reheline
The Bad Thresher       Postitusi: 4499
Registreeritud: 09.03.2003 Viimane külastus: 25.05.2023 Asukoht: Kagunurk Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 07.06.2016 kell 20:46 |
|
|
Just. Sama mugav on oma ebaònnestumisi vabandada karmavòlaga.
Üts reheline nännu ja tõmmanu herra jalgupiten maha. Kõik pesmä. Herr õks rüüknü: "Ma olen saks!" "Ah teid om kaks!" "Ma
olen härra!" "Ah sa' kurrat är' lähät!" Sõs nakat viil õigõ pesmä.
|
|
skingirl
Armuline Proua         Naine Postitusi: 13050
Registreeritud: 13.09.2003 Viimane külastus: 6.10.2023 Asukoht: Planeet maa Otsib: meelelahutust Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 08.06.2016 kell 09:59 |
|
|
Kui inimestele meeldib juba sünnist saadik võlgu võtta siis miksmitte ka elu käest.
Eesti eeposki algab lausega "Laene kannelt vanemuine ... "
Inimhing on võlgadest niivõrd läbi imbunud
... ja anna andeks oma võlglastele jne
https://www.youtube.com/watch?v=EC7RAXfWRXM&index=108&list=PL989D1CE89B10455F
|
|
freelancer
Küünikust vahikoer       Postitusi: 17707
Registreeritud: 12.02.2004 Viimane külastus: 29.03.2018 Asukoht: Kukla taga hingamas Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 08.06.2016 kell 11:00 |
|
|
Jah paljud on manades peale pandud salakäsk võlgu võtta.Eriti naglad manavad valima sms laenu numbrit.
Reheline
Kõik kanged mehed kipuvad laenama.Üks laenab kannelt et meeles mõlkuvat lugu mängida-teine korraliku mehe naist ,et oma riistale tegevust ja tröösti
pakkuda.Niiet paistab täitsa trend olema.Kusjuures kummardatakse mõlemaid olgugi et kipuvad ähvardama.
Elada tuleb nii,et isegi hauakaevaja nutaks su matustel.
|
|
eerik2
kollane koer     Postitusi: 2456
Registreeritud: 04.09.2005 Viimane külastus: 29.08.2023 Asukoht: allpool Emajõge Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 08.06.2016 kell 11:04 |
|
|
No see mees pole ka midagi väärt, kes oma pilli laenab.
Te ei saa võita.
Te ei saa viiki mängida.
Te ei saa isegi mängu lõpetada.
http://www.youtube.com/watch?v=OuNpZYJTjco
|
|
reheline
Registreeritud: 09.03.2003 Viimane külastus: 25.05.2023 Asukoht: Kagunurk Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 08.06.2016 kell 21:02 |
|
|
Vòlg olevat vòòra oma. Seni, kuni seda tunnistatakse, pole veel kòik kadunud. Paraku olen kohanud indiviide, kes selle tòsiasjagi ära unustanud.
Õnneks ei pea ma rääkima naise väljalaenamisest
Üts reheline nännu ja tõmmanu herra jalgupiten maha. Kõik pesmä. Herr õks rüüknü: "Ma olen saks!" "Ah teid om kaks!" "Ma
|
|
guttakax
Algaja   Mees Postitusi: 61
Registreeritud: 05.05.2016 Viimane külastus: 10.09.2016 Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 08.06.2016 kell 23:56 |
|
|
Aaa, et siis see teema...
nu sattus mu ellu ja suguvõssa selliseid, kes on natsa lugenud ka..hmmm..eks see haigehülgeebausk sellineharimatute teema pigem ole...huu,
su ema on libahunt...huuu, ei ole, lits on!! 
|
|
sissy84
Umbusklik       Naine Postitusi: 3816
Registreeritud: 11.08.2003 Viimane külastus: 23.08.2022 Asukoht: Tallinn Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 10.06.2016 kell 13:15 |
|
|
Ma usun, et Jumal ei eksisteeri sellisel kujul nagu ta on Piiblis. Mingi süsteem on kindlasti, kuulates kasvõi oma last tekib tunne, et hingel on
mitmeid elusid.
