Kodutud.com  
Alla

Trükisõbralik versioon
Telli e-mailile | Lisa lemmikutesse
Autor: Teema: Vastuhoop
Merilys
Algaja

Naine
Registreeritud: 15.03.2018
Viimane külastus: 19.03.2018
Otsib: mitte midagi
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 15.03.2018 kell 17:02
Vastuhoop

Tere! Ma sattusin siia foorumisse juhuslikult. Lugesin mõnda postitust ning mõtlesin et proovin ka, ehk saan abi. Minu probleem seisneb selles, et ma olen liiga arg tegemaks endale lõppu, kuid piisavalt julge et anda vastuhoop kõigile, kes mulle kunagi haiget on teinud. Ei, ma ei ole teismeline plikatirts, kes tahab tähelepanu. Ma olen õiglane, võib-olla mitte nii väga, sest ma tahan neile anda suuremat hoopi, et nad hakkaksid mõtlema. Mõtlema mis nad on valesti teinud, ma tahan et nad tunneksid ennast süüdi. Ma tahan teada, kas neil on ûldse südametunnistust. Ja ma tahan et see piinaks neid, et nad enam kunagi ei teeks seda mitte ûhegi noore ja naiivse tüdrukuga. Et nad ei võtaks enam üheltki rõõmsameelselt tûdrukult seda sära silmist. Sa võid olla ükskõik kui tugev, aga lõpuks tuleb see kõige hullem hoop, mis su purustab. Ma tean seda, sest just minuga juhtus nii. Ma ei ole mitte kunagi kellelegi halba soovinud, ma olen teinud kõik et teistel hea oleks, aga on kães aeg ennast muuta. Ma olin tõesti täis elujõudu ja rõõmu, alati oli mul suu naerul ja sãra silmis. Nüüdseks on see sära kadunud ja naeratada on raske. Raske on öelda et kõik on korras. Mul ei ole mitte kedagi, kellele oma probleemidest rääkida, või ma lihtsalt ei julge rääkida. Ma ei ole mitte kunagi olnud selline, kes läheks kellegi juurde ja hakkaks kurtma. Ma ei olegi seda varem teinud. Niiet ma teeks siis midagi, mis paneks nad mõtlema. Mõtlema ka minule, mõtlema et äkki see alati naeratav tüdruk ei olegi nii rõõmus. Aga igatahes... ma tahan teha midagi, mis paneks mu raskesse seisundisse, kuid mis ei tapaks. Midagi, mis nãeks välja nagu enesetapp, aga mis ei tapa. Ehk siis enesetapukatse. Ma ei taha minna katusele või rõdu peale ja jätta muljet, et ma hüppan alla. See on igav. Ma tahan midagi ära teha, et nad lõpuks saaks aru ja ma ei peaks enam teesklema. Ma loodan, et keegigi mõistab mind ja aitab.
View User's Profile View All Posts By User
skingirl
Armuline Proua

Naine
Registreeritud: 13.09.2003
Viimane külastus: 25.05.2023
Otsib: meelelahutust
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 15.03.2018 kell 20:20
Kes on nemad ja mida nad tegid, et tahad neid nii karistada.
Minuarust on kõige suurem karistus ja tugevus pigem ükskõiksus.
Ennast vigastama hakata teiste inimeste pärast on väga narr.
Kui sul on võimalus proovi neist inimestest kes sulle haiget teevad eemalduda.Kui see pole võimalik tee see enda elu ülesandeks.Sa ei pea suhtlema inimestega kes sulle halba soovivad.

Merilys
Algaja

Naine
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 15.03.2018 kell 20:36
Selle teema puhul ei saa ma nendest inimestest eemalduda. Jutt käib mu oma perest. Mu kasuisa võttis mult mu ema, 2 nooremat õde ja 3 venda. See ongi ee tugevaim hoop. Teised oln ma üle elanud sest nood olid teiste inimestega. Aga ma ei saa lubada seda et tuleb keegi ja võtab mult kõik, mu kõige olulisema. Ma tahan et ta näeks oma teo tagajärgi
eerik2
kollane koer

Registreeritud: 04.09.2005
Viimane külastus: 2.04.2023
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 15.03.2018 kell 20:40
Mismoodi 'võttis'?

