Kodutud.com  
Alla

Trükisõbralik versioon
Telli e-mailile | Lisa lemmikutesse
<<  1    2    3    4    5    6    7  >>
Autor: Teema: valged ja värvilised
Pipilota
unetud ood tais armastust

Registreeritud: 21.10.2004
Viimane külastus: 17.09.2016
Otsib: mitte midagi
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 03.04.2006 kell 21:30 Reply With Quote
kaitsevaim, arvan miskiparast, et sa ei maleta aegu, kui tanatel ja bussis vois kuulda ainult venekeelset juttu. hetkel peaks olema pilt siiski vahe teisem.
ma ei suuda tosiselt votta juttu, et venelased votavad eesti yle. eestlastele on yldjuhul geneetiliselt sisse kodeeritud venkude mitteaktsepteerimine ja segunemist ei ole siiski vaga ju toimunud.

"on võimatu olla masenduses kui sul on õhupall "
winnie puhh

View User's Profile View All Posts By User
jll
Auväärne Kasutaja

Registreeritud: 26.12.2003
Viimane külastus: 6.06.2011
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 03.04.2006 kell 21:40 Reply With Quote
Tsitaat:
Algne postitaja: Pipilota
kaitsevaim, arvan miskiparast, et sa ei maleta aegu, kui tanatel ja bussis vois kuulda ainult venekeelset juttu. hetkel peaks olema pilt siiski vahe teisem.
ma ei suuda tosiselt votta juttu, et venelased votavad eesti yle. eestlastele on yldjuhul geneetiliselt sisse kodeeritud venkude mitteaktsepteerimine ja segunemist ei ole siiski vaga ju toimunud.

Ei ole see kaugeltki nii. Tänavatel ja bussides ei kuule suurt midagi peale vene keele. Kuna nad on märgatavamalt vaesemad ja ei sõida autodega. Ma olen tallinnas elanud 21 aastat. Ja eestikeele osakaal ühistranspordis kasvas ajavahemikul 1990-1995 edasi on totaalselt hullemaks läinud. Kuid see on minu arvamus. Viimased 2 aastat ma ei kasuta ühistransporti kuna ta suutis mind korralikult välja vihastada.

kaitsevaim
hell tantsulõvi

Registreeritud: 13.06.2003
Viimane külastus: 15.09.2023
Otsib: meelelahutust
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 03.04.2006 kell 21:40 Reply With Quote
nojah ega ei mäleta küll eriti ja ega ei tahaks ka mäletada. Ja mis segunemisse puutub, siis eks neid juhtumeid on küll ja küll kus vene mees ja eesti naine või vastupidi paari on heitnud...loomulik integratsioon, eksju, mida meie riik nii väga soovib.

anna endale võimalus olla eriline!

jll
Auväärne Kasutaja

Registreeritud: 26.12.2003
Viimane külastus: 6.06.2011
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 27.04.2006 kell 08:18 Reply With Quote
Tsitaat:
Algne postitaja: dillinger
Vaata Anne! valge mees ei viinud aafrikasse mingit häda .neegrid pole iial paremini elanud kuikoloniaalperioodil. Nende eest hoolitseti neile avati koole, anti süüa ja riie selga ja nad tegid piitsa ja püssi all ilusti töödki. Häda saabus aafrikasse kui valged mehed ära läksid. siis oli asi kohe perses ja on siiani pees. Õpi ajalugu!
Üksiki neeger ei tee füüsilist tööd kui piits ta pea kohal ei plaksu. ta kas mängib palli , hööritab perset või müüd enda keha.Ja loomulikult nad varastavad, müüvad narkotsi ja petavad.

TJ
TJ

Vastav jutt minutis http://www.minut.ee/article.pl?sid=06/04/23/1945250&mode=nested

JoanMadou
pixie

Registreeritud: 22.11.2004
Viimane külastus: 10.10.2007
Otsib: lõbusat äraolemist
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 27.04.2006 kell 08:47 Reply With Quote
Neile kes inglise keelt oskavad on BBC vastava artikli all pikem ning nüansirikkam jutt. http://news.bbc.co.uk/1/hi/world/africa/4932060.stm

Let's go save the world guys!

anne51
Mul on kahju ...

