rama
Kasutaja    Postitusi: 220
Registreeritud: 21.06.2009 Viimane külastus: 8.04.2012 Asukoht: Tallinn Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 17.11.2010 kell 22:22 |
|
|
Jänese jõuline kaadripoliitika
Mis kodutud arvavad sellisest jõulisest ülbusest
Jänese jõuline kaadripoliitika viib ametist veel kahe asutuse tippjuhid
http://www.epl.ee/artikkel/587445
Karin Hallas-Murula-ametist lahkuv muuseumijuht arvab asjast:
Olen üle elanud 12 kultuuriministrit ja mitte kunagi pole ministeeriumis olnud nii palju totrat bürokraatiat
ning hoolimatust olemuselt ju väga hapra ja haavatava kultuuri ja veelgi haavatavamate kultuuriinimeste vastu.
Pealetükkiv Doktor: "Armuline proua, peate rohkem rauda sööma"
"Aga mul on nii viletsad hambad, et saan vaevu leivastki jagu"
|
|
ullike
naiivitar       Postitusi: 5943
Registreeritud: 10.10.2002 Viimane külastus: 15.01.2023 Asukoht: päikese all Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 18.11.2010 kell 08:48 |
|
|
Ma pole poliitik ja seega neist mängudest suurt ei jaga või ei taha jagada. Aga kui ministeerium on osanud kiskuda skandaalidesse juba teise
maailmanime (esimene oli Wikland), siis on miskit mäda küll selles kultuuririigis.
Ole õnnelik selle üle, mis sul on - siis on sul palju, mille üle õnnelik olla.
Iiri vanasõna
|
|
sales
filosoofiline lilleke kiivril       Mees Postitusi: 8846
Registreeritud: 09.03.2003 Viimane külastus: 29.08.2014 Asukoht: Kesk- Eestit Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 18.11.2010 kell 10:39 |
|
|
Ma oleksin mõiste "jõuline" kasutamisel ettevaatlik antud kontekstis...
Endale on jäänud prouhjen Jänesest mulje kui edevast ja väevõimuga diregendipulti ronivast... ei mitte jänesest vaid võibolla papagoist või...
kanast
Probleem on ehk selles, et äkki polegi reformil soolise võrdsuse seadusekuulekust mängides teist naist sellele kohale võtta...
Aga kanapäiseid otsusi on meie valitsuses rohkemgi vastu võetud kui ainult kultuuriministeeriumis...
Minu au on minu truudus!
|
|
Andrew
Siin ja praegu       Postitusi: 5182
Registreeritud: 17.05.2004 Viimane külastus: 29.01.2023 Asukoht: Tartu piirkond Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 18.11.2010 kell 16:32 |
|
|
Võib olla oli ministril õigus, võib olla mitte. Kuid tegutsemismeetod sarnaneb Ansipli moodi pronkssõduri teisaldamisega. Kuidagi füürerlik käitumine.
Ei kiida heaks, mistahes eesmärki see ka ei teeninud. Selle KarinHallasMurula jutt veelgi haavatavamatest kultuuriinimestest on ka ilmselge jama.
Vaadaku Tauno Kangrot näiteks.
Naisi peab jumaldama või tuleb nad maha jätta. Vahepealset võimalust ei ole.
Remarque
|
|
iir
läks ära      Naine Postitusi: 1918
Registreeritud: 28.10.2009 Viimane külastus: 18.12.2020 Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 18.11.2010 kell 16:40 |
|
|
Eile rääkisid Erso muusikud telekas. Kah halasid oma emotsioonidest ja haavatuavusest, et nad ei suuda sellises ebakindlas õhkkonnas pilli mängida ja
mõtle, ainult 5a sõlmitakse leping ja siis tuleb ettemängimine. Kui inimene pretendeerib eesti parimasse orkestrisse, siis ei saa selline emo olla.
|
|
Andrew
Registreeritud: 17.05.2004 Viimane külastus: 29.01.2023 Asukoht: Tartu piirkond Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 18.11.2010 kell 16:48 |
|
|
Pasunapuhuja näljast ja mõnitamistest laastatud ihu koos depressioonis hingega ei saa jah kuidagi ülemist FA d kätte. Tõestatud. Võtame nad
looduskaitse alla.
Remarque
|
|
anne51
Mul on kahju ...       Postitusi: 6804
Registreeritud: 16.01.2006 Viimane külastus: 14.06.2013 Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 18.11.2010 kell 19:21 |
|
|
Igatahes tundub ebaõiglane, et Jänes nõudis 9% kärbet, aga RAM-i ja Hortus Musicuse palku ei tohtinud puutuda.