Ma ei tea paljud lapsevanemad selliseid asju märkavad aga vahel tundub, et 3-4-aastased veel mäletavad eelnevat. Meil laps raius sajaga, et tal olid
hästi ammu samasugused plätud nagu issil on. Ma vaatasin mehe plätusid ja raiusin vastu, et selliseid pole ma teps talle kunagi ostnud. Samas vanal
ajal kanti nahast madalaid plätusid Aasias.
Kui plika oli pea kahene vaatas toa nurka mis oli tühi ja ütles, et kardab - nii nagu loomad midagi ta seal nägi.
Lugedes Newtoni raamatuid mõistan, et seal teispoolsuses puudub valu ja meie inimeste jaoks rasked eksimused on seal teise kaaluga.
Kergelt antakse lisavõimalus ja kui see ei toimi pannakse hing ehk järgmisel korral ohvri rolli. Siiski ma eelistaksin karmat mis töötab samas elus.
Näitena tooksin Savipätsi, kes jäi jalast ilma.
Samas kes teab ehk on mu isa kord surivoodil piineldes.
Ma oleksin isegi skeptik kui minu ema ei loeks mu olevikku nagu mingit raamatut.
Võlg - kõik oleneb kasvatusest.
Mu sõbranna vanemad õpetasid pubele juba varakult, et laen on OK. Nad ei andnud teatud asjade jaoks taskuraha aga andsid oma lapsele laenu. Tütar oli
vanematele 18. eluaastaks võlgu ca 30 000 krooni ehk siis 2000 eurot. Siiani leiab ta, et laen on lahendus, lisaks võtab järelmaksu kergekäeliselt.
Ära võta südamesse! Võta suhu ja sülita välja.
Elu on nagu lehm, pidevalt saab pulli!
|
|
reheline
|
postitatud 10.06.2016 kell 17:50 |
|
|
Mina usun aga, et vòlausku inimestel on geeniviga. Kasvatada ei saa ei kasiinosòltlast, ega joodikut. Inimesel on endal midagi nihkes. Enamus neist
tunneb ju nägupidi ära. "Näkku kirjutatud" ütlus on täiesti omal kohal.
|
|
Leni
Friik      Naine Postitusi: 2986
Registreeritud: 02.12.2005 Viimane külastus: 8.12.2019 Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 10.06.2016 kell 18:23 |
|
|
Kuidas sa neid näo järgi ära tunned siis, neid kasiinosõltlasi? Mis nägu nad on?
|
|
eerik2
Registreeritud: 04.09.2005 Viimane külastus: 29.08.2023 Asukoht: allpool Emajõge Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 10.06.2016 kell 19:45 |
|
|
Sissy, ma arvan, et olevikku võib isegi dr. Mahl Sulle lugeda .
Oli aeg, kus ma isegi jänesed tundsin nägupidi ära.
Te ei saa võita.
Te ei saa viiki mängida.
|
|
reheline
|
postitatud 10.06.2016 kell 22:11 |
|
|
Leni, hea küsimus, aga ei ole vastust, et seanäoga, vòi et kitsa lòuaga. Pigem on asi ilmes ja olekus, mis joonistabki mängurluse näkku. Ehk on asi
selles, et olen aastaid tagasi kasiinos töötanud ja nägudega tekib seos. Alkoholiga vòib olla teine teema, seal kirjutab joodikluse näkku keemiline
reaktsioon .