Registreeritud: 16.01.2006
Viimane külastus: 14.06.2013
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 27.04.2006 kell 09:04 Reply With Quote
jll, kas ma saan õigesti aru, et sinu arvamus ühtib dillingeri arvamusega ja seetõttu tõid selle uuesti esile.? Tore, aga oleksid võinud oma sõnadega selle välja öelda.
Neegrite eest hoolitseti? Anti süüa ja riie selga? Enne valge kolonisaatori sissetungi ei vajanud nad "hoolitsemist". Täna "hoolitsevad" ameeriklased Iraagis. Mulle meeldiks, kui igaüks hoolitseks ise enda eest.
Ah et tegid piitsa ja püssi all ilusti tööd? Dillingerile oleks piitsa vaja, et ta tööd teeks ja foorumis ei muliseks! Kuidas meeldiks?
Tegelikult küsis teemaalgataja, kuidas suhtume sellesse, et Eestis liigub üha rohkem teistest rassidest inimesi ja et abiellutaks teistest rassidest inimestega. Kui Eesti maaelule tehti ots ja arvatakse, et maamees peab end elatama turismist, siis mida rohkem turiste, seda parem. Mina ei usu, et Eestisse tuleb massiliselt teiste rasside esindajaid elama ja töötama.
Ma ei abielluks teisest rassist inimesega, sest olen mugav inimene ja ei viitsi noid jamasid jamada, mis siis kaela tulevad, kui peab hakkama võõra kultuuriga kohanema.

Inimese elu on lõpetamata jääv kool.
G.Keller

robertksp
Algaja

Registreeritud: 28.03.2006
Viimane külastus: 31.12.2009
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 27.04.2006 kell 19:37 Reply With Quote
Vaadake ida poole, sealt on tulemas hoopis teise rassi esindajad. Eesti piir käib vastu Hiina Müüri (piiri).
Imre
:

Registreeritud: 30.12.2004
Viimane külastus: 19.07.2022
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 27.04.2006 kell 20:11 Reply With Quote
Ühest küljest kiidetakse vene naisi taevasse ja samas mustatakse vene mehi, et võtavad meie naised ära.
Samas tahavad valged mehed musta (tumedanahalist) naist proovida. Valged emmed jalutavad mulatist lapsega tänavatel.
Neetult silmakirjalik ühiskond.
Mida paganat on teil karta, et must mees tuleb võtab teie naise ära.
Ise oled jobu, siis ta peabki su naise üle lööma.
Ehk siis alles hakkate oma naisele järeldusi tegema, et mida sai viltu tehtud.
Neegriga koos saunas ?
Mis sellest halba on üldse ?
Neegriga koos mullivannis ? Lae või kuul pähe, selline "räpane loom" ronib mullivanni.
Olen neegriga koos olnud, isegi ühes toas temaga maganud. Mis nüüd saama peab ?
Lasen maha ennast suurest häbist, olen ma nüüd rikutud inimene ja alamklassi armastaja ?
Mõttetu teema, rassistid võiks ennast maha lasta parem. Inimrämps minu silmis ...
Natsid, kui võiks öelda.

Minu ebaselge jutt on tingitud alkoholist või selle tugevatest jääknähtudest,mille tõttu ei saa mind milleski süüdistada.

Sonic22
Algaja

Registreeritud: 24.04.2005
Viimane külastus: 9.08.2007
Otsib: sõpra
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 19.05.2006 kell 18:10 Reply With Quote
Aga sina, Imre, paistad neid lausa jumaldavat.

Eesti naiste ja nende mulattidest laste kohta ütleks vaid niipalju, et on kahju tõdeda, et tänapäeva noorema põlve naissoo esindajad ( ütleme 18-25 e.a.) kipuvad neid "musti" liialt eelistama. Mis vahet on Eesti mehel ning "värvilisel"? Legendide järgi pidavat "värvilistel" suurem t*** olema, mis neid noori naisi nende poole tõmbab. Ja uhkustamise vajadus, a la "näe, mul on neegrist mees, olen tegija", " näe, ma kargan ikkagi neegrit, olen tegija". Sellele aga ei mõelda, et nad segavad oma Eesti verd mingisuguse mis-iganes-verega.
Jah, kui tahate, olen rassist, aga vot selline asi ajab närvi. Ja sama kehtib venelase-eestlase liitu. Ok, abielluvad, saavad lapsed: pahatihti aga ei õpetata lapsi eesti vaimus, ikka vene omas ( jutt siis Eestis elavatest sellistest paaridest). Tean isegi nii mõnda sellist ja vastuseks minu küsimusele, et miks te lapsele siis Eesti keelt ei õpeta ja last Eesti kooli ei pane, sain, et " a milleks? milleks seda vaja?". Mis krdi milleks? Ehk selleks, et ametlikult on laps ikkagi eestlane ja peaks meie kultuuri ja keelt oskama/teadma/tundma.
Tulevad need "värvilised" siia ( neegrid, hiinlased, muslemid-huslemid), saavad laspi, kasvatavad neid oma kultuuri järgi , (muslemite poolt ehk tulevased terroristid? neil see veres juba)jne. Seda meile vaja ongi?