Inimese elu on lõpetamata jääv kool.
G.Keller
|
|
rama
Registreeritud: 21.06.2009 Viimane külastus: 8.04.2012 Asukoht: Tallinn Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 19.11.2010 kell 19:31 |
|
|
selle autor on nüüd küll täiega idioot, kes ta siis ka poleks.
Neeme Järvi endine esindaja avalikustas maestro kirjad EPL 18,11,10 http://www.epl.ee/artikkel/587592
Kui Jänes arvab, et ses kirjas on midagi Neemet kompromiteerivat, siis on ta tunduvalt teistsugust koolitust vajav, kui ta seni on läbinud.
Meenub pilt, kus ta juhtis veoautut ja oli uhke selle üle.
Krusajuht ja ministrilt oodatav on ikka kaks eri asja.
Ja meenud ka, kui ta väga õhinal muljetas oma NLP Neuro-Lingvistiline Programmeerimine tasemest, lausa tippu olevat ses vallas jõudnud.
Meie skeptikud arvavad asjast sedamoodu.
Neurolingvistiline programmeerimine, äriprojekt, millel on vähe tegemist tegeliku neuroteadusega, lingvistikaga ja programmeerimisega.
Lisaks pole teadusuuringud kinnitanud, et sel meetodil mingeid erilisi silmapaistvaid saavutusi oleks ette näidata. Lihtsalt üks kaubamärk, mille
abil oma teenuseid kõlavalt müüa.
Teadusterminid on NLP jaoks sobivakõlalised sõnad, et endast paremat muljet jätta, aga akadeemilistes ringkondades ei peeta NLP-d küll miskiks.
No ja talle allub vist ka Kadriori kool, kus keegi Jakobson õpetab lastele lausa posimist, siis on kõik küsimused liigsed.
|
|
sales
Registreeritud: 09.03.2003 Viimane külastus: 29.08.2014 Asukoht: Kesk- Eestit Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 03.12.2010 kell 13:56 |
|
|
ilmselt ei ole see üldsegi Jänese probleem...
Lihtsalt järjekordselt põrkusid meie ahtakeses ühiskonnaruumis matslus+võim ja kultuur (kõrgkultuur - ütleksin)
Matslus nii rikaste kui vaeste hulgas arvabki, et etlejad ongi ainult meelelahutuseks elu süldipeol... kuni selleni välja, et kes ikka musklite
rammuga leiba ei teeni see mingi priileivasööja ongi...
Võim jällegi tahaks hirmsal moel kõike kultuurile ette kirjutada, isegi viiulipoogna liikumiskiirust või baleriini jalaastete tihedust ja hindab
kultuurile kulutatud raha otstarbekust just tema poolt seatud parameetrite järgi...
Ja nii need Jänese toetajad ja järelkiitjad ka mõtlevad.
Tõsi, Jänese puhul lisandus veel kolmas faktor - väga suur naiselik edevus
Minu au on minu truudus!
|
|
iir
läks ära      Naine Postitusi: 1918
Registreeritud: 28.10.2009 Viimane külastus: 18.12.2020 Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 03.12.2010 kell 14:23 |
|
|
Ei oska päris täpselt asju arvata, kas need vangerdused riiklike asutuste juhtidega on Jänku enda kannuste teenimise võtted või on see
erakonnapoliitika. Kuna ma pole näinud mingeid aruandeid raha kulutamiste kohta, siis ma ei tea, kelle poole asuda. Kui toimus mõttetu laristamine
masu ajal ja see jookseb paberitest välja, siis tegi Jänku õigesti. Kui kõik oli mõistuse piires siis Jänku poleks seda ju teinud, et ainult kedagi
kangutada, kuna skandaal oleks liiga ilmne ja vastasleeril eriti hea kont. Nüüd jääb meil ainult oletada ja heietada, et nohh, raiskasidki natuke raha
ülla kunsti nimel... Nii päris asi ei käi. Kui tõmbavad rihma koomale tudengid, pensionärid ja üleüldse eesti maksumaksja, siis peab seda tegema ka
see üllas kunst. Pidu katku ajal ei ole. Lihtsalt ebapopulaarseid otsuseid peab keegi tegema. Peale N.Järvi sõnavõttu, kus ta ütles, et Erso pole
mingi Rakvere teater...siis sellise suhtumise pealt võikski ta sinna piiri taha jäädagi.
|
|
rama
|
postitatud 03.12.2010 kell 17:15 |
|
|
No nii ka ei saa, et kui kitsas, siis paneme kultuuri kinni. Kultuur, antud juhul koor ei ole vorstivabrik, mida saab poole aastaga uue avada.
