Kodutud.com  
Alla

Trükisõbralik versioon
Telli e-mailile | Lisa lemmikutesse
<<  1    2    3  >>
Autor: Teema: Reaalne või mitte..
kassiproua
Algaja

Naine
Registreeritud: 05.06.2010
Viimane külastus: 20.06.2010
Otsib: mitte midagi
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 05.06.2010 kell 11:17 Reply With Quote
Reaalne või mitte..

Kas on võimalik,et üks inimene võib mingite kaartide kaudu,või posijate kaudu (viies neatava inimese isikliku asja talle) manada kellegile haigust..halba enesetunnet,ebaedu...puutun kokku sellise inimesega..kes on ohver...momendil on ta ühenduses Vigala Sassiga..kes "kaitse" peale peaks panema...minu jaoks on see kuidagi uskumatu..ma ei mõtle loomulikult et ta valetaks...aga kas kellegil on kokkupuudet sellist sorti asjadega?
View User's Profile View All Posts By User
kommionu
Kaupmees tõe turult

Registreeritud: 15.07.2009
Viimane külastus: 8.11.2022
Otsib: meelelahutust
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 05.06.2010 kell 11:26 Reply With Quote
Endiselt võin sooviatele tulevikku ennustada, manada ja posida.

View User's Profile Visit User's Homepage View All Posts By User
say
Kasutaja

Registreeritud: 31.01.2008
Viimane külastus: 4.05.2013
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 08.06.2010 kell 15:16 Reply With Quote
Must maagia tuleb ringiga tagasi,alati!

reality is priceless

sales
filosoofiline lilleke kiivril

Mees
Registreeritud: 09.03.2003
Viimane külastus: 29.08.2014
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 08.06.2010 kell 19:55 Reply With Quote
Mulle on needus peale pandud: 2 kuu jooksul rüüstati 3 korda maakodu...traktor varastati ära... autole sõideti sisse, pollarid osteti ära ja mind üritati süüdlaseks teha... põhilangevari ei avanenud - maandusin tagavaraga... naine nõudis lahutust (õige - see viimane oli õnn tegelikult) jne., ei viitsi rohkem loetleda... aga nõid võttis needuse 350 EEK-u eest maha ja tema poolt õnnistatud hõbesõrmust kannan seniajani kaitseks...

Minu au on minu truudus!

sarvekandjanaine
Algaja

Registreeritud: 12.02.2008
Viimane külastus: 6.02.2015
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 08.06.2010 kell 22:07 Reply With Quote
Tsitaat:
Algne postitaja: kassiproua
Kas on võimalik,et üks inimene võib mingite kaartide kaudu,või posijate kaudu (viies neatava inimese isikliku asja talle) manada kellegile haigust..halba enesetunnet,ebaedu...puutun kokku sellise inimesega..kes on ohver...momendil on ta ühenduses Vigala Sassiga..kes "kaitse" peale peaks panema...minu jaoks on see kuidagi uskumatu..ma ei mõtle loomulikult et ta valetaks...aga kas kellegil on kokkupuudet sellist sorti asjadega?

Kaardid,mis kaardid...?mul on monte farberi karma kaardid...

olevt
kasutu

Registreeritud: 27.06.2006
Viimane külastus: 12.07.2020
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 05.06.2016 kell 17:56 Reply With Quote
Kõik on võimalik ja kõik on reaalne, kui sellese raudkindlalt uskuda. On kirjeldatud tänapäeva ürgaja tasemel viibivate inimeste puhul, kuidas seal kohalik nõid kellelegi surma peale pani ja varsti too surigi ära - ilma mingi erilise nähtava põhjuseta.
guttakax
Algaja

Mees
Registreeritud: 05.05.2016
Viimane külastus: 10.09.2016
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 05.06.2016 kell 18:36 Reply With Quote
Vodoo on vägagi reaalne Hetkel palatid küll täis, aga saada oma cv, ning üritan aidata!
olevt
kasutu

Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 05.06.2016 kell 19:06 Reply With Quote
Tundub, et püüad meeleheitlikult vaimukas olla. No noh...
guttakax
Algaja

Mees
Registreeritud: 05.05.2016
Viimane külastus: 10.09.2016
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 05.06.2016 kell 19:30 Reply With Quote
Miks meeleheitlikult? v nujahh..meeleheitlikult üritan foorumit elustada...oodata kasvõi kommi, et sina selle põhja lasidki või midaiganes!
freelancer
Küünikust vahikoer

