bellatrix
Carl Sagani groupie       Naine Postitusi: 2757
Registreeritud: 13.11.2004 Viimane külastus: 9.04.2022 Asukoht: Kettamaailm Otsib: meelelahutust Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 09.05.2007 kell 15:17 |
|
|
Hm, minu arust on see meestele rohkem mureks, et ei seisa jne..aga naistel, mis neil on...sissesõit keelatud?
Hell was full... So im back!
https://www.youtube.com/watch?v=JjTV8i_KjXM
|
|
ariita
Friik       Postitusi: 6635
Registreeritud: 20.04.2006 Viimane külastus: 5.03.2017 Asukoht: Pärnu Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 09.05.2007 kell 18:02 |
|
|
ei sellise toimega mürke ma õnneks pole pidanud tahapoole hambaid toppima
|
|
freelancer
Küünikust vahikoer       Postitusi: 17710
Registreeritud: 12.02.2004 Viimane külastus: 29.03.2018 Asukoht: Kukla taga hingamas Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 09.05.2007 kell 22:56 |
|
|
Kallis üleeelmine postitaja
See et mehel ei seisa pole mehe probleem,vaid suuremalt osalt naise probleem.Elu on näidanud ,et see mitteseismine võib nagu nõiavitsa väel kaduda kui
selleks inimeseks on keegi teine,mitte see kes vahib mitteseisvat riista.
Teinekord on riista mitteseismine lihtsalt organismi kaitserefleks,kus üks organ lihtsalt keeldub sinna minemast kuhu teda topitakse.Teinekord aitab
orbiti variant teinekord mitte.
Elada tuleb nii,et isegi hauakaevaja nutaks su matustel.
|
|
olevt
kasutu       Postitusi: 2500
Registreeritud: 27.06.2006 Viimane külastus: 12.07.2020 Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 10.05.2007 kell 09:12 |
|
|
armas eelmine postitaja
Kui mees on ikka rohtudest impo, siis ei seisa tal ei ühegi naise peale 
|
|
Imre
:      Postitusi: 2316
Registreeritud: 30.12.2004 Viimane külastus: 19.07.2022 Asukoht: Päälinn Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 10.05.2007 kell 09:16 |
|
|
Kui vastaspool ei ole see, keda sooviksid "panna", siis ei aita ussi- ega püssirohi.
Võid ju keemiat sisse süüa, aga kui aju signaali ei anna "sinna", siis pole rohtudest ka suuremat kasu.
Minu ebaselge jutt on tingitud alkoholist või selle tugevatest jääknähtudest,mille tõttu ei saa mind milleski süüdistada.
|
|
kranz
Friik       Postitusi: 2335
Registreeritud: 11.12.2006 Viimane külastus: 4.04.2014 Asukoht: tartu Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 10.05.2007 kell 11:57 |
|
|
Ei ole õnneks pidanud selliseid ravimeid tarvitama.Aga ,kui juhtuks nii....no sellega küll vist ei lepiks,et mees mujalt võtab...oleksin nõus ka vastu
tahtmist ära kannatama-peaasi,et mees õnnelik ja rahul oleks.
|
|
susanna
Susanna-I'm crazy loving you         Postitusi: 6083
Registreeritud: 02.02.2004 Viimane külastus: 6.08.2022 Asukoht: Neverland ;) Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 24.08.2007 kell 23:12 |
|
|
ei lepiks, et mees kõrvale sellisel puhul vaataks ja 100%tean, et ka vastupidine variant ei tuleks kõne alla
vaesuses ja rikkuses, haiguses ja õnnes..kuni surm meid lahutab
tuleb mõistev ja toeks olla
ja see raviperiood üle elada ja kui kuidagi ei saa, siis mingit moodi ikka saab
Karda inimest, kellel on üksainus raamat./ Bertrand Russel
http://www.youtube.com/watch?v=9hMrY8jysdg&NR=1
|
|
SinineLiblikas
Tüdruk kes kõnnib päikese peal:D       Postitusi: 1117
Registreeritud: 19.01.2007 Viimane külastus: 2.09.2009 Asukoht: Prantsusmaa:PArmastan inimesi seal:P Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 24.08.2007 kell 23:53 |
|
|
mul pole kunagi tapvat isu seksi järgi olnud .Rasedana olin küll hull valmis seksi järele.Aga peale seda ka asi muutus.kallimaga koos elades tekib
harjumus ja ka isud selle järele nüüd on ta söjaväes ja olukord on jälle teine.
Ravimitest ei tea midagi.pole kasutanud ega kuulnud neist.Siin kohal tuleb ehk sul oma kallimaga sja arutada ja rääkida oma murest kui armastus on
töeline ootb ta kasvöi 3 aastat truuna.Siin kohal mängib suurt rolli Armastus -suured tunded.
Usalda, räägi ja sul hakkab kergem.
Kui kauaks - see oleneb juba jutu kuulajast.
|
|
SinineLiblikas
Registreeritud: 19.01.2007 Viimane külastus: 2.09.2009 Asukoht: Prantsusmaa:PArmastan inimesi seal:P Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 24.08.2007 kell 23:54 |
|
|
mul pole kunagi tapvat isu seksi järgi olnud .Rasedana olin küll hull valmis seksi järele.Aga peale seda ka asi muutus.kallimaga koos elades tekib
Ravimitest ei tea midagi.pole kasutanud ega kuulnud neist.Siin kohal tuleb ehk sul oma kallimaga sja arutada ja rääkida oma murest kui armastus on
töeline ootb ta kasvöi 3 aastat truuna.Siin kohal mängib suurt rolli Armastus -suured tunded.
|
|
SinineLiblikas
|
postitatud 24.08.2007 kell 23:55 |
|
|
|
|
spunk
Kasutaja     Postitusi: 229
Registreeritud: 10.07.2004 Viimane külastus: 25.10.2010 Asukoht: tallinn Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 25.08.2007 kell 11:38 |
|
|
oli aeg kus pidin antidepressante tarvitama... aga õnneks sattus see sellele ajale kus hakkasin mehest lahku minema.. nii, et omamoodi oli see isegi
abiks aga see oleneb ka inimesest.... mõni mees kohe on selline, truu ja ustav, et ükskõik mis... ootab ja kannatab ära... aga samas on teistel
niivõrd avameelne ja liberaalne suhe,e t jõutakse kõiges kokku leppida...
reality is a fucked up dream...
|
|
Marchrabbit
Üks rahutu hing.       Postitusi: 2244
Registreeritud: 05.03.2006 Viimane külastus: 12.07.2013 Asukoht: Sauna taga Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 25.08.2007 kell 14:52 |
|
|
Naistel on see seksi värk üks keeruline värk.Marchrabbit on ka sellise perioodi oma naisega üle elanud ja kõrvalehüppeid esile ei tulnud.Sügavalt
monogaamne suhe.Kõrvalehüppeid teevad mehed,kelle suhe on nagu kodukino süsteem=iga nurga taga armuke.
Lugupeetud lugejad! Käin siin lihtsalt möla ajamas. Minu postitusi ei maksa kohe südamesse võtta.
|
|