Ja teiseks, mille pärast me siis üldse tegutseme, mis meid loomariigist eristab?
Ja, kui oli põhjust kinga anda, siis oleks KINDLASTI olnud viisakas seda arutada ka Neemega.
Ja, see raiskamine ei saanud tekkida üleöö, see avastus, kus jänku silmad seni olid, üle 10 aasta on tegutsenud, kontrollitud ja tegevus heaks
kiidetud.
Selleks ei pea sitta maitsma, et veenduda, et sitt on sitt.
Ja ilkuda Neeme palga üle, no mida, seda oleks varem võinud mõelda või teada, väga otsitud põhjus.
Ja see ülbus, Ansip kireb, et tehku jänku mis teeb, tema heakskiit on jänkule tagatud.
Midagi idiootsemat ei oska isegi välja mõelda.
Minu arusaam, et enne krahhi muututakse idiootideks, ajaloost näited kuhjaga.
Ainult ma pole aru saanud, kas rumalus tekitab krahi või
krahi tulek tekitab aju pehmenemist. Aga tulemus on sama.
|
|
Andrew
|
postitatud 03.12.2010 kell 17:33 |
|
|
Järvi püüdis teha ERSOst priviligeeritud kollektiivi Eestis ja Jänku ei tahtnud seda kinni maksta. Jänku käitub nagu jõnk sendilugeja ja viib
ilmselgelt ellu oravate poliitikat. Järvi hõljub aga liialt pilvedes. Nüüd oleks vaja mõistusega lepitajat/vahendajat, kes oleks ka objektiivne. Üldse
oleks selliseid valitsusse vaja bussitäite kaupa.
Remarque
|
|
2mustikas
Friik       Postitusi: 4860
Registreeritud: 06.02.2006 Viimane külastus: 29.03.2023 Asukoht: nõiaküla Otsib: meelelahutust Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 04.12.2010 kell 08:54 |
|
|
Sales, küülikut oravad ei söö. See-eest söövad teised ja need kes näevad hästi ja kaugele.....
Rama, päris kõrgelt alla vaadates kaob kõigil , pikapeale kõrguse kartus. aga alla tulles ollakse silmitsi nende asjadega , mida huraaga üles minnes
ei märgatud.
"Sa pole siin selleks, et rahuldada teiste inimeste hinnanguid ja seisukohti." ( Don Miguel Ruiz )
|
|
2mustikas
Registreeritud: 06.02.2006 Viimane külastus: 29.03.2023 Asukoht: nõiaküla Otsib: meelelahutust Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 07.12.2010 kell 22:43 |
|
|
Jäänees, jääänees,...... kus?
Poliitikas!
No ajab ju oksele ?....
Kui üks poliitik , nähes enda ameti sobimatust , punnib vastu, nagu vana karu, kes ei saanusd aru!.........
Lugupeetud kultuurirahvas:
Kas me tahame kultuuri ja kunstirahva huve lükkama inimest , kes on raha pärast, oma toolis kinni, oma "kunstküüntega", maksumaksja raha
eest! ???
(Ma ei kiida takka proffide arvamust, teiseltpoolt maakera, sel teemal!)
"Sa pole siin selleks, et rahuldada teiste inimeste hinnanguid ja seisukohti." ( Don Miguel Ruiz )
|
|
kommionu
Kaupmees tõe turult       Postitusi: 2375
Registreeritud: 15.07.2009 Viimane külastus: 8.11.2022 Asukoht: Naabermaja narkar Otsib: meelelahutust Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 07.12.2010 kell 22:56 |
|
|
Eks paistab, natukene meelepahaseid tuli ikka kokku.
http://www.delfi.ee/news/paevauudised/eesti/kultuuriminister-janesele-edastati-800-allkirjaga-umbusaldusavaldus.d?id=36196511&l=fplead
|
|
say
Kasutaja     Postitusi: 311
Registreeritud: 31.01.2008 Viimane külastus: 4.05.2013 Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 07.12.2010 kell 23:31 |
|
|
Paegu on külm aeg,muidu läheks Toompeale karjuma
"Maha Jänes!"
reality is priceless
|
|
2mustikas
|
postitatud 07.12.2010 kell 23:58 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: say
"Maha Jänes!"