Igaühes meist on varjul üks pisike kuradike*Sonic*

Pipilota
unetud ood tais armastust

Registreeritud: 21.10.2004
Viimane külastus: 17.09.2016
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 19.05.2006 kell 18:38 Reply With Quote
sonic22, kyll sul ikka on raske elu, kui sa koiki ja koike pead vihkama. natu tolerantsust ja naed, et maailm on palju parem paik!

"on võimatu olla masenduses kui sul on õhupall "
winnie puhh

Imre
:

Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 19.05.2006 kell 19:08 Reply With Quote
Ma ei jumalda neid, ma ei jumalda kedagi ega midagi.
Ma ei saa sellest vihkamisest aru lihtsalt.
Sa võid oma vaatevinklist neid asju esitada nii palju kui kulub.
Minu jaoks pole see argument.
Kui naine arvab, et see neegri t*** on suur ja hea, siis
pole ta just kõige värvikam kriit karbis.
Pidi lugema ju kasutusoskus, mitte suurus ja pikkus.
Seda meile vaja ongi?
Tolerantsust oleks tarvis minu arust.
Haigeid ja väärakaid on nii valgete, kollast, kui mustade seas.
Peaks ma europiide vihkama, kuna nad on seda teist või kolmandat teinud ?
Ma arvan, et mitte.
Debiilne oleks arvata, et muslim on kindlasti terrorist.
Või et see on neil suisa veres.
Kui vanem ei õpeta lapsele eesti keelt, siis on see individuaalne.
Iga lapsevanem kasvatab oma last nii, nagu ta õigeks peab.
Tahad mind neegri jumaldajaks pidada ?
Sul on see õigus, ma võin vastu väita, aga sulle jääb ikka Sinu arvamus.

Minu ebaselge jutt on tingitud alkoholist või selle tugevatest jääknähtudest,mille tõttu ei saa mind milleski süüdistada.

secrets
Algaja

Registreeritud: 18.05.2006
Viimane külastus: 21.05.2006
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 19.05.2006 kell 20:00 Reply With Quote
Ma ei ole rassist ja ei ole seda uhkusega. Sellega peaks põhiline öeldud olema. Julgen täiel määral kinnitada, et 100% on teie jutt neegritest ja ''pilusilmadest'' eelarvamused, mida on levitanud filmid või valesti kokkupandud ajalooraamatud. Iga inimene on omaette isik ja ma olen täiesti kindel et kui teemaalgataja ja teised rassistid värvipimedad oleksid, oleks see maailm rõõmsam paik nii nende kui meie jaoks.

Kui pole aega teha asju õigesti, peab olema aega teha asju uuesti.

View User's Profile Visit User's Homepage View All Posts By User
Oleskleja
Laiskur

Registreeritud: 05.02.2003
Viimane külastus: 15.12.2019
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 20.05.2006 kell 01:12 Reply With Quote
Tsitaat:
Algne postitaja: dillinger
Abiellumisest polnud küsimus. need kes neegritega nii kaugele lähevad on nagunii parajad pervod ja zoofiilid .Hetkel oli küsimus samas vannis viibimise kohta. ta oleks mind ju seal vabalt puudutada võinud Öäkk!

