Registreeritud: 12.02.2004 Viimane külastus: 29.03.2018 Asukoht: Kukla taga hingamas Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 11.10.2010 kell 17:59
On hea kui lahkuminek toimub kompromissidele tuginedes.Pahatihti on lahkuminek närvesööv tatipritsimine ja enese osaluse ülehindamine.
Elada tuleb nii,et isegi hauakaevaja nutaks su matustel.
kommionu
Kaupmees tõe turult
Registreeritud: 15.07.2009 Viimane külastus: 8.11.2022 Asukoht: Naabermaja narkar Otsib: meelelahutust Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 11.10.2010 kell 21:10
Tihti hinatakse oma osalust meelega üle, kas-või näidates enese üleolekut situatsioonis. Alandades teist osapoolt.
Kayleigh´n I
eriline mõrd
Registreeritud: 28.09.2002 Viimane külastus: 14.02.2012 Asukoht: Haabersti Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 11.10.2010 kell 21:24
Ah, olgem ausad, reaalselt see nn arukas lahkuminek ei tööta. Vahet pole, kui palju selle nimel on koostööd tehtud, et viisakalt eraldi edasi elada.
Niikuinii tunneb üks mingil hetkel, et teda on petetud ja algab pikk ja piinarikas kättemaks, vahendeid valimata. Veab neil, kellel pole siduvaid
elemente ja saavad päeva pealt lahkuda. Jõudu ja jaksu neile, kes peavad lihtsalt üle elama selle jura.
Võibolla oleks isegi parem samamoodi lahmida, alandada ja sõimata, hoiab vähemalt inimese veidigi kaugemale.
Registreeritud: 12.02.2004 Viimane külastus: 29.03.2018 Asukoht: Kukla taga hingamas Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 11.10.2010 kell 22:11
Kay
Isiklikult mina tunneb päris palju inimesi kelle teed on mingi aja möödudes lahku läinud.Neil on ühised lapsed ja nad suhtlevad teineteisega nagu
normaalsed inimesed.Lihtsalt stiimulid mis kooselu koos hoidsid olid end ammendanud.Kõike annab teha normaalselt.Kõik on kinni inimestes endis.Ükski
suhe ei lagune nipsust-alati on midagi mis seda kooselu lammutas.Tihtipeale on selle lagunemise põhjuseks valed valikud.Iseasi on selles kuipaljud
suudavad endale seda tunnistada.Meenub millegipärast Aafrika vanasõna--Mees sõimab naist,ühed mustad mõlemad.
guttamax
sain taas mahti ravida...
Registreeritud: 07.06.2008 Viimane külastus: 2.05.2016 Asukoht: päraperses Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 11.10.2010 kell 22:44
Tsitaat:Algne postitaja: Virgin
Kui üx või mõlemad partnerid näevad, et kooselus on midagi ikka väga mäda ja ei tahax enam selle inimese kõrval jätkata, siis kuidas olex kõige arukam
lahku minna... loomulikult teeb lahkuminek alati haiget, aga mil moel käituda, et kaaslasele võimalikult vähe haiget teha?
Siiralt-otsekoheselt asjad läbi rääkida?
Nujh, päris peale põrgata ka ei saa, et alustuseks oleks miskine kuukene kasvõi külm nagu kala, ning varem või hiljem Tema või Temakene ju küsib, et
milles on probleemi?
Nuvittu, kas saab üldse lahku minna arukalt? See oleks umbes sama, nagu tahtlik luumurd vist
Okokok, saab-saab, aga arukas oleks see vaid juhul, kui ükski teema osaline ei kannataks.. et pojale leiame kohe asendusemme seokse kummist, tütrele
ostame alternatiiviks paar kena miniseelikut ja mees saab maja, ning naine suuremad tissid ... Nii ve?
Maiole kohand tegelt arukat armumist ega lahutust, aga ma ju noor ka veel...
Ja üleüldse abielluvad-lahutavad tänapäeval aint katkised inimesed
Kayleigh´n I
eriline mõrd
Registreeritud: 28.09.2002 Viimane külastus: 14.02.2012 Asukoht: Haabersti Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 12.10.2010 kell 18:02
Free,
ma tunnen kah selliseid, kes mingi aeg suutsid tsiviliseeritud olla. Kas siis laste või mis iganes asja pärast.
Sellega ma ei väida, et kõikidel nii peaks minema. Kahjuks on minu vaatluste tulemused sellised.
Ega näe kah ju teise inimese suhte sisse. Ma tean ühte paari, kes kaua olid koos ja kuna oli palju siduvaid asju, siis olid ka enne rääkinud, mis saab
lahkumineku puhul. Läksid viisakalt lahku, kõik oli ok. Mingi aeg kindlasti oligi, kõrvaltvaatajale oli ilus kauem.
Kuni siis ühel päeval üks osapool ei jaksanud enam ( ju siis ütlesid närvid üles või lihtsalt üksinda oli koormat raske kanda, ma ei tea) ja sai
ilmsiks, mis tegelikult nn kulisside taga toimus. Ei olnud midagi roosiline, päris paha oli päevas-päeva.
Minu arvamus asjast.
postitatud 12.10.2010 kell 20:15
Kay
Tänapäeval on asi palju lihtsam.On olemas abieluleping ja muu selline staf.Tülid algavad alati materjaalse kandi pealt.Lihtsalt ei suudeta ära jagada
seda materjaalset mis kogunenud on.