Erik, no jäneseid ära tunda pole mingi kunst, neil on ju pikad kòrvad!!!
|
|
sissy84
Registreeritud: 11.08.2003 Viimane külastus: 23.08.2022 Asukoht: Tallinn Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 11.06.2016 kell 00:43 |
|
|
Paluksin sel juhul oma eilse päeva kirjeldust ja minu söödud toidu nimekirja. Lisan, et asi peab olema detailne üldine mula ei sobi.
|
|
freelancer
Registreeritud: 12.02.2004 Viimane külastus: 29.03.2018 Asukoht: Kukla taga hingamas Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 11.06.2016 kell 16:28 |
|
|
sissy
Ma arvan et eesti mastaapides pole ühtegi tõsiseltvõetavat ja ennustamist valdavat selgeltnägijat kes suudaks su nõutule vastust anda.Võibolla suure
riskiga pakuksid et jõid vett ja käisid peldikus.Aega vaevalt nad oskaksid öelda.
|
|
eerik2
|
postitatud 11.06.2016 kell 20:04 |
|
|
Kas jutt polnud mitte oleviku lugemisest.
Te ei saa võita.
Te ei saa viiki mängida.
|
|
sissy84
|
postitatud 15.06.2016 kell 08:18 |
|
|
Ma olen saanud mineviku kohta infot, et terviseprobleem on seotud selle ja selle söögiga mida olen õginud viimasel nädalal mitu päeva jutti.
Nt kapsas. Muideks ma ei söö seda vahel isegi 6 kuud.
Minu probleem: kui tarbin pean ka peeti samal päeval sööma.
Sama asi kätele tekkinud nõgestõvega, kommentaar "ahhaa, sa jõid ju mitu päeva siidreid jms solki!" NB! tavaliselt joon punast veini, enne
seda polnud ma nn solki tarbinud kuid. Nii kui lõpetasin probleem kadus.
Ma pole testinud oma ema sel viisil: "no mis ma hetkel söön", kardan, et siis ta uuriks mida mõtlen ja äkki tuvastaks 30 min ikka.
Ma usun, et kui küsimuse esitan antud hetke kohta, siis mingi aja pärast ta vastab ikka mu küsimusele. Sekundi pealt mitte kuna meie vaheline vahemaa
on kauge. Ta elab saarel ja ma mandril. Pluss sekundiga ta ei taju. 30 minutiline nihe on tavaliselt sees.
SEEGA kontrollimise jaoks estaks ma sensitiivile küsimusi mida vaid mina tean. Nt tehtud operatsioonid. Neid ei oska tiiba-taaba ajajad ära arvata.
|
|
freelancer
|
postitatud 15.06.2016 kell 21:40 |
|
|
Milleks asja keeruliseks ajada-selliseid fakte mida ainult sina tead on nagu kirjuid koeri.Pean silmas just ainuisikuliselt sinule teatavaid
fakte.Konkreetne küsimus eeldab konkreetset vastust.Ja kindlasti mitte esitada küsimusi millele vastamisel on 50 protsendi võimalus vastata.Kas sada
prossa õige või 100 prossa vale.Peale esimest möödalaskmist on suht imelik uskuda tema selgeltnägemisvõimesse.Inimene on selgeltnägija või
mitte.Äraarvajaid on juba piisavalt nähtud nii elus kui telekas.
|
|
Myrk
*******       Naine Postitusi: 6200
Registreeritud: 12.02.2007 Viimane külastus: 8.05.2023 Asukoht: Pole teada Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 15.06.2016 kell 22:08 |
|
|
See on reaalne. Usun karistus on nagu Damoklese mõõk pahategija pea kohal, keegi ei tea millal see alla kukub. Isegi piibel ütleb: "sinu patud
nuheldakse järeltulijatele kuni seitsmendasse põlve".
Naiivne oleks selles elus mõelda, et kuritegu saab kohe karistuse. Siis elaksime hoopis teistsuguses maailmas.
Iga inimene on täpselt niikaua elus,
kui mõni olend maailmas temast veel tõeliselt hoolib.
|
|
freelancer
|
postitatud 15.06.2016 kell 22:59 |
|
|
Kas kaheksandas põlves saab amnestia.