TJ

Huvitav, et just puudutamine eriliselt vastik tundub. Se nagu peaks rohkem häirima, et vees liiguvad igasugu osakesed väga kiiresti. Eriti mullivannis. Se paarike oli kindlasti kaetud ohtralt neegri spermaga ja teab kui korralikult nad peldikupaberit kasutasid. Ja mitte ainult see konkreetne paar, vaid kõik eelmised, kes enne seda vanni kasutasid. Mõni kusepidamatuse käes vaevlev saksa pensionäär näiteks. Või tripperit põdev iiri lits, mis hõrgud eritised sinna võisid jääda ja kindlasti jäid ka. Ni et dillingeri tookordne neegriprobleem oli küll libaprobleem.

Isegi postitada ei viitsi.

machimos
Põmmpea

Registreeritud: 18.01.2004
Viimane külastus: 23.03.2023
Otsib: sõpra
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 20.05.2006 kell 04:14 Reply With Quote
Tsitaat:
Algne postitaja: meryli
PS! Üllatavalt palju ka vagest rassist.

Miks üllatavalt?? Siit kumab kerge rassism läbi. Inimene on inimene, ühed lollid/targad kõik.

Just another freak in the Freak Kingdom.

View User's Profile Visit User's Homepage View All Posts By User
Andrew
Siin ja praegu

Registreeritud: 17.05.2004
Viimane külastus: 29.01.2023
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 23.05.2006 kell 15:45 Reply With Quote
Tekitame siin tormi veeklaasis. Paljud teist ei ole näinud, kui suur nuhtlus on korralik asiaat ja kui jäärapäine on ehtne venelane. Nüüd on olukord nii, et tööd pole Eestis kellegagi teha ja kuna majanduskasv peab säilima, siis saame varsti teada, mis tunne on saksamaal türklastest immigrantidega koos elades.

Naisi peab jumaldama või tuleb nad maha jätta. Vahepealset võimalust ei ole.
Remarque

anne51
Mul on kahju ...

Registreeritud: 16.01.2006
Viimane külastus: 14.06.2013
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 23.05.2006 kell 16:07 Reply With Quote
Kuhu see majandus küll kasvama peab? Kas ta kasvab lõputult? Kui jah, siis missugused pudrumäed ja piimajõed meid ootavad? Kas ta peab kasvama vahendeid valimata? Mis siis juhtub, kui majandus ei kasva nii tormiliselt?
Ma pean majanduskursustele minema.

Inimese elu on lõpetamata jääv kool.
G.Keller

Andrew
Siin ja praegu

Registreeritud: 17.05.2004
Viimane külastus: 29.01.2023
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 24.05.2006 kell 15:32 Reply With Quote
Tsitaat:
Algne postitaja: secrets
Ma ei ole rassist ja ei ole seda uhkusega. Sellega peaks põhiline öeldud olema. Julgen täiel määral kinnitada, et 100% on teie jutt neegritest ja ''pilusilmadest'' eelarvamused, mida on levitanud filmid või valesti kokkupandud ajalooraamatud. Iga inimene on omaette isik ja ma olen täiesti kindel et kui teemaalgataja ja teised rassistid värvipimedad oleksid, oleks see maailm rõõmsam paik nii nende kui meie jaoks.

Mina ei ole neeger ja ei ole seda ka uhkusega. Seega ei ole ma ka rassist, vaid mitteneeger.

Naisi peab jumaldama või tuleb nad maha jätta. Vahepealset võimalust ei ole.
Remarque

LaddertoFire
Algaja

Naine
Registreeritud: 18.06.2005
Viimane külastus: 7.11.2007
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 25.05.2006 kell 08:29 Reply With Quote
Ei iial ei abielluks ma neegriga, sest ma ei suudaks ühegi mustaga nii kaugele minnagi, et miskid tunded tekiksid jne.
Ja neeger haiseb! Isegi pestud-kammitud-lõhnastatud neegrinaisel on spetsiifiline neegrihais.
Ja mina? Rassist? No ei!

Mitte kõik, aga väga palju on võimalik...

JoanMadou
pixie

Registreeritud: 22.11.2004
Viimane külastus: 10.10.2007
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 25.05.2006 kell 09:47 Reply With Quote
Imelik küll, mul on üldiselt hea haistmismeel, aga neegrihaisu ma avastanud pole, mis siis et paar head sõpra ja üks kunagine boyfriend mustanahalised on olnud.

