Naine Postitusi: 1
Registreeritud: 13.02.2012 Viimane külastus: 13.02.2012 Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 13.02.2012 kell 23:54
Paluksin abi.
On selline mure et ma lõigun ennast. Olen juba kaks korda seda teinud. Pool minust tahab nii väga seda teha, aga pool ei taha. Olen juba mingi kolm
korda suutnud mitte seda teha , aga eile ei suutnud vaos hoida ning jälle lõikasin ennast. Ma kardan et mulle meeldib see aga ma tahan sellest lahti
saada.
PALUN AIDAKE!
reheline
The Bad Thresher
Registreeritud: 09.03.2003 Viimane külastus: 25.05.2023 Asukoht: Kagunurk Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 14.02.2012 kell 01:09
Pool minust tahab öelda, et niikaua, kuni sa teisi ei lõigu, on kõik ok. Teine pool aga tunneb huvi, kuidas see täpselt käib, äkki kirjeldaksid
lähemalt. Mis kohti ja kunas täpsemalt lõigud? Ja mis tunne on? Ja kas õmbled ise haavu kinni?
Üts reheline nännu ja tõmmanu herra jalgupiten maha. Kõik pesmä. Herr õks rüüknü: "Ma olen saks!" "Ah teid om kaks!" "Ma
olen härra!" "Ah sa' kurrat är' lähät!" Sõs nakat viil õigõ pesmä.
anne51
Mul on kahju ...
Registreeritud: 16.01.2006 Viimane külastus: 14.06.2013 Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 14.02.2012 kell 10:30
Tsitaat:Algne postitaja: whitewolflove
ma tahan sellest lahti saada.
PALUN AIDAKE!
Tegu ei ole ju kirpude või lutikatega, kellest tahetakse lahti saada. Sul on probleem psüühikaga ja ma tõesti ei kujuta
ette, kuidas üks foorum sind aidata saaks. Muidugi võin ma kirjutada igasuguseid julgustavaid sõnu stiilis "ära lase pead norgu", aga see
ei aita. Oskan arvata vaid nii palju, et abiks võiks olla psühholoog või psühhiaater.
Inimese elu on lõpetamata jääv kool.
G.Keller
officer
lollile ...üle mõistuse!
Registreeritud: 08.08.2006 Viimane külastus: 2.07.2022 Asukoht: linnalähedal maal Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 14.02.2012 kell 11:26
Tsitaat:
PALUN AIDAKE!
...siin üks idioot peab ennast tohtriks, vaata, et sa tema kätteennast ei anna!
Õnneks ta Soomes....seal ta nagu omade seltsis
"Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks." /Marcus Aurelius- T.-H.Ilves. EV President alates 09.10.2006/
guttamax
sain taas mahti ravida...
Registreeritud: 07.06.2008 Viimane külastus: 2.05.2016 Asukoht: päraperses Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 14.02.2012 kell 12:29
Ära pane tähele, patsient on ahastuses--ta tahaks mind nii paika panna, aga aju ei tooda piisavalt, ning huumorimeelt ka netu
Mida iganes offukene, mina andestan sulle kõik, sest ma mõistan sind Peaasi, kui sinagi ennast nüüd lõikama ei hakka
mariia
Kasutaja
Naine Postitusi: 310
Registreeritud: 23.11.2011 Viimane külastus: 22.01.2022 Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 15.02.2012 kell 12:13
Aitaksin kui oskaksin. Sa võiksid pöörduda tõepoolest psühhiaatri poole kui tahad sellest vabaneda.
Seniks soovin Sulle armastust
sissy84
Umbusklik
Naine Postitusi: 3816
Registreeritud: 11.08.2003 Viimane külastus: 23.08.2022 Asukoht: Tallinn Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 15.02.2012 kell 22:29
Põhjus miks kõik psühhiaatrit või psühholoogi soovitavad on see,et asi pole lõikumises endas vaid milleski sügavamas ja palju olulisemas.
Meie seda sel kujul ei näe ja ei oska soovitusi jagada.
Lõikumine ise tuleb sellest, et inimene soovib end karistada ja see valu mis tuleneb haavast on justkui suurem ning varjutab selle mis on tegelikult
hingel.
Psühholoog oskab panna Sind rääkima asjast mis lõikumise soovi esile kutsub. Soovitan soojalt kuulata seda nõuannet kuna keegi teine ei oska Sind viia
selleni, et näeksid oma tegelikku valuallikat.
