Reede
Kasutaja    Mees Postitusi: 111
Registreeritud: 16.06.2017 Viimane külastus: 4.06.2023 Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 15.04.2018 kell 02:26 |
|
|
Ja kui kogu internet veel teada saaks kes sina oled ja mida kirjutad. Mõni tulevane potentsiaalne tööandja näiteks?
|
|
metsapull
@     Mees Postitusi: 585
Registreeritud: 08.01.2017 Viimane külastus: 2.06.2023 Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 15.04.2018 kell 02:31 |
|
|
Vaata pasavaska, pane nüüd hästi tähele - seda ei juhtu kunagi.
Hakkad rootslasele kraesse või
Nüüd ümberpöörd Reede ja mine ona kuskil nurgas vaikselt. Arusaadav.
Lohh kurat, mind ähvardama. 
|
|
Reede
Registreeritud: 16.06.2017 Viimane külastus: 4.06.2023 Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 15.04.2018 kell 02:35 |
|
|
Ei no sellele peab ikka mõtlema. Väga ettevaatlik pead olema. Kujutan ette, kuidas bulletid ja metsapullid uluma hakkaks. Juba oli mingi teema, et
turumüüja Jaana tundis su ära. Nutsid nagu väike plika siin.
Ahjaa, kunagi ära ütle kunagi. 
|
|
metsapull
Registreeritud: 08.01.2017 Viimane külastus: 2.06.2023 Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 15.04.2018 kell 02:38 |
|
|
Kule opa kusekas, ära kujuta ette midagi mida pole olnud.
Kuidas fikseerisid, et mingi teema oli?
|
|
Reede
|
postitatud 15.04.2018 kell 02:40 |
|
|
Sa ise kirjutasid. Nutsid ja ulgusid päris pikalt. Ärge palun rääkige Elva vahel kes ma olen jne. jne. Eks millalgi ikka tuleb meelde.
|
|
metsapull
|
postitatud 15.04.2018 kell 02:43 |
|
|
Võibolla lähed imed ennast , kasulikum tegevus kui siin mingisugust jama ajada mida pole olnud.
|
|
Reede
|
postitatud 15.04.2018 kell 02:54 |
|
|
Kuidas selle Jaanaga oli siis. Kas oli vaja pikalt seletada milline sa oled?
|
|
sissy84
Umbusklik       Naine Postitusi: 3816
Registreeritud: 11.08.2003 Viimane külastus: 23.08.2022 Asukoht: Tallinn Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 15.04.2018 kell 03:30 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: metsapull
No tore.
Nagu ma näen, siis tunded vastaspoole vastu sinu ellu ei sobitu kuidagi.
Peaasi, et oleks kuldsed käed või siis äärmiselt intelligentne. Keskpärane on allapoole igasugust arvestust.
Mis peamine, et raha tooks koju palju ja maja oleks suur ja ilus. Sinu väide et rahakoti paksus pole oluline on sinu postituses täiesti vastuoluline,
kuna see maja on sulle ikka oluline ja kuna ka mainisid abeieluvaralepingut ja tagala kindlsutamist jne.
Lahe. Kui ma su meest näen siis ma pajatan sellest tekstist siin koos sinu fotoga. Ta peab teadma mis inimesega tema kõrval tegu on. No, et ei tekiks
mingeid lahkhelisid.
Mis puutub siledasse lihasse, siis järelikult sina oma meest enam ei eruta. Hakka sellega harjuma.
Sa imetled mehi kes valivad järelejäänud kortsus moorasid? Pisut haledad mehed sellised ju? Või õigustad sa järjekordselt end, sel korral siis enese
löppivajunud figuuri?
Intelligentsusega Sa ei hiilga!
Ma olen 13 aastat oma mehega koos elanud. Kodu ostsime alles sel aastal. 8 aastat oleme elanud minu perele kuuluvas korteris. Seega rahakoti
paksuse järgi ma kohe kindlasti oma valikut ei teinud.
Fakt, mis Su lollust näitab on puudulikud teadmised. Abieluvaraleping sõlmitakse ikka kahekesi mitte üksi ja salaja. Sellised asjad lepitakse enne
kokku kui notarisse minnakse. Kuidas Sa muidu teiselt allkirja paberile saad? Teavitada inimest asjast, mis on talle ammu teada. Abielus olles
ei saa raha kantida niisama lihtsalt. Iga tehing saaks olema temagi jaoks nähtav, vähemalt mina plaanin jätkata ausana. Nii nagu andsin ka teada
talle oma testamendi sisust, kuigi see on isiklik. Lihtsalt ma eelistan ausust ja üllatusi ma ei sepitse.
Aeg ei halasta kellelegi. Löppi vajume me kõik! Kurb kui oled löppis, ebameeldiv teiste jaoks ja boonusena ka veel loll. Sileda liha jaoks on
aga vaja raha. Mul on kahju, et Sa pead oma emmega leppima.