Te ei saa võita.
Te ei saa viiki mängida.
Te ei saa isegi mängu lõpetada.
http://www.youtube.com/watch?v=OuNpZYJTjco

View User's Profile Visit User's Homepage View All Posts By User
Merilys
Algaja

Naine
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 15.03.2018 kell 20:49
Lihtsalt võttis. Ta ei luba mu perel mind toetada ega minuga eriti suhelda. Ta võttis mu meie leibkonnast maha. Ma pean elama sugulaste juures. Ma pean ise hakkama saama. Ma olen alles 16aastane, kuidas saab nii noor tûdruk ilma pereta hakkama? Mina sellega igatahes toime ei tule.
eerik2
kollane koer

Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 15.03.2018 kell 20:58
Ja miks ta nii tegi? Mida sa tegid või tegemata jätsid? Selliseid asju ei tehta ilma põhjuseta.

Te ei saa võita.
Te ei saa viiki mängida.

Merilys
Algaja

Naine
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 15.03.2018 kell 21:03
Põhjus on väga lihtne ja väga lamp. Mul jäi kool pooleli, sest ma tahtsin kooli vahetada aga ei saanud teise kooli sisse. Saad sa aru? Selline karistus selle eest et mul kool pooleli jäi, kuigi ma alustan uuest aastast uuesti. Ma käin 10nda klassi veelkord lãbi. Aga ta lihtsalt ei auuda seda mõista. Kuidas saab kellegi jaoks olla kool olulisem perekonnast.
eerik2
kollane koer

Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 15.03.2018 kell 21:09
'Ära sülita vanasse kaevu enne, kui uus valmis' - oled kuulnud sellest? Seda esiteks. Teiseks - miks üldse oli vaja kümnendas klassis kooli vahetada? Mida rääkimata jätad? Miks õppida ei viitsinud/tahtnud? Kas kodus kodu eest ka hoolitsesid või olid nö lilleke? Millised kohustused olid sul kodus?

Te ei saa võita.
Te ei saa viiki mängida.

Merilys
Algaja

Naine
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 15.03.2018 kell 21:14
Kodused ülesanded? Aga palun.. Ma pidin iga kuradima nädalavahetus kodus istuma et vanemad saaks välja jooma minna. Iga päev mil ma pidin kõik ära koristama ja süüa ka veel tegema. Igapäev kui juhtus midagi halba, süüdistati mind. Iga päev kui ma ei saanud hommikul kooli mina, sest emal oli pohmakas. Kas sellised peavadki minu kohustused olema?
skingirl
Armuline Proua

Naine
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 15.03.2018 kell 21:30
Sa oled 16 aastane, ma elasin 15 aastaselt juba üksinda ja käisin tööl ja õhtukoolis.
Mine kaa tööle, käi õhtukas.
Kui sul on piisavalt raha kogutud võid 2 aasta pärast korteri üürida ma sain aru ,et sul on mingi elukoht ,algul toa, hiljem korteri.
Mis väärtuslik perekond see kari joodikuid on, mul pole näiteks üldse sugulasi.
Need kes sinust midagi arvavad otsivad ise sinuga kontakti aga kui mitte poh.
Mida sa ulud, ole tugev, mingi suitsiidiga hakkad jotasid ähvardama loll kuubis.
Muide suitsiidikatsega lähed psühhaatri juurde ja saad normaalse kokteili lollikomme aastateks.

eerik2
kollane koer

Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 15.03.2018 kell 21:38
Mis pagana moodi ema pohmakas takistas sind kooli minemast?? Ma ka aru ei saa, mida imet taga nutta sellist ema... Aga sinu väljenduslaad ütleb ka juba nii mõndagi... Sul pole vist tõelistest kohustustest õrna aimuga... söögitegemine ja koristamine nüüd ka mõni kohustus. Seda peaksid sa nagunii tegema, see on täiesti normaalne!
Sa vist halaks end lolliks, kui sul oleks nii palju kohustusi, kui meil sinuvanuselt oli. Teretulemast reaalsesse maailma, kus tuleb ka TÖÖD teha!

