Kodutud.com  
Alla

Trükisõbralik versioon
Telli e-mailile | Lisa lemmikutesse
<<  1    2    3    4    5  >>
Autor: Teema: APK - Abielus Pettunute Klubi
Prääks...
Kasutaja

Mees
Registreeritud: 22.03.2015
Viimane külastus: 24.05.2017
Otsib: meelelahutust
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 02.12.2015 kell 23:02 Reply With Quote
Klge, kas Sales on nüüd siis kutu või mis? Üle aasta pole teemaalgataja juba sees käinud...
Mis teemasse puutub, siis see on väga haige ...mees abiellus, naine keppis vasemal ja mees pettus ja tegi klubi:" Mul on Sarved, AIDAKE!!!"

View User's Profile View All Posts By User
linnuke69
Algaja

Naine
Registreeritud: 01.05.2011
Viimane külastus: 22.12.2021
Otsib: kirjasõpra
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 02.07.2016 kell 10:35 Reply With Quote
Abielus pettunute klubi

Mitte et ma abielus pettunud oleksin-ma pole kunagi olnudki ja ei abiellu ka.Kunagi mõtlesin et ei taha lapsi ka.Nüüd mul siiski on peaaegu 2a tütreke.Aga sellisesse totrasse klubisse ma ka ei astuks.
epp
Tige Kull

Registreeritud: 04.05.2002
Viimane külastus: 7.02.2021
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 20.08.2016 kell 15:46 Reply With Quote
Hea et polnud abielus.. nii mönigi paber jääb määrimata...nii et siis klubisse vist ei pääse?

Ärge uskuge midagi sõna-sõnalt.
Ärge eitage midagi täielikult.
Kahelge ja otsige tõde.
Olles leidnud hingerahu,
tunnete ära ka tõe.

View User's Profile Visit User's Homepage View All Posts By User
kaitsevaim
hell tantsulõvi

Registreeritud: 13.06.2003
Viimane külastus: 17.05.2020
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 15.09.2016 kell 12:39 Reply With Quote
Pange mind ka siis kirja. Olen selle poolt, et inimesi ei omata, vaid seotakse vabatahtlikult temaga oma elu. Abielu tähendab justkui seda, et sind on omistatud ja puuri pandud. Ei ole minu jaoks.

anna endale võimalus olla eriline!

sissy84
Umbusklik

Naine
Registreeritud: 11.08.2003
Viimane külastus: 23.08.2022
Otsib: mitte midagi
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 15.09.2016 kell 13:58 Reply With Quote
Kaitsevaim: defineeri omistamine.

Minu jaoks pole vahet kas olla abielus või suhtes kui on peres lapsed ja on pikk kooselu. Ma olen abielus ja 97% pole ma abielus pettunud. Tulin siia teemasse, et küsida vaid meeste arvamust.
Mind häirivad vahel mehe sõbrad kes tekitavad olukordi kus on nö võimalus truudust murda. Kes ise on naistemehed (ja ka abielus) ja samal ajal ka energilised seltskonnahinged kellega on nö tore koos hängida introvertidel. Kes teevad nö meestekaid (üritusi) klubides ja kutsuvad lauda ning tantsule naisi (nt kord aastas). Ma saan aru, et see on vb vaheldus aga mulle ei meeldi sellised üritused. Kui on risk 11 aastat pikk kooselu (6 aastat abielu) lihtsalt riskeerimise tõttu hävitada, siis kas selliste ürituste KEELD on nö inimese omamine ja kastreerimine?
Teatud sõprade juures ööbimine ja õlle libistamine on jällegi OK. Kas ma olen jobu kui mulle teatud iseloomu omadustega mehe sõbrad ei meeldi?
Mul endalgi on vallalisi ja litsakate elukommetega tuttavaid. Kas on siis tore kui mõlemad kaaslased kukuvad riskeerima ja nö vaid ootavad hetke mil on UPS ja suhe läbi? Küsimus pole teatud asjade osas KAS need juhtuvad vaid on küsimus hoopis MILLAL need juhtuvad.
Mida arvavad asjast abielus pettunud? Mis maalt on üheosapoole omistamine ja nö kastreerimine ja kust maalt on kõik OK?