Naiste võlu on see, et me ei pea keppi lunima, meile pakutakse seda pidevalt. Iseasi kas me juhust kasutada tahame.
Ära võta südamesse! Võta suhu ja sülita välja.
Elu on nagu lehm, pidevalt saab pulli!
|
|
Reede
|
postitatud 15.04.2018 kell 03:50 |
|
|
Emme võibolla annab sileda liha jaoks raha.
Raske on sellist mölakat ette kujutada kellegi elukaaslasena. Üldse ei kujuta ette, mis sihukese peas toimub. Varem pandi sihukesed hullusärki ja
kummituppa. Nüüd lastakse vabalt ringi jalutada. Täielik feil.
|
|
sissy84
Registreeritud: 11.08.2003 Viimane külastus: 23.08.2022 Asukoht: Tallinn Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 15.04.2018 kell 04:23 |
|
|
Emmedega elatakse ikka koos selleks, et elu oleks mugavam. Pesu saab puhtaks iseenesest, söök tuleb lauale võluväel, ka kodu koristatakse, maksude
maksmine käib ehk pooleks ja samuti ka külmkapi täitmine. Peaaegu nagu naine kui unustada seks ja perekond. Ikka parem kui üksi.
Kui ka emme ei anna raha kepi ja alkoholi jaoks, siis peab vast mõni kuu kehvemalt läbi ajama.
Selliseid mehi on palju. Ma soovitaks kommuun teha, siis oleks emmede hooldamine ühel päeval poole kergem. Muidu sel viisil elades saab ehk rahakotile
liialt kulukas see olema.
Mõnitada oskab igaüks. Mind see õnnelikuks ei tee. Mul on vaid kahju, et nii palju elusid ära raisatakse. Ma meelsasti võtaks nagu saatan kõik need
aastad endale ja kasutaksin neid kordades paremini, kasvõi ühiskonna jaoks.
Oma abielus võiksin/tohiksin ma ehk isegi pettunud olla aga Sina Pull pole ju abiellumiseni jõudnudki. Kuidas Sa saad olla pettunud kui kogemused
puuduvad? Või mis asja on Sul sellesse teemasse postitada?
|
|
metsapull
|
postitatud 15.04.2018 kell 10:41 |
|
|
Sul on õigus.
Mõnda asja sa oskad hästi. Nendeks on inimeste mahategemine ja alandamine.
Aitäh.
Leian et iseseisvus kujuneb välja juba lasteaias, edaspidi kooliajal, laps peab võtma õigeid hoiakuid ja seisukohti ümbritseva suhtes, suhtlema
paljude eakaaslastega, vastu astuma enda kiusamisele jne.
Kui lasta end kottida, siis seda jäädaksegi tegema kooli ja elu lõpuni. Ei ole sul mingeid tuttavaid ega sõpru, et elus kergem oleks läbi lüüa(kõigis
eluvaldkondades ei saa olla ühel inimesel piisavalt teadmisi ja kogemusi, et üksi suhtlemist vältides edukas olla).
Siis jäävadki nö hädaabivariandid, et hing sees püsiks kuidagi. Päris otsa enesele peale teha ei ole julgust või pole masendus piisavalt suur.
|
|
NipsNaps
Algaja    Naine Postitusi: 37
Registreeritud: 19.01.2018 Viimane külastus: 26.01.2021 Asukoht: Soome-Eesti Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 15.04.2018 kell 12:56 |
|
|
Ma vabandan, aga ilmselgelt sa ise otsid ju alandamist ja mahategemist. See on hälve ja täitsa diagnoositav. Oled sa kunagi abi otsinud? Tablette pole
vaja häbeneda. Lihtsalt ära siin jälle kuuluta sellest, kui neid võtma hakkad. 
|
|
metsapull
|
postitatud 15.04.2018 kell 14:31 |
|
|
Kindlasti. Kindlasti ma otsisin seda juba algkooli algusest saati.
Ei ma saan aru, et see, et mind kooli algusest saati peksti, tõrjuti ja mõnitati oli puhtalt minu süü. Need kes seda tegid, neil oli täiesti õigus
selliselt käituda.
See, et ma kiusu vältimiseks kõigist eemale hoidma hakkasin on täiesti vale ja hälbeline käitumine minu poolt. Andestust, tõepoolest, kui rumal
minust. Kuidas ma võisin küll kahelda hetkekski, et mina ise ei soovinud, et mind kiusataks. Loomulikult ma soovisin seda. Ei kurat, ma kirjutasin
selle suurelt tahvlile ju.
|
|
sissy84
|
postitatud 15.04.2018 kell 15:09 |
|
|
Vales teemas soiud!
Sa iga aasta räägid sama jama. Seda võime lugeda peale bulleti memuaaride ka teistest teemadest.