Kas sa oled plakati kuvandile mõelnud, kui jaa, siis saada see, "tolle, sulle, mulle , meeldib", tegijatele...-
me saame jälle naerda...
|
|
arablane1
Kasutaja    Postitusi: 371
Registreeritud: 26.11.2010 Viimane külastus: 22.03.2014 Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 08.12.2010 kell 00:51 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: say
"Maha Jänes!"
olen käinud Toompeal riigijuhte maha karjumas 1975 aastal, ei mõelnud mis minuga edasi saab, olen käinud Eesti Vabariiki kaitsmas 1998a Toompeal, kui
intrid tahtsid (Riigkogu tänapäeva mõistes) vallutada. Ja mida oleme saavutanud, me oleme saavutanud Eesti Vabariigi, te võite sellest arvata mida
iganes, aga se on meie rahvusriik. ok valitsejad on kehvad. Olen nõus, nad on enamus ju kõik kommud, ja kommude elu mõtte on teha head karjääri. See
on kahjuks elu, aga seda tuleks muuta
|
|
say
Kasutaja     Postitusi: 311
Registreeritud: 31.01.2008 Viimane külastus: 4.05.2013 Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 08.12.2010 kell 01:37 |
|
|
Mitte ainult karjääri,vaid ka Raha ja järgmistel valimistel brüsseli poole punuma!
Mustikas
Sul on hea kujutlusvõime
Maalt vanaema juurest tapeeti ja playboy jänes
reality is priceless
|
|
zip
kodutu      Naine Postitusi: 599
Registreeritud: 14.12.2009 Viimane külastus: 19.01.2016 Asukoht: Tallinn Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 08.12.2010 kell 08:47 |
|
|
http://www.postimees.ee/?id=353596
Kellega suhtled sellelt ka õpid.
|
|
rama
|
postitatud 08.12.2010 kell 13:25 |
|
|
Jänkust hakkab lausa kahju, kohe kõik kultuuritegelased vaevusid ja pidasid vajalikuks alla kirjutada.
Ansip: Laine Jänesel on minu täielik toetus 18,10,10 EPL
Tekkis huvi, miks ja kuidas on saavutatud poliitikutel nii tugev ringkaitse.
Med töötajatel on tugev ringkaitse, selle loogikast saan aru, pättide ringkaitse põhineb ühisel patul, aga poliitikute oma, ei saa aru?
Ansip: olen Hiltonis ööbinud, aga hotell pole seepärast minu oma
Rahumäe kaitseks ja sellise idiootsusega
Lang: laost kadunud 7 kilo uimasteid ei ole minema jalutanud
Justiitsminister Rein Langi sõnul ei ole suvel kohtuekspertiisi instituudi narkolaost kadunud seitse kilo uimasteid füüsiliselt kadunud või ära
viidud,
kuigi selle koguse saatust ei ole võimalik tuvastada.
Lang olevat ju enne poliitikasse minekut päris normaalne inimene, isegi huumori soon olevat tal olnud.
Aga nüüd sellist jama suus välja ajada.
Ja sellistele oleme usaldanud oma varanduse valitsemise, päris nutune olukord.
Ansip välistab koostöö Savisaarega
Aga Toompeal ruumidega laiutamist ei uuri, miks?
Ja sellistele oleme usaldanud oma varanduse valitsemise, päris nutune olukord.
Ja sellised lähevad brüsselisse terve euroopa asja ajama. Ime et siis banaani kõverus on väga tähtis teema.
Minu ettepanek on, poliitilised parteid võimu juurest minema, toimub üleriigiline valimine võimuorganitesse.
Kohaliku võimu tegevus peab olema 100% läbipaistev.
Üleriigilisel võivad olla mingid saladused, kuigi ei kujuta hästi ette, millised.
Mida on Eesti riigil salastada, need rohkem Laari lasteaia mängud.
Sel teemal oleksin väga huvitatud ümarlauas arutama.
Ja soovituslik lugemine.
http://www.skeptik.ee/
|
|
sales
|
postitatud 08.12.2010 kell 21:47 |
|
|
Ma olen ka mõelnud, et meie riigikogu valimistes on midagi mäda...
Kõik need kompensatsioonimandaadid, erakondade ringkondlikud ja üleriigilised nimekirjad, häälte edasikandmine(-andmine)...
Akki peaks olema tõesti isikuvalimised.
Et oleks 101 ringkonda ja edasi saaks igast ainult üks kõige rohkem hääli saanud kandidaat, kes riigikogus saab hääletada ainult enda nimel.
Kandideerida saaks ainult kohalik elanik, kes ringkonnas elanud enne valimisi vähemalt 3 aastat.
Ja kui loobub, siis uued valimised,aga kohta edasi anda niisama ei saa.
Ja kui ei õigusta valijate usaldust, siis oleks õigus tagasi kutsuda.
Kuid isegi siis on pisike hirm: - nad sunnikud, poliitikud võivad seal hakata 4 aasta sees salakampasid looma...
Minu au on minu truudus!
|
|