Ära võta südamesse! Võta suhu ja sülita välja.
Elu on nagu lehm, pidevalt saab pulli!

kaitsevaim
hell tantsulõvi

Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 15.09.2016 kell 17:49 Reply With Quote
omistamine tähendab seda, et sa ei luba ühelgi teisel inimesel oma kaasale liigset tähelepanu pöörata, kes võiks suhtele ohtu kujutada. Mõnikord muutub see paranoiliseks. Kui partneritel on omavahel usaldus ja kokkulepped, siis see peaks kõik kokku võtma. Partnerid võivad ka kokku leppida, et lubavad üksteisele teistega kohtumisi - see võib isegi üksteise suhtes kiindumist suurendada. Kui tekib vajadus kõrvalt vaadata, siis on järelikult midagi puudu ja kui partner ei saa seda, siis on ta rahulolematu ja jääbki seda otsima

eerik2
kollane koer

Registreeritud: 04.09.2005
Viimane külastus: 2.04.2023
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 15.09.2016 kell 20:12 Reply With Quote
See "tekib vajadus kõrvalt vaadata" on üks hale väljend. Krt kui sa ei suuda ega taha kooselu, siis ära ela koos ja panegi ainult kõrvalt.Ja kui abielus olles ei saa ilma kõrvaltpanemata kuidagi olla, siis lõpeta see abielu ära ja tunnista oma vigu. Igasugune abielu-kooselu on vabatahtlik koos olemine. Kui üks või teine pool hakkab seda vabalt toimivat suhet enda poole kallutama, siis ongi omamine.
Sissy, keelamisega Sa ei pane kellelegi kätt ette. Kui Sinu lähtepositsioon on MILLAL, mitte KAS, siis Sa juba seisadki valel alusel. Kaitsevaim, suurem osa inimesi jääbki vaimselt lasteks või pubekateks ja rahulolematuteks. Rahu tuleb teha kõigepealt iseendaga.

Te ei saa võita.
Te ei saa viiki mängida.
Te ei saa isegi mängu lõpetada.
http://www.youtube.com/watch?v=OuNpZYJTjco

freelancer
Küünikust vahikoer

Registreeritud: 12.02.2004
Viimane külastus: 29.03.2018
Otsib: lõbusat äraolemist
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 15.09.2016 kell 21:25 Reply With Quote
Kõigepealt tuleks enesele selgeks teha abielu põhiolemus.Mitte nii et võtame kätte ja abiellume-saa panna mõnusa peo,eks pärast vaatab kuidas värk kujuneb.Jätame välja need olukorrad kus naisterahvas pandi paksuks ja abiellutakse selleks et keegi ei kobiseks.Kas sellisel nn abielul on mõtet on juba iseasi.Ka siinses foorumis on pikalt ja laialt vaieldud armukadeduse teemal.Elatakse koos juskui vanglas,ei tohi teistega suhelda tuleb seletuskirju moodustada ja alati kõike põhjendada.Võib ka mitte põhjendada ja hiljem fengaaliga silma all edasi elada.Sobratakse teineteise asjades,loetakse salaja mobiili sõnumeid jne,jne.Minu arust madalamale inimene enam laskuda ei saa.Abielu aluseks on kompromissitu usaldus ja kindel tunne et võid oma partnerile loota.Abielu on täpselt sama mis kodu ,sa tahad seal olla,mitte ei pea seal olema olude sunnil.

Elada tuleb nii,et isegi hauakaevaja nutaks su matustel.

sissy84
Umbusklik

Naine
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 16.09.2016 kell 01:54 Reply With Quote
Ma vist kammisin segi siis kui teise lapse sain. Ühe lapse emana polnud tungivat soovi suhet kaitsta. Teise lapse ajal tekkis osadel mehe sõpradel soov erilise ürituse ehk meeste jõulupeo järele. Üks kutsub naisi lauda ja tantsule...teised pole vastu kuna on tore.
Varem oli lihtsam, nüüd on kuidagi keerulisem. Haiget saamise hirm ütleb muuda midagi.
Te mehed ikka teate, et normaalseid mehi on vähe ja niigi on teatud vanusegrupis mehi vähem kui naisi?
Kainekat tehes sõbrannadele näen klubides MEELEHEIDET, naiste pööritamist kilavate ja mehi otsivate silmade saatel ja see on vastik... Ei ole ainult naised meeleheitel, neid hirmsaid mehi näen samuti. On mehi kel on paanika samamoodi ja on mehi kes otsivadki kõrvalehüpet. On ka normaalseid punte kus on sõbrad koos, kõike leidub.
Kui lapsi ei olnud oli asi lihtsam. Nüüd ei tahaks üksi lapsi kasvatada ja ei tahaks ka neid ära anda laste isale. Julm seotud olemise tunne on. Psühholoogiliselt nõme aga elumehe tüüpi mehe sõprade vastu tekib viha...

