sissy84
Umbusklik       Naine Postitusi: 3816
Registreeritud: 11.08.2003 Viimane külastus: 23.08.2022 Asukoht: Tallinn Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 25.10.2013 kell 12:56 |
|
|
Aitäh ohakas.
Eelarve exel aitab majandada ja tuletab meelde, et näed see kuu on juba suur ost tehtud ja peab ootama. See on nö pidev äratuskell mis toob maa peale
tagasi.
Pealegi on kohe ära näha palju iga kuu on maksma läinud kodukulud, toit, majapidamistarbed, riided ja jalanõud jms... Nt. eelarvet koostades oleme me
toidu osas kulutusi alahinnanud ja näen kohe, et seda peab järgmisest aastast taas suurendama. Mitte, et see meeldiv oleks.
Lisaks on kohe ära näha kas annab raha kõrvale panna ja kui annab, et siis millise summa ulatuses. See on üks positiivsetest külgedest.
Ära võta südamesse! Võta suhu ja sülita välja.
Elu on nagu lehm, pidevalt saab pulli!
|
|
eerik2
kollane koer     Postitusi: 2456
Registreeritud: 04.09.2005 Viimane külastus: 29.08.2023 Asukoht: allpool Emajõge Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 25.10.2013 kell 15:51 |
|
|
Nu ma ka kunagi tegin exelisse aga nagu ohakalgi, sissetulek selline, et polnud mõtet. Praegu pole mul vaja mingit eelarvet tehagi. Tean umbkaudu ära,
kui palju palka saan ja kulud/arved tean ka juba peast ära. Ja ongi eelarve paigas.
Te ei saa võita.
Te ei saa viiki mängida.
Te ei saa isegi mängu lõpetada.
http://www.youtube.com/watch?v=OuNpZYJTjco
|
|
freelancer
Küünikust vahikoer       Postitusi: 17707
Registreeritud: 12.02.2004 Viimane külastus: 29.03.2018 Asukoht: Kukla taga hingamas Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 25.10.2013 kell 18:49 |
|
|
Mina exelit ei teinud.Mul asendab seda exelit pangakaart.Aitab samuti päris hästi majandada.Peaasi et ei unusta pin koodi.
Elada tuleb nii,et isegi hauakaevaja nutaks su matustel.
|
|