kondikubu
Kasutaja    Naine Postitusi: 230
Registreeritud: 09.12.2010 Viimane külastus: 24.05.2019 Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 09.12.2010 kell 21:04 |
|
|
Kas olin ta vastu ebaõiglane?
Noormees kutsus õhtusöögile.Kõik sujus superhästi- meie vahel oli särinat.Saabus hetk arvet maksta,tegi ta selle minuga pooleks.No ma ei tea,ei pea
end mingiks printsessiks,aga tema kutsus ju.See liigutus kustutas minus igasuguse kire tema vastu.
|
|
kommionu
Kaupmees tõe turult       Postitusi: 2375
Registreeritud: 15.07.2009 Viimane külastus: 8.11.2022 Asukoht: Naabermaja narkar Otsib: meelelahutust Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 09.12.2010 kell 21:40 |
|
|
Pole ta ainuke kellel masu. Näib, et sinul veel suurem.
Sellistes asjades oleks edaspidi viisakas ennem kokku lepida.
( kus nüüd siis võrdõiguslikus )
|
|
sales
filosoofiline lilleke kiivril       Mees Postitusi: 8846
Registreeritud: 09.03.2003 Viimane külastus: 29.08.2014 Asukoht: Kesk- Eestit Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 09.12.2010 kell 22:38 |
|
|
Vähemalt üks meesterahvas, kes euroopalikult mõtleb ja soolise võrdsuse seadust lugenud on Mina sain kunagi rootsi naisleitnandilt sõimata, et
kaptenina julgesin tema eest ukse avada...
Minu au on minu truudus!
|
|
freelancer
Küünikust vahikoer       Postitusi: 17710
Registreeritud: 12.02.2004 Viimane külastus: 29.03.2018 Asukoht: Kukla taga hingamas Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 09.12.2010 kell 23:06 |
|
|
Selleks ongi olemas soo võrdõiguslikkuse asjapulk ,kes järgiks et naistele liiga ei tehtaks ja neid võrdselt koheldaks.Kui on 10 sibi kohta siis olgu
pooled neist naised pooled mehed.Sama kahtib ka muude elukutsete juures näiteks traktoristid,lumerookijadkeevitajad,luksepad.Ainus mis mõistmatuks
jääb on see ,et tahavad nad ainult juhtivkooseisu kohti ja kui sibi kohta pakutakse siis on ka võrdõiguslikkuse jutt kadunud mis sujuvalt asendub
nõrgema poole meeldetuletusega.
Elada tuleb nii,et isegi hauakaevaja nutaks su matustel.
|
|
ohakas
Oluline pole, kes me oleme, vaid kuhu liigume       Naine Postitusi: 2487
Registreeritud: 04.12.2007 Viimane külastus: 24.09.2019 Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 10.12.2010 kell 00:02 |
|
|
njaa, kahe otsaga asi ma ütleks, järgmisel korral võib särin juba nii suur olla, et sina maksad kogu arve
Kes tasa sõuab, sellel mädanevad aerud ära!
|
|
guttamax
sain taas mahti ravida...       Postitusi: 5956
Registreeritud: 07.06.2008 Viimane külastus: 2.05.2016 Asukoht: päraperses Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 10.12.2010 kell 00:35 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: kondikubu
Noormees kutsus õhtusöögile.Kõik sujus superhästi- meie vahel oli särinat.Saabus hetk arvet maksta,tegi ta selle minuga pooleks.No ma ei tea,ei pea
end mingiks printsessiks,aga tema kutsus ju.See liigutus kustutas minus igasuguse kire tema vastu.
Tola
Nüüd kutsu kutt omale külla, eksole
Hommikul ütle talle, et öö läks maksma 400 euri, aga Sa oled nõus arve pooleks tegema.
|
|
kondikubu
Registreeritud: 09.12.2010 Viimane külastus: 24.05.2019 Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 10.12.2010 kell 04:06 |
|
|
Leian,et see oli noormehe poolt rumal tegu,ainus mida võib-olla kahetsen,et katkestasin suhte.Ta käib ülikoolis ja tal pole autodki veel,võib olla
olid tal näpud põhjas.