Sain vastuse, käes on hetk kus vajan psühholoogi.

kaitsevaim
hell tantsulõvi

Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 16.09.2016 kell 09:20 Reply With Quote
Nõndaks...free pani mu paika ikka täiega praegu. Tundub nagu üsna täpne kirjeldus minu elu stsenaariumist. Sissy, ma tean, mida sa tunned - eestis on liiga palju üksikvanemaid, eriti üksikemasid.

freelancer
Küünikust vahikoer

Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 16.09.2016 kell 09:24 Reply With Quote
Kõik ei saagi olla normaalsed.Kujuta endale ette ühiskonda ,kus kõik on normaalne.Kreisi ju.Peavadki olema teist elufilosoofiat viljelevaid inimesi.Muidu läheks lihtsalt läilaks.Üheks oluliseks asjaks on tutvusringkonna valimine ja mida aastad edasi seda karmimaks ja kõrgemaks lähevad kriteeriumid mille alusel seda teha.Olen alati olnud mõtte ,,ega ma prost pole et kõigile meeldima pean,, pooldaja.Kui ikka inimesed mõistavad et nendega on igav ja nad pole teretulnud vennaskonda ,kül nad endasuguse pundi leiavad kuhu end liikmeks smugeldada.
Suurem osa igasugu seiklusi oma persele langevad koheselt ära kui suudad (just suudad) endast jätta mulje mis ei tekita vaidlust ja ei ole isegi arutuse aine.Suurem osa lollakaid situatsioone tekkivad ise provotseerides.Täpselt sama kehtib igal pool elus ka siinses foorumis.Natuke mõttetegevust,paar hästi kalkuleeritud lauset ja pidu mis sugune.Inimesed on ju nii kergelt mõjutatavad.

sissy84
Umbusklik

Naine
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 19.09.2016 kell 00:15 Reply With Quote
Keelamine.
OK, siiski 8 aastat polnud kooselus "meestekaid" ööklubis. Kui järsku tuleb elumuutus, siis kas on imelik kui see kaaslast häirib?
Minu jaoks on pubi ok (ilma tanstsupõrandata). Ma ei keela mehel sõbra juurde sauna minna, linna peal piljardis või bowlingus meestega olla. Ma saan aru, et väljaspool kodu on OK käia. Minagi ei taha kogu aeg oma kaasaga käsikäes olla. Hea on puhata mõnel õhtul jne...

Olgu toon uue näite. Nt naise sõbrannad otsustasid, et teevad nüüd kord aastas naisteka, lähevad 7 päevaks Itaaliasse või Hispaaniasse lällama. Kui nüüd mees kukub kobisema, et see ei sobi, siis on jama mees eksole?! Kas selline rahu rikkumine peab meeldima kaaslasele? Ja kui ei meeldi, siis võib mõelda, et näed ei usalda? Kas see on ahistav?
Mina pereinimesena ei leia, et peab taolisi naistekaid tegema. Saab ka sõbrannadega lihtsalt muud moodi koos õhtuid veeta.

Mina arvan, et vabal inimesel ja pereinimesel on vahe sees. Üks inimene teeb kõike millal tahab ja kellega tahab. Teine inimene aga peab mõtlema, et mis on sobiv ja mis mitte. Muidugi oleneb kas on peres kokkulepe ringi tõmmata või mitte.

Mina sain oma asja korda ja psühholoogi ei ole vaja kaasata. Mehe jaoks pole õnneks suur kaotus ööklubi meestekad 1x aastas. Koht ise ei ole ära keelatud, seal võib käia ka segaseltskonnaga (nii, et mõne mehe naine või meeste naised on kaasas).

