija

skingirl - 25.04.2013 kell 23:54

Kas see pole mitte tõsi eerik2? Või on Teil vastuväiteid?

eerik2 - 25.04.2013 kell 23:57

Kus nüüd mina tean... Marduk on kaugel... Mina olen Orionilt

skingirl - 26.04.2013 kell 01:35

Siis Teiega sõjaks ei lähe

kaheksasada - 26.04.2013 kell 05:51

Mulle jälle tundub, et on leiutatud uus religioon Darwinismi asemele. Tulnukad-jumalad! ( "Iidsed tulnukad" History)

Andrew - 26.04.2013 kell 07:21

Asi on tõsine. Ka Eesti sõjavägi on tulnukatega sõjas. Seda on näha sellest, et mingit informatsiooni ei ole aga tegevus käib. Äsja käis Võrus. Vaadake Salesit - selle teema juures on tal suu lukus. Ilmselgelt sõjasaladus. "22 Kolonn" või midagi sellist.

Venom - 26.04.2013 kell 08:32

ega siis lihtrahvast saa paratamatu teadmisega ära hirmutada. Mida ei teata see ei t e k i t a ka hirmu. Väga hästi oli sihandese üliohtliku situatsiooni mahavaikimine põhjendatud filmis "Deep Impact"

skingirl - 26.04.2013 kell 11:49

Kui te arvate,et teatud tulnukate sort ei ole Teie füüsilise keha looja, kuna seda pole veel keegi suutnud tõestada,
siis kus persest te pärist olete ja kuidas te siia saite?

Venom - 26.04.2013 kell 11:54

No perse kaudu pole ma küll siia ilma sündinud.
Lähedane aga siiski vähe teine avaus naissoost esivanema kehas oli tolleks auguks kustkaudu ma siiailma vupsasin.

skingirl - 26.04.2013 kell 16:16

Mõni on küll minu arust näiteks sealt kaudu siia saabund!

eestjatagant - 26.04.2013 kell 17:03

.. mina ei ole see skingirl i like you., mina ei ole see. ma olen lihast ja luust..,kas teie nimi on-"luarvik. jaa -jaa, milleks jälle need küsimused...

eestjatagant - 26.04.2013 kell 17:09

its only love..need together !, its only love...kiir t..

eestjatagant - 26.04.2013 kell 19:03

miks nii vara hommikul sellise murega,- venom -?,,-let them do it-. eks ju.!?

eerik2 - 26.04.2013 kell 19:08

Kas 'muuda' nuppu on raske üles leida?
Skinnil on õigus, nagu alati. Igaljuhul selline verbaalne pasandus tundub küll sealt tagumisest august pärit olevat...

eestjatagant - 26.04.2013 kell 20:18

eerik2 ,anna andex mulle ka , mis ma ütlesin. ma pöen siiralt, valesti öeldut, siiralt !,ma ei saa NÄIDATA !...,see selleks, aga mis on( muuda) nupp-? ,ma ei saa aru . anna andeks.?

sossuke - 27.04.2013 kell 18:33

Tsitaat:
Algne postitaja: eerik2
Igaljuhul selline verbaalne pasandus tundub küll sealt tagumisest august pärit olevat...

miks see nii tuttav tundub?
vastust teab vaid tuul ja siili huul.

skingirl - 28.04.2013 kell 15:11

Olen siinset verbaalset sitta kokku kühveldanud juba terve hunniku, isegi tulnuka jaoks on seda liiga palju samas võime hajutada kuu , mis sest sitast veel rääkimata

kaheksasada - 05.06.2013 kell 18:57

Icke ütleb, et "sõda tulnukatega" on selle maailma vägevad pikalt planeerinud ja et nad teevad selle ära!

sales - 18.06.2013 kell 23:09

Sõda tulnukatega meenutab mulle kangesti meiemaiseid ususõdasid või ameerika koloniseerimist, et siis teema väljamõtlejad ei ole eriti fantaasiarikkad, ainult suurem perimeetria ja uuemad relvad
Mis muidugi ei tähenda, et ma tulnukaid üldse ja skinni koduplaneeti välistaks... või mis maalane ta oleksgi, kuigi ühtteist on ta meilt juba isegi õppinud

sissy84 - 20.06.2013 kell 00:10

"Sõda tulnukatega", mõeldes meie relvadele See oleks aasta nali.
Kui nad suudaksid siia oma lendava taldrikuga tulla, siis ma ei taha teada mis on neil relvadeks. Me ei suuda teist korda Kuulegi minna.

sales - 20.06.2013 kell 17:31

Me oleme need teie probleemid ammugi lahendanud, meil on kõik rahul ja õnnelikud, aga selline mõtlev indiviid ei ole agressiivne...
Meil polegi relvi, aga meil on gravitatsioonijõud, mis muudab universumi äärealade tsivilisatsioonide hambuni relvastumise naeruväärseks.
Meil pole mõtet teid vallutada, sest te ei suuda meie teadmistele midagi lisada.
Tõsi me oleme kohal, teil viibiva vaatleja amet on meie jäoks raskeim, sest kuigi te olete juba suutelised mõtlema ja fantaseerima, isegi laulma, kuigi siin kisute koguaeg meie kingitud harmooniat unustades oma ürgsete tamm-tammide juurde...
Kõik see on tühine, aga me ei saa teiega kontakti seniajani kuni te pole omale selgeks teinud mida te õieti tahate

vaatleja:www. qqq.urartia 6666

sissy84 - 21.06.2013 kell 18:55

Ma olen realist, ma ei usu, et kõik tulnukad "vanad rahud" ise on.
Äkki mõnel on koduplaneet suremas ja meelsasti võtaks omale sellise kus saab veel natukenegi elada.

sales - 21.06.2013 kell 20:19

Universaalses mõttes on ka meie planeet Maa kantud surmavalt haigete kategooriasse, siis on vaevalt mõeldav nagu tahaks keegi kõrgema intellektiga siia kolida, kui on paremaid küllaga. Ega nad pole sama toslemid kui eesti poliitikud, kes murdsid sisse lahtisest uksest lagunevasse EL ja koomas eurotsooni

sissy84 - 23.06.2013 kell 10:46

Pole meil Maal nii hull midagi, hapnikku ja loodust veel on, äkki on mõne liigi jaoks nö see vajalik.
Meiesuguste jaoks on oluline nafta ja tehnoloogia. Mõne jaoks ehk sel kujul polegi see oluline.
Mida poliitikat, hävitavad inimesed ära ja siis pole ka seda närust poliitikat, rääkimata kõigest muust mis on kole ja ebameeldiv.