Te ei saa võita.
Te ei saa viiki mängida.

AlastiCowboy
Algaja

Registreeritud: 25.09.2006
Viimane külastus: 22.09.2022
Otsib: naist
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 15.03.2018 kell 23:30
Neiu vist muidu pole kellegile kurtnud neid raskusi mida siin nüüd teeb. Annaksin kaa nagu vanem ja elukogend nõu.Sa arvad, et inimesed kellega koos elad on Sinu pere tegelt Sa ei tea kellega Sind kokku on viidid.Need inimesed ka halvad õpetavad Sind tegema õigeid või siis valesid otsuseid.Kui Sulle ei meeldi keskkond kus elad siis see õpetab, et leiaksid endaga kooskõla.Oled tugev noor neiu otsi endale elumõte ära järgi seda mustrit nagu Sinu vanemad ehk siis ole vastupidine neile karske, töökas, õpi iga hetk mil hingad.Aga teha või mõelda, et äkki keegi hoolib kui Sind pole, asendamatuid inimesi pole.

sinu jägedes käin

Merilys
Algaja

Naine
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 16.03.2018 kell 10:15
Skingirl.. Ma oleksin läinud õhtukasse, kui vanemad oleksid lubanud, ma oleksin läinud tööle, kui nad oleksid lubanud. Mind ei tahetud kutsekooligi lubada, kuna nemad tahtsid et ma läheksin gümnaasiumi, sest ma õppisin kõik need 9aastat 4-5le.
Nüüd elan ma neist eemal ja käin tööl, aitan siin lapsi hoida, koristada, süüa teha jne.

skingirl
Armuline Proua

Naine
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 16.03.2018 kell 10:37
Sel juhul oled sa väga tubli, jätka samas vaimus ja kui oled 18 siis tegele sellega millega soovid, mine sinna kooli kuhu tahad, ela kus tahad.
Kui sa oled niikaua kannatand siis kannatad ka need kaks aastat ära.
Aga mingeid lollusi või kättemaksu, tähelepanu saamiseks küll ära mõtle, see on ikka väga lapsik.Kõik halb tuleb tagasi.Kõik hea tuleb tagasi.Kui sa aitad kedagi niisama kes seda abi ei vaja see abi saab karistatud, ehk siis see muutub halvaks.

sissy84
Umbusklik

Naine
Registreeritud: 11.08.2003
Viimane külastus: 23.08.2022
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 16.03.2018 kell 11:57
Kõige tobedam on teha enesetapukatse, mis nt kogemata viibki enesetapuni. Väga paljud noored on saatnud sõnumi ja lootnud, et keegi õigeks ajaks kohale jõuab ning on sellise lolluse tõttu ära surnud. On ka variant vigaseks jääda, nt aju ei saa vahepeal hapnikku aga kui elustatakse oled igavesti invaliid. Oma tervisega mängida on suurim lollus. Ja mida Sa sellega näitad? Seda, et sind võib saata psühhiaatriakliinikusse kuna Sa ei saa endaga hakkama? Skin rääkis, et on ka üks viisidest selline variant kui saadetakse sinna kuna oled ohtlik iseendale.

Kõige suurem vastuhoop on see kui sa saad hakkama ja eraldud inimestest kes ei meeldi. Minu isa oli kohutav inimene. Kui sain 30-aastaseks tahtis ta aga oma täisksvanud tütrega ühendust võtta. Tal oli abi vaja oma ema ehk minu vanaema hooldamises. Ilus! Kuna ta aga alimente ei maksnud ja pole kunagi olemas olnud mu jaoks, siis ei ole ka minul kohustusi tema ees. Mina aga saatsin ta pikalt. Ütlesin, et kui temast polnud isa kui teda vajasin, siis nüüd täiskasvanuna ei kavatse ma temaga suhelda. Kõige suurem karistus on inimesele see kui ta ei olegi teise inimese jaoks enam oluline. Kui ta on nö nagu suvaline võõras kellega suhelda ei taheta.