Minu küsimus oligi, et kui sellise konkreetse asja ära keelad (jube suur keelamine eksole)või ütled, et see häirib. Kas siis see on inimese omamine?

freelancer
Küünikust vahikoer

Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 19.09.2016 kell 13:37 Reply With Quote
Olen sama meelt Sissy mõttekäiguga et vaba inimene ja pereinimene pole sarnased.Mis meestekasse ja naistekasse puutub siis see on hoopis teine teema.Selle vajalikkusest ja mittevajalikkusest võiks lõputult jahuda ja mõlemale poole lauda jätkuks inimesi kes leiaksid lõputuid põhjendusi asja olemuse fikseerimiseks.
Keegi tark inimene ütles korra...Vabadus on tunnetatud paretamatus
.Vabadusest soovitaksin üldse heita mõttega pilk järgnevale.
https://et.wikipedia.org/wiki/Vabadus
Just mõttega.Tähtedest sõnu oskab meist igaüks moodustada

Mis puudutab nn pereinimest siis on see vaba tahte avaldus ja vastavalt sellele tuleks ka käituda.Tuleks lihtsalt enese jaoks lahti mõtestada selle liidu olulisus ja selgitada enesele prioriteedid.Kus on vabadus sealt algavad ka piirangud-ainult nende piirid tuleb paika panna.Kõik vabadused omamad ka endas piiranguid ja see on juba kinni meid ümbritsevates väärtustes mida enese jaoks olulisteks peame.See viimane on igal inimese omanäoline ja kõvasti kinni inimeses endas ja tema suhtes end ümbritsevasse.......

eerik2
kollane koer

Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 22.09.2016 kell 19:16 Reply With Quote
Ka nõus sellega, et ei saa olla samal ajal suhtes ja nö 'vaba'. Kui on suhe, siis on suhe ja kui tahetakse vabadust, siis lennakugi. Lisaks veel siia juurde kontingendi, kes oleks reaalelus omaarust nagu suhtes aga virtuaalses elus eksponeeritakse end vaba ja vallatuna. Sellised suhted ei hakka kunagi toimima.

Te ei saa võita.
Te ei saa viiki mängida.

freelancer
Küünikust vahikoer

Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 23.09.2016 kell 17:22 Reply With Quote
Suhe ei hakkagi toimima kui mõlemad osapooled ei panusta sellesse jäägitult.Mitte millesti ei tekki mitte midagi.Selleks et midagi saada tuleb ka midagi anda,pahatihti toimub see millegi arvel või millestki loobumise hinnaga.Üheks nendest on tingimus olla vaba ja sõltumatu.

iir
läks ära

Naine
Registreeritud: 28.10.2009
Viimane külastus: 18.12.2020
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 09.04.2018 kell 20:52 Reply With Quote
Võtke mind ka siia klubisse! Pliiiiis! Kes kurat see lollakas oli, et abielu välja mõtles.

ullike
naiivitar

Registreeritud: 10.10.2002
Viimane külastus: 15.01.2023
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 09.04.2018 kell 22:45 Reply With Quote
Tsitaat:
Algne postitaja: iir
Kes kurat see lollakas oli, et abielu välja mõtles.

Puhas äri. Mingi kirikuisa leidis, et see on üks kasulik asi, see abielu. Ja toimis. Päris kaua. Nüüd hakkab asi käest ära minema.

Ei mäleta, kas olen klubisse astumise avalduse kirjutanud, aga kui tasuta saab, siis ikka hakkaks liikmeks Mis sest, et ma pole abielus

Ole õnnelik selle üle, mis sul on - siis on sul palju, mille üle õnnelik olla.

Iiri vanasõna

eerik2
kollane koer

Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 14.04.2018 kell 06:37 Reply With Quote
Ullike, aga Sa proovi enne järgi. Või oled juba proovinud?

Te ei saa võita.
Te ei saa viiki mängida.

ullike
naiivitar

Registreeritud: 10.10.2002
Viimane külastus: 15.01.2023
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 14.04.2018 kell 18:53 Reply With Quote
No ega ma oma lapsi kapsalehe alt ei korjanud, nad ikka ontlikult säädusliku abielu ajal siia ilma saabunud

Ole õnnelik selle üle, mis sul on - siis on sul palju, mille üle õnnelik olla.