Deiviidas - 25.01.2017 kell 22:47

Tsitaat:
Algne postitaja: Mandark
Ajakirjandusest olen lugenud, et arvatakse, et USA sõjavägi on salajases sõjas tulnukatega. Mulle tundub see küll suure kõlakana mis ei ole kohe üldse tõsi, aga kui on tõsi siis.... siis... siis ei tea kohe mida teha

Kõigepealt oleks vaja reaalselt mõnda tulnukat avalikkusel näha, et selles õhkõrnas teoorias kasvõi mingit tugipunkti leida. Seni oleme näinud.... mitte midagi!

skingirl - 26.01.2017 kell 18:57

Kujutad ette kui mõni uuem sort veetakse sulle ette ja sa ei tea tema võimetest muffigi.Neegritega saab veel kuidagi võidelda aga no kuidas sa tulnukatega hakkama saad
Ootad ,et iseseisvuspäeva film algaks või

freelancer - 26.01.2017 kell 19:52

Skinn
Ega sa ometi silmas ei pidanud Meeridemaa presidendivahetust.

No neid snitivõtmise kohti on enamgi kui ainult iseseisvusepäev.Kui see ei toimi tuleb kasutada varianti..Lahing LA pärast või maailmade sõda.

ufonaut - 02.08.2017 kell 20:15

Algul södivad, kyll ära harjuvad.

freelancer - 16.08.2017 kell 11:44

Tsitaat:
Algne postitaja: Deiviidas

Kõigepealt oleks vaja reaalselt mõnda tulnukat avalikkusel näha, et selles õhkõrnas teoorias kasvõi mingit tugipunkti leida. Seni oleme näinud.... mitte midagi!

See et neid näha pole ja pole ka esitletud näitab selgelt ja veenvalt et peale meie on olemas kuskil mõistusega olendid.

skingirl - 16.08.2017 kell 17:24

No Deiv tahab ikka et tuuakse ja esitletakse.
Kallid televaatajad täna tutvustame teile planeet Bluti elanikku
50 tuhande valgusaasta kauguselt.
Vaadake nüüd siin ta on , tutvuge

jaagant - 19.08.2017 kell 14:26

Tsitaat:
Algne postitaja: skingirl
No Deiv tahab ikka et tuuakse ja esitletakse.
Kallid televaatajad täna tutvustame teile planeet Bluti elanikku
50 tuhande valgusaasta kauguselt.
Vaadake nüüd siin ta on , tutvuge

Nii sobiks mullegi

Deiviidas - 19.08.2017 kell 22:21

Skin ma oleksin väga rahul kui see juhtuks.
Ma ei väida, et elu mujal pole olemas aga fakt on see, et meil pole sellest elust hetkel mitte mingisuguseid tõendeid.

Videomaterjal mingitest ähmastest objektidest ja seda tänapäeval, mil salvestustehnika võimaldaks teha palju konkreetsemaid ülesvõtteid, ei saa ju võtta 100% tõendusmaterjalina.

Aga ma usun, et elu on olemas ja ilmselt meid ka külastatakse. Ma loodan, et varsti saame tõe jälile.

skingirl - 20.08.2017 kell 19:22

Huivtav on see,et isegi kui oleks tõestivõetavad selged pildid või kaadrid, keegi ikkagi ei usuks
Aga peale seda video ära vaatamist, ei tahaks hästi enam tutvuda nendega võibolla aint sõdida
vene keelne video:
https://www.youtube.com/watch?v=PcjaMWOtENY&t=1884s

Reede - 20.08.2017 kell 20:23

Mina arvan, et nad on juba kohal. Mingit sõda pole olnud. Lihtsalt tehti selgeks, saame koos läbi. Teie jääte võimule ja meie tõmbame niite. Võibolla see viimane osa pole nii läbipaistev. Eesmärki on samuti väga keeruline oletada. Peale selle arvan, et mitmeid eri liike on siin majandamas.
Võibolla isegi eelmise ajastu arenenud inimesed, kes nagu polegi tulnukad vaid vanaaja targad.

Leni - 20.08.2017 kell 20:34

Mis seal videos on siis lühidalt, viitsib keegi kokku võtta?

ma ei oska vene keelt eriti

skingirl - 20.08.2017 kell 20:50

No,et tulnukad pahad ja söövad inimesi ja joovad nende verd See oli liiga lühike kokkuvõte vist

Leni - 20.08.2017 kell 20:54

Eh, abiks ikka Aitäh.

Deiviidas - 20.08.2017 kell 21:19

Meil igapäeva poliitika imeb tavakodanike verd veelgi hullemini nii, et siin ei tohiks inimkonnale midagi üllatavat olla.

freelancer - 21.08.2017 kell 20:35

Jäin samuti arutlema -Kas Skinn mitte tulnukatest rääkides meie riiki silmas ei pidanud.

metsapull - 26.08.2017 kell 04:02

Poliitikud küll nii ei arva.