Ära võta südamesse! Võta suhu ja sülita välja.
Elu on nagu lehm, pidevalt saab pulli!
guttamax
Registreeritud: 07.06.2008 Viimane külastus: 2.05.2016 Asukoht: päraperses Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 18.02.2012 kell 00:52
Tsitaat:Algne postitaja: officer
Tsitaat:
PALUN AIDAKE!
...siin üks idioot peab ennast tohtriks, vaata, et sa tema kätteennast ei anna!
Õnneks ta Soomes....seal ta nagu omade seltsis
Olen nii pikalt mõelnud,,,debiiliku värk, võtab aega , et midaperset ma Sulle teinud olen ja..tead, mõtlesingi välja jõudsin järeldusele, et ma
olen idioot, persevest, sitapea ja türamunahiinlane, ning ma ei saa üleüldse aru, kuidas maailm minusuguseid debiile kannab.
Tõsiselt teemasse tulles, siis vabandan Offi ees Olen aastaid tema närve oma idioodiibaga söönud ja alles nüüd mõistsin, kui halb olen olnud.,,Ma
ei mõista inimesi, kes ei mõista tema mõistmatust, olla mõistmatu oma kuulsusepüüetes v kibestunud!!!jubedad inimesed!
Austetet Magister Kas ma tohin teie..naist nikkuda, kuna te ise niikuinii enam ei suuda? lihtsalt abivalmidusest
BÄNNNNNN
Tegelt on selles foorumis kaks toredat inimest: tiivi ja taavi
ja kingimegi selle foorumi neile
arablane1
Kasutaja
Registreeritud: 26.11.2010 Viimane külastus: 22.03.2014 Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 18.02.2012 kell 02:39
ei ole ennast kunagi lõikunud, aga arvan, et see on midagi valu ja mõnuaistingu vahepealset ja tekkemehanismiks on eneserahuldamise tung (kindlasti
hälve) Kuidas aidata ei tea,
kaheksasada
Kasutaja
Naine Postitusi: 359
Registreeritud: 30.03.2012 Viimane külastus: 23.11.2014 Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 30.03.2012 kell 21:19
ma arvan, et ta tahab midagi tunda, või teistsugust valu tunda, kui tal on mingi hingeline valu näiteks.
et peaks seda päris asja endale tunnistama, mis tegelikult haiget teeb, selle läbi seedima, selle vabastama.
sales
filosoofiline lilleke kiivril
Mees Postitusi: 8846
Registreeritud: 09.03.2003 Viimane külastus: 29.08.2014 Asukoht: Kesk- Eestit Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 30.03.2012 kell 21:36
Selle pooleteise kuuga on ta ennast nüüd kas tükkideks lõikunud ... või selle teise valu allikateni jõudnud...
Minu au on minu truudus!
ohakas
Oluline pole, kes me oleme, vaid kuhu liigume
Naine Postitusi: 2486
Registreeritud: 04.12.2007 Viimane külastus: 24.09.2019 Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 31.03.2012 kell 00:04
peo või ämbriga sulle abi anda on võimatu. ikka ise pead ennast aitama ja mida rutem sa seda teed seda parem sulle endale. kui jälle lõikuda tahad
siis mine jookse või hüppa ennast hingetuks, aga ära tapa ennast nii koledal kombel. suremiseks võiks valida ilusamaid viise
Kes tasa sõuab, sellel mädanevad aerud ära!
guttamax
jh. aga ikkagi soovitaks valida sellise viisi, mis oleks lõplik, kas siis nii, et sa rohkem enam ei taha v jäädki toonela teele
Soovitaks giljotiini.--kui see toimib, siis on igati broo ja sa enam ei taha ennast iial lõikuda, kui ei toimi, siis ilmselt ka enam mitte, sest oled
siis juba tunduvalt erudeeritum, ning mõistad, et elu lõigub meid niikuinii senikuni me siit kaome
Tigergirl
Algaja
Naine Postitusi: 50
Registreeritud: 24.03.2012 Viimane külastus: 3.04.2012 Asukoht: Eesti Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 31.03.2012 kell 00:29
see on tingitud tähelepanu puudusest, tuttav lugu, ühel inimesel keda ma tean on sama, see on ainult arstide värk, pidev ravi aitab sellest hoiduda,
aga ei tea täpsemalt kui palju