Lohutan end sellega,et ei pidanud kogu arvet maksma.Aga pikemas perspektiivis oli siiski tegemist temapoolse apsuga.
|
|
kommionu
Registreeritud: 15.07.2009 Viimane külastus: 8.11.2022 Asukoht: Naabermaja narkar Otsib: meelelahutust Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 10.12.2010 kell 09:19 |
|
|
Selgitaksid ehk eetikat, mille alusel väljakutsuja peab ilmtingimatta arve tasuma mõlema eest?
Auto oleks ilmselt märk majanduslikust kindlusest.
Kumba siis eelistad? Rikast ja lolli või tarka ja vaest?
Muide, raha on juba nii vana asi, et seda peaks kõigil leiduma.
|
|
anne51
Mul on kahju ...       Postitusi: 6804
Registreeritud: 16.01.2006 Viimane külastus: 14.06.2013 Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 10.12.2010 kell 10:45 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: kondikubu katkestasin suhte.Ta käib ülikoolis
Õigesti tegid. Sina oled sõpradega hängija, sul pole
ülikoolikuttidega-rottidega asja.
Inimese elu on lõpetamata jääv kool.
G.Keller
|
|
kondikubu
|
postitatud 10.12.2010 kell 11:11 |
|
|
Minul oma elukogemustele toetudes on väljakujunenud, seisukoht,et kui mees naise välja sööma kutsub,siis peab ta olema valmis ka arve eest
maksma.Vastase juhul jätab ta mulle ihnuskoi mulje ja suhe temaga võib esialgu kannatada ja hiljem lõppeda.
Kui koos oleme väljas käinud on loomulik,et maksame pooleks,eelnevalt oleme seda ka arutanud.
|
|
kommionu
|
postitatud 10.12.2010 kell 11:21 |
|
|
Sinu viimane komm on üsna vastuoluline eelnevatega.
Kirjutaksid ehk lähemalt oma elukogemustest?
|
|
kondikubu
|
postitatud 10.12.2010 kell 11:39 |
|
|
Tahtsin öelda,et kui oleme otsustanud koos välja minna-mõlemad oleme välja tulnud ideega väljas süüa,siis ka maksame ühiselt.
|
|
ullike
naiivitar       Postitusi: 5943
Registreeritud: 10.10.2002 Viimane külastus: 15.01.2023 Asukoht: päikese all Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 10.12.2010 kell 12:10 |
|
|
Üldiselt jagan teemaalgataja arvamust, et kui on kutsutud, siis maksab kutsuja. Aga vahepeal on siin mõnigi huvitav kild seas.
Tsitaat: Algne postitaja: kondikubu
tal pole autodki veel
Mulle meeldib, et inimesed on erinevad.
Umbes samal ajal, kui minust sai kodutu, jäi mu pere autota. Lapsed on suureks kasvanud ilma autota ja oleme ikka veel elus. Ise ka
imestan, et ikka veel elada söandan.
PS: Õigekirjaga ei ole mul probleeme koos autoga ega ilma autota
Ole õnnelik selle üle, mis sul on - siis on sul palju, mille üle õnnelik olla.
Iiri vanasõna
|
|
Murakaraba
*'*'*'*'*     Naine Postitusi: 878
Registreeritud: 15.06.2010 Viimane külastus: 18.10.2014 Asukoht: une îlot Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 10.12.2010 kell 14:36 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: sales
Vähemalt üks meesterahvas, kes euroopalikult mõtleb ja soolise võrdsuse seadust lugenud on Mina sain kunagi rootsi naisleitnandilt sõimata, et
kaptenina julgesin tema eest ukse avada...
Kas kapten on auastmelt kõrgem leitnandist või on vastupidi? Lihtsalt huvi pärast küsin, enda harimise mõttes, et ükskord ka meelde jääks
Mulle küll meeldib see tähelepanu-, viisakusavaldus kui uksed avatakse ja d¾entelmene leidub. Pole sugugi harukordne näha kui meessoost isik veidi
tempot sätib et õige ajastusega ukse mu eest avada. Rääkimata siis meestuttavast, see on elementaarne.
Vastutasuks näitan üles meeste suhtes (mitte ainult) viisakust kui auto peatan, et nad ülekäigurajal üle tee lubada. Ehk pisiasi, kui on varajane
hommik või pühadejärgne hõre liiklus, ja mehed pööravad pilgu aknasse ning tänavad , naised (ma ise k.a.) ei tee märkamagi.