See ...kuni seitsmendasse kõlaks nagu Kaubad kuni 70 prossa...ja netikiirus kuni mega alla.
Kui mõrtsukat kätte ei saa siis kannatavad süütud inimesed ju.
|
|
Myrk
*******       Naine Postitusi: 6200
Registreeritud: 12.02.2007 Viimane külastus: 8.05.2023 Asukoht: Pole teada Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 15.06.2016 kell 23:09 |
|
|
Vereliin Veri pidi kandma informatsiooni, kui keegi on minevikus "läbustanud", tuleb kellegil tulevikus tema järelt koristada.
Mõnikord vaadates neid mõrtsukaid on tunne, kas nad üldse aru saavad mis on kuritöö ja karistus? Nende tabamine on oluline kannatada saanute
seisukohast.
Iga inimene on täpselt niikaua elus,
kui mõni olend maailmas temast veel tõeliselt hoolib.
|
|
sissy84
|
postitatud 16.06.2016 kell 11:11 |
|
|
Mina küll ei taha maksta oma vanemate pattude eest! Ma tahaksin uskuda, et ma ei ole oma isa idiootsuses süüdi ja ikka iga hing vastutab ise oma
tegude eest.
Minu pärast olgu selle nimi karma.
Kuna hinged ei mäleta eelmiseid elusid on karistamine järgmises elus inimese rollis justkui asi mis ei õpeta ja paneb nö teisi inimesi ja ka elu
ennast vihkama. Ehk hingena hiljem mõistab aga mis sellest kui uus elu on mälu 0 ning taas langeb kurjategija staatusesse. Kuidagi tobe süsteem!
Õige oleks karistus samas elus, siis ikka inimene ja hing teab mille eest...
|
|
eerik2
|
postitatud 16.06.2016 kell 11:13 |
|
|
Vanas Roomas oli kunagi seadus, kus lisaks kurjategijatele hukati ka kõik kurjategija veresugulased. Mingi aeg vist asi isegi toimis.
Te ei saa võita.
Te ei saa viiki mängida.
|
|
naisemees
Kasutaja     Mees Postitusi: 399
Registreeritud: 17.07.2004 Viimane külastus: 24.08.2022 Asukoht: tartu Otsib: meelelahutust Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 17.06.2016 kell 22:20 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: eerik2
Vanas Roomas oli kunagi seadus, kus lisaks kurjategijatele hukati ka kõik kurjategija veresugulased. Mingi aeg vist asi isegi toimis.
Miks ajas nii kaugele minna?
Kui põhjakoreas keegi mõnda teise riiki põgeneb, siis sellele tegevusele järgnevad sammuti lähedaste tapmine ja kaugemate pikk vangistus. Ei ole siin
ilmas miski veel kadunud.
Doktor! Mul käib pea ringi! Doktor: "Näen".
|
|
eerik2
|
postitatud 18.06.2016 kell 00:24 |
|
|
Tol ajal hukati siiski reaalseid kurjategijaid. Põhja-Koreas on kurjategijad ise võimul.
Te ei saa võita.
Te ei saa viiki mängida.
|
|
naisemees
Kasutaja     Mees Postitusi: 399
Registreeritud: 17.07.2004 Viimane külastus: 24.08.2022 Asukoht: tartu Otsib: meelelahutust Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 18.06.2016 kell 00:33 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: eerik2
Tol ajal hukati siiski reaalseid kurjategijaid. Põhja-Koreas on kurjategijad ise võimul.
Ka Roomas olid reaalsed kurjategijad võimul. Kohut saab mõista ainult kaotajate üle!
Doktor! Mul käib pea ringi! Doktor: "Näen".
|
|
eerik2
|
postitatud 18.06.2016 kell 06:41 |
|
|
Kolin selle teemaarenduse läbunurka.
Te ei saa võita.
Te ei saa viiki mängida.
|
|