Iiri vanasõna

metsapull
@

Mees
Registreeritud: 08.01.2017
Viimane külastus: 2.06.2023
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 14.04.2018 kell 19:30 Reply With Quote
Mis sul libul on lapsed ka veel või?

See oli mul nüüd üks viisakamaid väljaütlemisi.

Abielus pettunutele ja lahutatutele, kuidas end õigustasite/kaitsesite omi seisukohti? Tegite ju vale valiku. Siinkohal on vaja teha omajagu selgitust, et asjatuid kuulujutte ei leviks. Ja kohe kindlasti ei teinud ju TEIE midagi valesti, vaid see teine osapool oli igavene saast, ei avaldanud armastust igapäev ega üllatanud voodis enam.

metsapull
@

Mees
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 14.04.2018 kell 20:46 Reply With Quote
Tsitaat:
Algne postitaja: sissy84
Kaitsevaim: defineeri omistamine.

Minu jaoks pole vahet kas olla abielus või suhtes kui on peres lapsed ja on pikk kooselu. Ma olen abielus ja 97% pole ma abielus pettunud. Tulin siia teemasse, et küsida vaid meeste arvamust.
Mind häirivad vahel mehe sõbrad kes tekitavad olukordi kus on nö võimalus truudust murda. Kes ise on naistemehed (ja ka abielus) ja samal ajal ka energilised seltskonnahinged kellega on nö tore koos hängida introvertidel. Kes teevad nö meestekaid (üritusi) klubides ja kutsuvad lauda ning tantsule naisi (nt kord aastas). Ma saan aru, et see on vb vaheldus aga mulle ei meeldi sellised üritused. Kui on risk 11 aastat pikk kooselu (6 aastat abielu) lihtsalt riskeerimise tõttu hävitada, siis kas selliste ürituste KEELD on nö inimese omamine ja kastreerimine?
Teatud sõprade juures ööbimine ja õlle libistamine on jällegi OK. Kas ma olen jobu kui mulle teatud iseloomu omadustega mehe sõbrad ei meeldi?
Mul endalgi on vallalisi ja litsakate elukommetega tuttavaid. Kas on siis tore kui mõlemad kaaslased kukuvad riskeerima ja nö vaid ootavad hetke mil on UPS ja suhe läbi? Küsimus pole teatud asjade osas KAS need juhtuvad vaid on küsimus hoopis MILLAL need juhtuvad.
Mida arvavad asjast abielus pettunud? Mis maalt on üheosapoole omistamine ja nö kastreerimine ja kust maalt on kõik OK?

Mida sa kraaksud, endal mees pani vasakule. Oi jah, 2016 postitus.
Kuidas Teil nüüd on kah, endiselt 100% usaldus? Või, odot kuidas see odav kli¹ee oligi, annate teise võimaluse suhtele.
No on ikka idiotismi maailmas ka intelligentse seltskonna seas. Laste pärast pingutamine jne. enesele vabanduste toomine. Odav. Odav pask.

sissy84
Umbusklik

Naine
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 14.04.2018 kell 21:07 Reply With Quote
Näitad taas oma kõrget IQ numbrit? Ma ei imesta, et Sa elus hakkama ei saa ja emmega koos elad. Keegi teine Sind ju ei taluks.

Loll ei anna teist võimalust ja alustab nullist. Oma elu võib ära rikkuda kiire emotsiooni põhjal või siis võtta ka "hapu sidruni" olukorras elult seda mida võtta annab. Ma eelistan lahkuda abielust rikkamana kui sinna ronisin ja seega vaatan, mis edasi saab. Muide ma õppisin ülikoolis siiski Ärindust ja emme juurde elama ma mitte ei kiirustaks veel. Erinevalt Sinust "Tegija".

metsapull
@

Mees
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 14.04.2018 kell 21:17 Reply With Quote
Vaat kus, õppis ärindust. Et siis nüüd on su mees sulle mingiks heaks äriprojektiks?

Huvitav lugu, mees tegi sul vea ja sa õigustad sellist käitumist. Iseseisev ÄRInaine võtaks lapsed ja saadaks sellise mehe perse ja soolaks korralikud alimendid ka sisse. Koos varade jaotamise ja muu selle juurde kuuluvaga.