Registreeritud: 12.02.2004
Viimane külastus: 29.03.2018
Otsib: lõbusat äraolemist
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 05.06.2016 kell 19:38 Reply With Quote
Tsitaat:
Algne postitaja: sales
Mulle on needus peale pandud: 2 kuu jooksul rüüstati 3 korda maakodu...traktor varastati ära... autole sõideti sisse, pollarid osteti ära ja mind üritati süüdlaseks teha... põhilangevari ei avanenud - maandusin tagavaraga... naine nõudis lahutust (õige - see viimane oli õnn tegelikult) jne., ei viitsi rohkem loetleda... aga nõid võttis needuse 350 EEK-u eest maha ja tema poolt õnnistatud hõbesõrmust kannan seniajani kaitseks...

Siin küll pole mitte mingit pistmist needuse pealepanemisega vaid keskmise eestimaalase seiklustega vabariigis.Muidugi on alati inimesel õigus leida põhjendus oma äpardustele ja säästude eest lasta oma elujärge kohandada.
Samas pole ka mina ebausust puhas.Ma just ei kanna õnnetoovaid amulette kaasas pidevalt vaid nad seisavad reas kapis ja vastavalt vajadusele ma neid sealt mõnikord ka olen välja võtnud.

Elada tuleb nii,et isegi hauakaevaja nutaks su matustel.

olevt
kasutu

Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 05.06.2016 kell 19:45 Reply With Quote
Tsitaat:
Algne postitaja: freelancer
Tsitaat:
Algne postitaja: sales

Siin küll pole mitte mingit pistmist needuse pealepanemisega vaid keskmise eestimaalase seiklustega vabariigis.Muidugi on alati inimesel õigus leida põhjendus oma äpardustele ja säästude eest lasta oma elujärge kohandada.
Samas pole ka mina ebausust puhas.Ma just ei kanna õnnetoovaid amulette kaasas pidevalt vaid nad seisavad reas kapis ja vastavalt vajadusele ma neid sealt mõnikord ka olen välja võtnud.

Free, kust sa tead, et need amuletid veel funkavad? Järsku on keegi nad ära neednud ja õnnest tühjaks imenud ja sul on nüüd riiuli peal tavalised kivid...

reheline
The Bad Thresher

Viimane külastus: 25.05.2023
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 05.06.2016 kell 22:30 Reply With Quote
No aga kust te teate, et külmkapis kustub tuli ära, kui ukse kinni panete? Uks on kinni ja tuld ei paista, loogiline, et kustund ju. Sama on needusega. Kui ikka sitasti kogu aeg läheb, pole midagi arvata. Needus.

Üts reheline nännu ja tõmmanu herra jalgupiten maha. Kõik pesmä. Herr õks rüüknü: "Ma olen saks!" "Ah teid om kaks!" "Ma olen härra!" "Ah sa' kurrat är' lähät!" Sõs nakat viil õigõ pesmä.

freelancer
Küünikust vahikoer

Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 05.06.2016 kell 22:38 Reply With Quote
siiani pole veel kordagi tõrget olnud.Mis imemisse puutub siis minu eas on igasugune imemine juba iseenesest ime ja võib ainult rõõmu ja lohutust raskele päevale tuua. Tühjaks imeda.......

sissy84
Umbusklik

Naine
Registreeritud: 11.08.2003
Viimane külastus: 23.08.2022
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 06.06.2016 kell 17:29 Reply With Quote
Kuna mu ema on nõid/sensitiiv, siis ütlen vastuseks JAH.
On nõidadelt tellitud surm ja hauda on kistud terve suguvõsa.

Jah saab ennustada tulevikku, näha minevikku ja olevikku, suhteid, tervist ning raha. On olemas ka amuletid mis teevad elu edukaks. Saab inimestelt vaba tahte võtta, st truudust luua aga mõnikord muudad inimest nii, et tulemusena on vägivald ja alkohoolik lisaks truudusele. Saab ka ette näha kellele see viimane sobib või siis ei sobi.

On inimesi kel on anne.