Teemasse, siis olen vahel ise ettepaneku teinud lõunasöögi arve poolitada või olen küsinud, alati on vastatud ja jäänud nagu härra ütleb. Mingit
puiklemist ega ebameeldivust pole.
|
|
reheline
The Bad Thresher       Postitusi: 4503
Registreeritud: 09.03.2003 Viimane külastus: 25.05.2023 Asukoht: Kagunurk Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 10.12.2010 kell 17:58 |
|
|
See pole päris must-valge. Palju oleneb suhte faasist, väljakutsumise viisist, toonist jne.
Minu tõekspidamine on, et kui kutsun kellegi sööma, pakun ennast ise maksma. Kui raha näiteks pole, lähen üksi sööma. Niih. Kui naisterahvas kutsub
mind sööma, läheb arve pooleks. Ei lase temal minu eest maksta, aga eeldan, et arve läheb pooleks.
Kui oleks sügavam suhe inimesega ja raha pole, kutsun ta sööma, aga enne küsin, kas ta maksaks enda eest ise. Narr ju eraldi kodudes ka istuda
lihtsalt sellepärast, et naise jaoks raha ei jätku.
Kui kummalgi raha pole, tuleb ka sellest enne rääkida ja kokku leppida külmarve tegemise plaan.
Mõned põhimõtted on veel, aga pikaks kisub...
Nüüd siis Kondikubule, et said kogemuse võrra rikkamaks. Sellele tuginedes edaspidi vastad ohkega, et tuleks küll sööma, aga eelarve ei kannata. Ja
ongi pall poisi käes. Lihtne.
Üts reheline nännu ja tõmmanu herra jalgupiten maha. Kõik pesmä. Herr õks rüüknü: "Ma olen saks!" "Ah teid om kaks!" "Ma
olen härra!" "Ah sa' kurrat är' lähät!" Sõs nakat viil õigõ pesmä.
|
|
guttamax
Registreeritud: 07.06.2008 Viimane külastus: 2.05.2016 Asukoht: päraperses Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 10.12.2010 kell 18:36 |
|
|
Tjahh...Teab terve foorum, et ma olen vana munn , aga mitte IIAL pole olnud juttugi arve poolitamisest.
Ses õttes siis gentelmunn, et Temakene maksab
Nukuulge, elementaarne on, et kuniks ei elata koos, vaid deiditakse, maksab MEES. Kooselades on enamus minu rahast naise käes, kuna ma pole väga
ökonoomne, pigem laristaja
Mees maksab ALATI, olles daamiga lõunal, või ta on üks väiklane juudinärakas, arvan mina.
Lihtsalt on kriteeriumid--naine käes või katusel... 
|
|
zip
kodutu      Naine Postitusi: 599
Registreeritud: 14.12.2009 Viimane külastus: 19.01.2016 Asukoht: Tallinn Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 10.12.2010 kell 18:48 |
|
|
see on lausa elementaarne, et igaüks maksab ikka oma lõbu ise kinni.
Miks peab mees maksma, kus see seadustati ja mis põhjusel?
See aeg on möödanik, kus tüdrukud vanemate poolt mehele pandi vastavalt sellele, kes nende perel aitaks järjepale saada. Kui naised olid vaid elu
edasi viivad "lillepotid", kes rabelesid 12 tatise ja vähem tatise lapsega aastaid ringi. Kus mees oli see, kes raha teenis ja dikteeris,
mis milleks.
Naised on tänapäeval samal positsioonil meestega ning suudavad ise enda eest maksta. Need kes ei suuda, hankigu endale parem töökoht või siis leppigu
enne heategevuses kokku.
Ja nii ongi .... arvan mina!!!
Kellega suhtled sellelt ka õpid.
|
|
guttamax
|
postitatud 10.12.2010 kell 18:54 |
|
|
Ja kuhu jääb romantika?
Tahtmine näidata, et hoolid?