Ja lähebki jaburduseks lahti.Alati on sellises olukorras olemas mustad kardinalid kes ńagu saatanad sulle kõrvu sosistavad igasuguseid häid
mõtteid.Lõpuks tiritakse sellesse afääri mõlemad suguvõsed
tiivitaavi
Friik
Naine Postitusi: 12738
Registreeritud: 21.12.2006 Viimane külastus: 4.05.2016 Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 12.10.2010 kell 20:18
Minu arust võiks ju rahulikumalt asju ajada,kui neid seaduseid niipalju poleks,mis lubavad nii käituda.
Siis hakataksegi jaurama ja õigusi taga ajama.
Registreeritud: 16.01.2006 Viimane külastus: 14.06.2013 Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 13.10.2010 kell 08:31
Tsitaat:Algne postitaja: sales. ehk on ikka kunagine armastus seda väärt, et mitte vaenlastena ja üksteist vihates lahku minna
Üks naine ütles enne lahutust: kui ma teda kunagi armastasingi, siis olen selle unustanud. Väga inimlik.
Inimese elu on lõpetamata jääv kool.
G.Keller
paranoidgirl
Algaja
Registreeritud: 04.10.2009 Viimane külastus: 5.03.2011 Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 19.10.2010 kell 19:28
tavaliselt on lahkuminekul üks "kaine" pool ja üks "hullunud" pool, see esimene peaks siis ohjad enda kätte võtma ja hästi
hoolikalt ja kannatlikult kogu protsessi juhtima. täiesti võimalik on kenasti lahku minna, isegi kui esimesel hetkel emotsioonid lakke löövad. siiani
oleme head sõbrad.
tuulene
Algaja
Naine Postitusi: 64
Registreeritud: 03.05.2008 Viimane külastus: 5.05.2011 Asukoht: Viljandi Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 20.10.2010 kell 22:38
Ei tea kui arukas saab olla, kui tegemist on kalli inimesega, kui mõlemad saavad korraga õigel ajal aru, et oot-oot nii ei lähe enam, siis võib olla
küll. Üldiselt on üks pool mahajäetu ja see teine esialgu edasimineja. Eks pikemas perspektiivis on mõlemad edasiminejad, aga see vahepealne aeg kipub
enamasti käest ära minema, see aeg mis jääb otsusest lahku minna kuni hetkeni, mil see lõpuks teoks saab.
zip
kodutu
Naine Postitusi: 599
Registreeritud: 14.12.2009 Viimane külastus: 19.01.2016 Asukoht: Tallinn Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 27.10.2010 kell 09:12
isegi arukas lahkuminek teeb haiget. kui inimesed on koos elanud aastaid, aastakümneid, siis on nad tahes tahtma seotud ja selle ajasilmuse
lahtiarutamine on väga keerukas ilma, et keegi haiget ei saaks... olgu siis tegemist kui aruka otsusega tahes. Inimene näitab üldjuhul end tugevana,
kuid sees on aastaid kooselu rõõme ja muresid ... lahkuminek on ikka valuline elatud kooselu valguses.
Kui suhe on algstaadiumis, siis võib juhtuda, et inimesed mõlemad mõistavad ja saavad arukalt lahku minna, tundeid pole ja midagi neid ei seo.
Myrk
Naine Postitusi: 6200
Registreeritud: 12.02.2007 Viimane külastus: 8.05.2023 Asukoht: Pole teada Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 27.10.2010 kell 11:42
Jah zip, olen sinuga nõus.
Iga inimene on täpselt niikaua elus,
kui mõni olend maailmas temast veel tõeliselt hoolib.
officer
lollile ...üle mõistuse!
Registreeritud: 08.08.2006 Viimane külastus: 2.07.2022 Asukoht: linnalähedal maal Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 27.10.2010 kell 11:57
Tsitaat:Algne postitaja: tuulene
Ei tea kui arukas saab olla, kui tegemist on kalli inimesega, kui mõlemad saavad korraga õigel ajal aru, et oot-oot nii ei lähe enam, siis võib olla
küll. Üldiselt on üks pool mahajäetu ja see teine esialgu edasimineja.
...elu on selline! Aga mõnda kehaosa jupikaupa äralõigata on ka jama
"Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks." /Marcus Aurelius- T.-H.Ilves. EV President alates 09.10.2006/
iir
läks ära
Naine Postitusi: 1918
Registreeritud: 28.10.2009 Viimane külastus: 18.12.2020 Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 27.10.2010 kell 14:14
Mõned elulised küsimused on nii keerukad, et ma ei oska isegi improviseerides midagi vastata. Küsige 20 aasta pärast uuesti mu käest, sest siis vast
on elutarkust sellele ka adekvaatset vastust anda, mis ka midagi loeks ehk, kui siiski...
Myrk
Naine Postitusi: 6200
Registreeritud: 12.02.2007 Viimane külastus: 8.05.2023 Asukoht: Pole teada Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 27.10.2010 kell 16:25
Iir ära oota 20 aastat, vaid muuda oma elu nüüd ja kohe... Sest mitte midagi ei muutu, läbitud etapp.
Iga inimene on täpselt niikaua elus,
kui mõni olend maailmas temast veel tõeliselt hoolib.
2mustikas
Friik
Registreeritud: 06.02.2006 Viimane külastus: 29.03.2023 Asukoht: nõiaküla Otsib: meelelahutust Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 06.03.2011 kell 23:23
Enne kui otsustad ja lähedki, mõtle, kas teine pool on olnud inimene suure algustähega...
Juhtusin kuulama sellist ilusat romanssi.