Ära võta südamesse! Võta suhu ja sülita välja.
Elu on nagu lehm, pidevalt saab pulli!

eerik2
kollane koer

Registreeritud: 04.09.2005
Viimane külastus: 2.04.2023
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 06.06.2016 kell 20:06 Reply With Quote
Sissy, siis Sa peaksid ka teadma, et kõik see halb, mis nad teevad, tuleb neile endile tagasi. Kuri ei kaitse kedagi lõputult. Tuleviku ja mineviku nägemine pole muud, kui aegruumi painutamine. Aegruum ei ole sirge.

Te ei saa võita.
Te ei saa viiki mängida.
Te ei saa isegi mängu lõpetada.
http://www.youtube.com/watch?v=OuNpZYJTjco

mariia
Kasutaja

Naine
Registreeritud: 23.11.2011
Viimane külastus: 22.01.2022
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 06.06.2016 kell 20:23 Reply With Quote
Ma olen kuulnud, et needuse saab peale panna neile, kes seda ka usuvad. See pidi tugevalt uskumusega seotud olema.
freelancer
Küünikust vahikoer

Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 06.06.2016 kell 21:50 Reply With Quote
Kindlasti on olemas inimesi kes suudavad kasutada oma ajumahtu kui tavalised inimesed.
Kindlasti on olemas nähtusi mida me ei suuda oma piiratud adumisvõimega enesele ette kujutada.
Kui pole näinud miljonit dollarit on väga väiklane öelda et seda olemas pole
Samas ei oska mitte mingisugust seisukohta võtta ennustamisele ja mineviku selgeltnägemisele kui pahatihti need ei kattu.Miks mitte olla skeptik kui nn selgeltnägija ajab lauslolli ja ennustab surnud inimese pilti vaadates talle pikka iga ja õnnelikku tulevikku.Ka väga hea pr-mees võib ennustada suht täpselt-Tulevikku ennustada -see on kindlasti lihtsam kui esitada minevikus toimunut.
Muidugi on alati võimalus öelda et oli sitt selgeltnägija ja tuleks leida see õige.Mis puutub aga nendesse selgeltnägija saadetesse siis isiklikult minus tekitavad need suht kahtepidi mõtlemist ja kallutavad kaalukaussi suht tugevalt sinna mitteuskumise poole.
Kui ikka selgeltnägija ei suuda sulle kaardipaki kaartide märki ja väärtust ilma eksimata presenteerida siis võib seda heal juhul lugeda juhusekskui mõne kaardiga joppab.
See on huvitav teema ja kindlasti oleks nõus uskuma kui selleks võimalus antaks.

reheline
The Bad Thresher

Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 06.06.2016 kell 22:11 Reply With Quote
Need sensitiivid jagunevad kolme gruppi oma vòimetelt. Kehvemad neist ennustavad tulevikku, nutikamad näevad tulevikku ja kòige ülbemad on ise tulevikust.

Üts reheline nännu ja tõmmanu herra jalgupiten maha. Kõik pesmä. Herr õks rüüknü: "Ma olen saks!" "Ah teid om kaks!" "Ma olen härra!" "Ah sa' kurrat är' lähät!" Sõs nakat viil õigõ pesmä.

eerik2
kollane koer

Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 06.06.2016 kell 22:17 Reply With Quote
See oli praegu hästi öeldud!

Te ei saa võita.
Te ei saa viiki mängida.

sissy84
Umbusklik

Naine
Registreeritud: 11.08.2003
Viimane külastus: 23.08.2022
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 07.06.2016 kell 10:53 Reply With Quote
Tsitaat:
Algne postitaja: eerik2
Sissy, siis Sa peaksid ka teadma, et kõik see halb, mis nad teevad, tuleb neile endile tagasi. Kuri ei kaitse kedagi lõputult. Tuleviku ja mineviku nägemine pole muud, kui aegruumi painutamine. Aegruum ei ole sirge.

Paljud nõiad üritavad oma käed verest puhtaks pühkida ja ütlevad veel enne needuse panemist :"see jääb Teie mitte minu hingele!" aga ma siiralt loodan, et karma toimib.
Olen seda oma emaga arutanud aga siiski pisemad patud on nii pisikesed, et kui kõik kuri tuleks tagasi siis peaksid mõrvarid, pedofiilid ja vägistajad olema piinades juba sama elu jooksul aga kahjuks nii see asi ei toimi. Loota ju võib, et äkki on järgmine elu neil täielik jama VÕI võetakse hing nagu lego osadeks lahti ja visatakse koledam osa minema - see teema on võetud Newtoni raamatust.