Ahh, andke andeks, niikuini veetakse see naine kohe munni imema ja miskrrdi romantikast me pasundame
Zipil õigus peaaegu---Naine maksab
MOTT
http://www.youtube.com/watch?v=QIQbIZ_YXnI
http://www.youtube.com/watch?v=lIMftqKgWLs
http://www.youtube.com/watch?v=aoEkw02VuvM
http://www.youtube.com/watch?v=NMNgbISmF4I
http://www.youtube.com/watch?v=9yAeJemoTXg
http://www.youtube.com/watch?v=oAm5sZrkgMM
http://www.youtube.com/watch?v=dl3njU44KoE
|
|
zip
Registreeritud: 14.12.2009 Viimane külastus: 19.01.2016 Asukoht: Tallinn Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 10.12.2010 kell 19:06 |
|
|
Kas siis see ongi romantika, kui mees maksab 
Mina arvasin et romantika on ikka midagi muud.....lillede ja käesti kinni hoidmise periood, kus tehakse kõik selleks, et teine pool oleks hingelt
toidetud
Ja eks see munni imemine ole ikka iaga enda teha, kes tahab peale sööki kohe, kes ootab selle kiire asjaga.
|
|
reheline
The Bad Thresher       Postitusi: 4503
Registreeritud: 09.03.2003 Viimane külastus: 25.05.2023 Asukoht: Kagunurk Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 10.12.2010 kell 19:11 |
|
|
Mina vaatasin natuke laiemalt. Romantika ja deitimisega on teine lugu. Mina olen igasuguseid mutte näinud. Muuhulgas selliseid, kellega pole muud
asja, kui lihtsalt tuttav, kutsub mingit üritust näiteks vaatama, pärast kurdab heledat kõhtu ja hiljem arvab, et peale roa kinnimaksmise peaks veel
taksoraha ka talle andma. Igalühel on oma elu ja jutt pole mingist koonerdamisest, vaid naiseks olemine ei anna mingit eelist meestuttavate ees,
kellele ei hakka ju ometi igal kokkusaamisel praadi välja tegema ning taksoga sõidutama.
Aga eks ole ju veel rüütleid järel
Üts reheline nännu ja tõmmanu herra jalgupiten maha. Kõik pesmä. Herr õks rüüknü: "Ma olen saks!" "Ah teid om kaks!" "Ma
olen härra!" "Ah sa' kurrat är' lähät!" Sõs nakat viil õigõ pesmä.
|
|
arablane1
Kasutaja    Postitusi: 371
Registreeritud: 26.11.2010 Viimane külastus: 22.03.2014 Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 10.12.2010 kell 19:20 |
|
|
peale rehelise kommentaari ei saagi nagu oma arvamust avaldada, tundub nagu enese upitamisena, aga nii see ei ole. Minul samasugune arusaam nagu
guttal, et kui kutsun naise välja (restorani, teatrisse kinno) kuhu iganes, siis maksan mina, loomulikult ei oota ma selle eest mingit vastuteenet.
Muidugi täna on teised arusaamad, kombed.
|
|
zip
|
postitatud 10.12.2010 kell 19:33 |
|
|
Tore, kui on maksvaid rüütleid ja vastavaid naishingi, kes seda vajavad.
Ma sööma ei tuleks, kuid ette tänades või aa saata 
|
|
freelancer
Registreeritud: 12.02.2004 Viimane külastus: 29.03.2018 Asukoht: Kukla taga hingamas Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 10.12.2010 kell 21:04 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: kommionu
Selgitaksid ehk eetikat, mille alusel väljakutsuja peab ilmtingimatta arve tasuma mõlema eest?
Auto oleks ilmselt märk majanduslikust kindlusest.
Kumba siis eelistad? Rikast ja lolli või tarka ja vaest?
Muide, raha on juba nii vana asi, et seda peaks kõigil leiduma.
Kommionu.
Ära unusta varianti rikast ja tarka.Üldjuhul tuginedes foorumi kommentaaridele ja foorumlaste (välja arvatud üks)arvamustele loll pole lihtsalt
võimeline rikkaks saama kui just pärandit ei saa.Ja kui saab siis niikuinii muudab raha omanikku koheselt.
|
|
iir
läks ära      Naine Postitusi: 1918
Registreeritud: 28.10.2009 Viimane külastus: 18.12.2020 Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 10.12.2010 kell 21:11 |
|
|
Kui on kohting, siis kutsub ja maksab see, kel janu.... nagu ikka. Ega see mingi päevaprae jaht ei ole, et hõikad üle kontori ukse meeskolleegile, et
kle, jobõnõi karas, tõ ¾rat idjo¹?
|
|
freelancer
|
postitatud 10.12.2010 kell 21:14 |
|
|
Kust sa saad kindel olla et mees pede on.
|
|