Paljud edukad inimesed on just elu raskuste tõttu ennast üles töödanud. Neil on olnud soov näidata, et nad ei ole nõrgad ja teised inimesed neid ei murra! Pigem anna vastuhoop olles tugev, edukas ja õnnelik. Naera, naera kogu südamest. Parim hoop on naerda ja olla õnnelik. Näidata, et need teised ei olnudki Su jaoks eluliselt olulised inimesed. Ja Sa saidki neist kui sitast lahti.

Mina õppisin alles 20dates, et mind ei huvita üldse teiste inimeste arvamus. Fakt on see, et oluline on VAID ENDALE meeldida. Inimesi on palju ja nende soovid on erinevad, teistele üritada meeldides lõhud ennast ära. Nende valik on see, kas meeldid neile sellisena kes oled või ei meeldi. Ja nii ma käitungi nii nagu käitun. Ma ei ole ebaviisakas aga kui küsitakse otse mu arvamust, siis olen ka otsekohene ja mind ei huvita kas neile mu vastus meeldib või ei meeldi. Kui nad ise küsivad, siis peavad arvestama, et vastus ei pruugigi neile meeldida. Ma ei saa öelda, et olen julmalt otsekohene ja mul pole sõpru. Ei mul on sõbrad ja ma ei kasuta oma otsekohesust kui seda ei paluta. Ma ikka tunnen ka viisakusreegleid. Ma ei ole ebaviisakas ja ma ei solva inimesi. Ma leian, et iga inimene elab nii nagu talle meeldib ja minu kohus pole inimesi ümber kasvatada, va mu oma lapsed kelle puhul on eluks vajalik kasvatus oluline.

Seega anna vastuhoop mis üllatab kõiki: SA VARSTI PÄÄSED NEIST! JA SA OLE ÕNNELIK, SA NAERA JA LEIA SÄRA LOODUSEST JA TOREDATEST INIMESTEST NING OLE KA TUGEV! VAIMSELT TUGAVAM KUI KARU!!!

Probleeme tuleb elus ikka ette, näita oma nupukust ja lahenda need nii, et teised on kadedad sellepärast, et elad hästi.

Ära võta südamesse! Võta suhu ja sülita välja.
Elu on nagu lehm, pidevalt saab pulli!

reheline
The Bad Thresher

Registreeritud: 09.03.2003
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 19.03.2018 kell 20:17
Teemaalgataja elus veel?

Üts reheline nännu ja tõmmanu herra jalgupiten maha. Kõik pesmä. Herr õks rüüknü: "Ma olen saks!" "Ah teid om kaks!" "Ma olen härra!" "Ah sa' kurrat är' lähät!" Sõs nakat viil õigõ pesmä.

Merilys
Algaja

Naine
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 19.03.2018 kell 20:43
Terekest!
Ma tõesti tänan Teid kõiki. Ma sain alles nüûd aru, et teil oli õigus. Ma oleksin väga suure vea teinud, aga teie sõnad takistasid mind. Mul jäi varem mainimata, et mu närvisüsteemiga ei ole kõik päris korras. Kui ma närvi lähen siis ma tegutsen mõtlemata, hetke ajel ja mul on raske maha rahuneda. Igatahes.. Ma olen elus ja terve, ja ma olen selle ûle õnnelik. Mul on küll kurb meel olla eemal oma õdedest ja vendadest, aga üldiselt olen ma siin õnnelik. Mulle meeldib mu töö, siinne elu jne. Ja kusjuures, mu kasuisa kirjutas mulle, nad ootavad mind koju tagasi.

Jaga teistega:
| Veel

go to top
Esileht | Foorumid | Jututuba | Galerii | Ajaviide | Otsing | Tänased teemad

Kasutajatugi: info@kodutud.com - Kasutustingimused
22 päringut, mis võtsid aega 0.0127540 sekundit