Sina aga, mida teed? Tegutsed vastupidiselt inimesele kes oma saavutuseks peab ülikoolis "Ärinduse" õppimist.

Järelikult, tegutsed sa mingisuguse emotsiooni ajel, mees lubas edaspidi korralik olla, mis?
Ootame mõne aasta veel. "Ärinaine" vajub kortsu aga mehel on vaja siledat liha.

Väike videoklipp teile naised, kuidas mitte meestele vastu möliseda.

http://www.youtube.com/watch?v=cFugenDZDEk

sissy84
Umbusklik

Naine
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 15.04.2018 kell 01:56 Reply With Quote
Oh Sind lolli! Iga kooselu/abielu on omamoodi äriprojekt. Kui mees valitaks selleks, et oma elu raskendada oleks need jotad ja emme juures elavad memmepojad ammu ära krabatud. Äriprojekt on juba see kui mees on tark või kuldsete kätega, teatud juhul ei ole oluline mitte rahakoti paksus, vaid see miski, mis sobib kokku eluga kuhu jõuda soovitakse.

Teatud situatsioonid aga elus võib andestada kui on tegemist väärt mehega ja kui on saada rohkem kui kaotada. Oleks mu mees tossike ja sitapea, oleks ta juba suvel oma riided ja läppar näpus lahkunud. Kuna tegemist on hea isaga ja inimesega, kes on abi vajades alati olemas, siis tõesti plusse on rohkem kui miinuseid. Ma ei vahetaks ometi teda selle sita vastu mida "turul" lademetes voolab. Väärt mehi on liialt vähe ja pealegi ma ei viitsiks oma aega raisata jobude peale.
Ma saan, mis tahan selle jama eest. Tõesti saan imelise ja suure kodu oma lastele lahutuse korral - abieluvaraleping.
Mees võib võtta sileda liha, mingu ja võtku. Ma võtan kodu ja ta koligu sileda liha juurde või üürikasse. Ma nagunii enam koos vananemist nö laias plaanis ei näe. Ma nüüd turvan seljatagust ja mõtlen rohkem iseendale ja lastele.
Meestel on vaja kas siledat liha või viagrat, 40datest alates või mõnel ka varem hakkab olema püksis "pool 6". Seega ma imetlen mehi, kes siledat liha ei vali. Nad on erilised ja kadedust tekitavad. Minu sügav kummardus neile, jobude mõiste alla nad igal juhul ei kuulu.

Video kohta. Ma pole seda filmi/sarja näinud. Kurb. Selle mehe pale oli arusaadav vast ka juba varem. Mölaka peaks ikka kiiremini ära tundma!

metsapull
@

Mees
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 15.04.2018 kell 02:10 Reply With Quote
No tore.
Nagu ma näen, siis tunded vastaspoole vastu sinu ellu ei sobitu kuidagi.
Peaasi, et oleks kuldsed käed või siis äärmiselt intelligentne. Keskpärane on allapoole igasugust arvestust.
Mis peamine, et raha tooks koju palju ja maja oleks suur ja ilus. Sinu väide et rahakoti paksus pole oluline on sinu postituses täiesti vastuoluline, kuna see maja on sulle ikka oluline ja kuna ka mainisid abeieluvaralepingut ja tagala kindlsutamist jne.
Lahe. Kui ma su meest näen siis ma pajatan sellest tekstist siin koos sinu fotoga. Ta peab teadma mis inimesega tema kõrval tegu on. No, et ei tekiks mingeid lahkhelisid.

Mis puutub siledasse lihasse, siis järelikult sina oma meest enam ei eruta. Hakka sellega harjuma.

Sa imetled mehi kes valivad järelejäänud kortsus moorasid? Pisut haledad mehed sellised ju? Või õigustad sa järjekordselt end, sel korral siis enese löppivajunud figuuri?

<<  1    2    3    4    5  >>

Jaga teistega:
| Veel

go to top
Esileht | Foorumid | Jututuba | Galerii | Ajaviide | Otsing | Tänased teemad

Kasutajatugi: info@kodutud.com - Kasutustingimused
22 päringut, mis võtsid aega 0.0281849 sekundit