Sinust kasvas teiste terroriseerija ja nüüd terroriseeridki teisi. Sa ähvardad teiste siinsete inimeste lapsi ehk perekonda! Eelmisel lehel sõimasid
libuks! Ah ja oh ma tunnen kaasa Sulle! Pfff. Siit foorumist Sa sõpru ei leia. Sa ei suuda isegi 12 kuud normaalselt suhelda.
Mina kui samasugune koolikiusamise ohver ja üksik laps ÕNNEKS selliseks sitapeaks ei muutunud. Ju ma sain aru, et kõik inimesed ei ole päris värdjad
ja seega ma ka sõbrustasin nende normaalsetega. Mina ei süüdistaks iial oma kehvas elus ühiskonda, perekonda, saatust või Jumalat. See, et oled jobu
on Su enda valik! Edu, nüüd võid oma kiusajatega ühendust võtta kuna oled samasugune sitapea! Igal juhul pole Sa grammigi parem kui nemad.
|
|
metsapull
|
postitatud 15.04.2018 kell 15:31 |
|
|
Jah, teema läheb mööda.
Need viimased postitused, ehk moderaator oleks nii hea ja kustutaks või siis tõstaks "minu" teemasse. 
|
|
skingirl
Armuline Proua         Naine Postitusi: 13050
Registreeritud: 13.09.2003 Viimane külastus: 25.05.2023 Asukoht: Planeet maa Otsib: meelelahutust Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 15.04.2018 kell 21:02 |
|
|
Kle perv sinu teemat pole ju, sind polegi olemas ju!
|
|
ullike
naiivitar       Postitusi: 5943
Registreeritud: 10.10.2002 Viimane külastus: 15.01.2023 Asukoht: päikese all Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 16.04.2018 kell 04:31 |
|
|
Kuna kirjutasin siia pika kommentaari enne, kui mada juttu lugesin, siis pärast seda kustutasin oma üllitise. Mul oleks hea meel, kui see
eemaldataks.
Ole õnnelik selle üle, mis sul on - siis on sul palju, mille üle õnnelik olla.
Iiri vanasõna
|
|
skingirl
Armuline Proua         Naine Postitusi: 13050
Registreeritud: 13.09.2003 Viimane külastus: 25.05.2023 Asukoht: Planeet maa Otsib: meelelahutust Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 16.04.2018 kell 08:44 |
|
|
Ullikene iga sinu sõna on kuld, me saime tänu sellele kammajaale teada,et sinagi oled tanu alla saand 
|
|
sissy84
|
postitatud 16.04.2018 kell 09:59 |
|
|
Tanu alla saamine kõlab sama ebameeldivalt minu jaoks kui avalikult prouaks kutsumine. Õnneks olen enda suunas vaid prouatamist kuulnud.
|
|
ullike
naiivitar       Postitusi: 5943
Registreeritud: 10.10.2002 Viimane külastus: 15.01.2023 Asukoht: päikese all Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 16.04.2018 kell 15:28 |
|
|
Ah mis neist vanadest asjadest ikka meelde tuletada
Ole õnnelik selle üle, mis sul on - siis on sul palju, mille üle õnnelik olla.
Iiri vanasõna
|
|
kaitsevaim
hell tantsulõvi       Postitusi: 1776
Registreeritud: 13.06.2003 Viimane külastus: 17.05.2020 Asukoht: Viljandi, Tartu Otsib: meelelahutust Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 17.04.2018 kell 11:05 |
|
|
Noo...tere siis jälle! Ma käin siin, nagu kuuvarjutus, aga lihtsalt mainin ka ära, et olen jälle vaba ja vallatu ja see peaaegu 12-aastane
abielukogemus oli kõike muud kui julgustav või meeldiv. Mida sellest õppisin, on see, et olgu su elu ükskõik kui üksluine või kui üksikuna või kurvana
sa end tunned, siis ei maksa esimese ettejuhtuvaga kaasa minna, kellele korda lähed lihtsalt selle pärast, et oleks keegi.
anna endale võimalus olla eriline!
|
|
Myrk
*******       Naine Postitusi: 6200
Registreeritud: 12.02.2007 Viimane külastus: 8.05.2023 Asukoht: Pole teada Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 23.04.2018 kell 18:37 |
|
|
On inimesi, kes elavad paaris, kes karjas ja kes üksi. Pettumused võivad sind igal sammul tabada, pole see abielu nii erandlik nähtus midagi.
Usaldus on kooselu "liim", see tagab turvatunde suhtes. Kui minnakse kokku lihtsalt valedel põhjustel, vahet pole kas pikad jalad,
poliitiline positsioon, raha jne. siis need pole jäävad väärtused, kui midagi kaob, algabki üks igavene junnamine ja süüdlase otsimine.
Mineviku pettumusi pole mõtet endaga kaasas kanda. Usun see klubi pole minu jaoks.
Iga inimene on täpselt niikaua elus,
kui mõni olend maailmas temast veel tõeliselt hoolib.
|
|