Minu isa on teinud musti ja koledaid tegusid, ilma, et ta oleks nõid. Kahjuks on ta elu ja tervise juures siiani...
Loodan, et ma selle s***ga ei pea tulevikus kokku puutuma.

Ära võta südamesse! Võta suhu ja sülita välja.
Elu on nagu lehm, pidevalt saab pulli!

eerik2
kollane koer

Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 07.06.2016 kell 11:38 Reply With Quote
Tegelikult Sa vastasid juba ühele küsimusele ära, mis iga nurga pealt vastu vaatab.Pole mingit karmat ega midagi sellist. Kui jumal olemas oleks sellisel kujul, nagu kirik seda reklaamib, ei laseks ta sellisel sital tekkida, nagu siin maailmas olemas on. Pigem on needuste puhul siiski asi ainult inimese uskumises ja asjaolude kehvas kokkulangemises või nagu eespool mainiti - eestlase tavaline elu . Mis nõidadesse ja selgeltnägijatesse puutub, siis minu arvates neid on tõesti ainult väga üksikuid. Ülejäänud on ¹arlatanid, kes oma oletatavate teadmistega rohkem kahju, kui kasu teevad. Usun ka, et on olemas kõrgemat sorti teadvus, milleni hetkel küündivad samuti üksikud. Inimeste endi energia on see, mis muudab ühele või teisele poole.

Te ei saa võita.
Te ei saa viiki mängida.

skingirl
Armuline Proua

Naine
Registreeritud: 13.09.2003
Otsib: meelelahutust
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 07.06.2016 kell 16:02 Reply With Quote
Ma ei usu enesesisendusse nii kõrgel moel ja mina ei ole näinud miljon dollarit aga ma usun,et see on olemas
Ma arvan,et väga paljud usuvad ja terve planeet maa elanikud kõik usuvad,et on olemas seda nägemata.
Miksmitte uskuda nägematut kas see häbiasi või naerab Teid keegi välja, kardate hullumajja sattuda.
Juhul kui needus kui selline eskisteerib ja sellel on tagajärjed siis see on ju nähtav miks seda ei usuta.

https://www.youtube.com/watch?v=EC7RAXfWRXM&index=108&list=PL989D1CE89B10455F

mariia
Kasutaja

Naine
Registreeritud: 23.11.2011
Viimane külastus: 22.01.2022
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 07.06.2016 kell 16:42 Reply With Quote
...ongi nii, et kes usub sellele ongi nähtav... ja kes ei usu, sellele pole see nähtav kui needus, vaid asjade kokkulangevus ...või midagi muud
reheline
The Bad Thresher

Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 07.06.2016 kell 19:25 Reply With Quote
Mis maalt algab needus? Kui sitasti peaks muidu minema, et vòiks needust kahtlustada? Kaks korda järjest jääd bussist maha? Tanklajärjekorras on sinu ees eriline kohmitseja? Rattaralli on just sel päeval kesklinnas, kui sul sigakiire on? Pangaautomaat neelab kaardi alla? Tellis kukub pähe? Kondoom purunes? Lemmiksuitsud on poes otsas? Samakaaparaat lendas òhku? ..... Äkki on needuse kohta isegi definitsioon? Mind on mustlased reaalselt kaks korda ära neednud tegelikult. Kas sel pòhjusel ma polegi äkki lotos vòitnud? Segane värk

freelancer
Küünikust vahikoer

Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 07.06.2016 kell 20:25 Reply With Quote
Kõik need asjad võib vabalt siduda needusega.Osta bokk ja mine samuti poe taha jooki manustama.Milleks üldse tõmmelda kui needus midagi teha ei lase
Samas on väga mõnus siduda perseminekud needusega-keegi peab ju asjas süüdi olema-süü ei saa hulkuma jääda.

Samas tuleks võibolla just need paadialused poe taga rüübet manustades lugeda inimesteks ,kes usuvad et needus ja muud asjad on olemas.Nahhui tõmmelda kui kõik perse läheb

<<  1    2    3  >>

Jaga teistega:
| Veel

go to top
Esileht | Foorumid | Jututuba | Galerii | Ajaviide | Otsing | Tänased teemad

Kasutajatugi: info@kodutud.com - Kasutustingimused
22 päringut, mis võtsid aega 0.0188692 sekundit