Ja teist värvi inimesega abielluksin küll. Mu väljavalitu pole valge nahaga ja ma ei tee sellest probleemi. Mõne arvates ma peaksin selle peale mõtlema et ma "eesti verd segan" - mul tekib selle peale küsimus, et kas selline ongi see vabadus mille eest eestlased võitlesid? Kommunismi piirangute alt natsionalistlike piirangute alla? Vabadus on minu jaoks vabadus võõra võimu alt, vabadus valida oma valitsus, vabadus valida oma elukoht ning samuti vabadus teha lapsi selle mehega keda ma armastan. Kõik need vabadused käivad minu jaoks käsikäes ning on vajalikud täisväärtusliku elu elamiseks.

Let's go save the world guys!

sheridan
state of mind

Registreeritud: 22.04.2006
Viimane külastus: 17.10.2010
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 29.05.2006 kell 10:39 Reply With Quote
psühholoogiliselt on kõige lihtsam vihata seda, millega eriti kokkupuudet pole olnud, küll aga on eelarvamused. niisiis küsiksingi, et kui paljudel teist, kellele värvilised ei meeldi, tegelikku kokkupuudet nendega on olnud? ma ei mõtle seda, et nägin purjus/laksuall nigru ja nüüd mulle enam ükski ei meeldi, vaid kui paljud teist vihakandjatest reaalselt nendega suhelnud on? seltskonnas või nii. mul endal oli ka alguses ka väike võõristus, aga sõbralikult suheldes sain hästi aru, et inimesed nagu meiegi. (ka meie hulgas on trosse.)
arthas6014
Kasutaja

Registreeritud: 05.09.2004
Viimane külastus: 10.02.2015
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 29.05.2006 kell 23:20 Reply With Quote
1) Ega eriti ei sooviks. Geograafiline lokatsioon
2) Nope, nope, nope... Meie mõlema ego jaoks säästame aega ja klikime edasi

Imre
:

Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 30.05.2006 kell 00:23 Reply With Quote
Tsitaat:
Algne postitaja: LaddertoFire
Ei iial ei abielluks ma neegriga, sest ma ei suudaks ühegi mustaga nii kaugele minnagi, et miskid tunded tekiksid jne.
Ja neeger haiseb! Isegi pestud-kammitud-lõhnastatud neegrinaisel on spetsiifiline neegrihais.
Ja mina? Rassist? No ei!

Tjah, kui Sina ennast ei pese, siis võib neeger või naha maha nühkida,
hais jääb ikka levima.

Hera
Friik

Registreeritud: 23.03.2004
Viimane külastus: 27.04.2018
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 30.05.2006 kell 08:32 Reply With Quote
No on ikka paras rassistide pesa küll. Huvitav, miks siis valge inimene nii kangesti seda tumedat nahka ihaldab? Jookseb aga solaariumidesse ja ahnitseb viimsetki päiksekiirt, et aga oma auväärset ja kallihinnalist valget nahka tumedamaks saada. Päike pole enam isegi mitte tervislik, kuid ometi on rannad suviti rahvast täis. Hoidke siis oma valge nahk au sees ja ärge ihaldage mulatiks saada - selliste (isehakanud tumedanahaliste) kohta on olemas väljend - värvilised.

mõtlemine on vahel tervislik

delilah
läbisõidul

Registreeritud: 26.05.2005
Viimane külastus: 12.08.2011
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 30.05.2006 kell 20:08 Reply With Quote
Olen tabanud ennast mõttelt, et suhe mustanahalisega on üks asi, kuid kuidas harjuda sellega, et sinu laps on teist värvi kui sina

Hera
Friik

Registreeritud: 23.03.2004
Viimane külastus: 27.04.2018
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 30.05.2006 kell 22:10 Reply With Quote
Kas oma laps polegi siis nagu oma või? Nii et kui on väheke tumedama nahaga, siis ei kõlbagi teda armastada. Huvitav, lastekodud on valgenahalisi lapsi täis. Ei tea miks küll neid keegi ei armasta??? Seda ei saa küll nüüd tumedanahaliste kaela ajada.

mõtlemine on vahel tervislik

<<  1    2    3    4    5    6    7  >>

Jaga teistega:
| Veel

go to top
Esileht | Foorumid | Jututuba | Galerii | Ajaviide | Otsing | Tänased teemad

Kasutajatugi: info@kodutud.com - Kasutustingimused
22 päringut, mis võtsid aega 0.0659080 sekundit