Kust see erakond leiab selliste vaadetega inimesi?
Ma saan aru, et geide ja pagulaste teemaga nad püüdsid mingite konkreetsete vaadetega rahva poolehoiu aga see?! Võtab sõnatuks.
Ära võta südamesse! Võta suhu ja sülita välja.
Elu on nagu lehm, pidevalt saab pulli!
kommionu
Kaupmees tõe turult
Registreeritud: 15.07.2009 Viimane külastus: 8.11.2022 Asukoht: Naabermaja narkar Otsib: meelelahutust Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 14.09.2019 kell 10:39
Tundub suht noor olevat ja varem võtnud samal teemal sõna, tehes kerge kuugeldamise. Mis aga teemasse puutub siis mõtetu jura, lühinägelik ja
väljendab autori tabusid. Mis omakorda on tugeva kristliku väljendusega seotud. Poliitika ja usk peaks olema lahus, vastasel juhul samastab valija
isikut usukuulutajaga, ning usklike maine Maariamaal on suht kusine.
Lõppkokkuvõttes arvan et artikkel peegeldab vaid ühe inimese arvamust ja ei esinda EKRE enda olemust. Külla aga tuleb tunnistada et sealne seltskond
kubiseb just sarnastest "Arvamusliidritest", kes enda totakate sõnavõttudega panevad rahvast kulme kergitama.
Jääb vaid üle küsida, et kas nad teevad seda tahtlikult või mitte?
sissy84
Umbusklik
Naine Postitusi: 3816
Registreeritud: 11.08.2003 Viimane külastus: 23.08.2022 Asukoht: Tallinn Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 14.09.2019 kell 23:42
Siiski kui antud artiklit pidada suvalise inimese jutuks, siis miks mainitakse EKRET? Miks pole EKRE kommenteerinud teemat?
Huvitav, et EKRE nime mainides erakond siiski lubab sellist asja postitada? Juhul kui see pole nende nägemus, siis on see ju erakonna antireklaam?
Ma ei ole märganud, et teistest erakondadest keegi üllitab artikli, mis on tema erakonna põhimõtete vastane. Kas see poleks mitte koht kus kinga võiks
anda?
Minule EKRE absoluutselt ei meeldi aga see artikkel oli küll selline, mis tekitas palju küsimusi?
kommionu
Kaupmees tõe turult
Registreeritud: 15.07.2009 Viimane külastus: 8.11.2022 Asukoht: Naabermaja narkar Otsib: meelelahutust Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 15.09.2019 kell 07:43
Tsitaat:Algne postitaja: sissy84
Ma ei ole märganud, et teistest erakondadest keegi üllitab artikli, mis on tema erakonna põhimõtete vastane.
Kui nüüd natuke järgi mõtelda siis ei meenu et ükski teine erakond/selle liikmed, oleks oma algatuslikult nii palju vahtu üles keeranud.
Sõnavõtte on olnud aga seoses millegi konkreetse, päevakajalise teemaga.
Reklaamitrikk- kaldun arvama. Tahtlik vastandumine ja nähtavana püsimine.
Viimasel ajal, näib poliitikas kuluvat rohkem energiat, üksteise tõrvamisele.
kaitsevaim
hell tantsulõvi
Registreeritud: 13.06.2003 Viimane külastus: 15.09.2023 Asukoht: Viljandi, Tartu Otsib: meelelahutust Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 15.09.2019 kell 22:31
No ma mõtlen ei tasuks konkreetselt iga indiviidi vaateid seostada erakonna üldiste tõekspidamiste ja seisukohavõttudega. Siiski erakonna liikmena
peaks endale aru andma, et oleks vastutustundetu mõnda asja teha või öelda kui see võib kahjustada erakonna mainet. Eks selliseid võib igas erakonnas
olla ja praeguses poliitilises kultuuris igasugune kardinaalse vastandumise näide leiab vastasleeri tugevat kriitikat ja võimalust kaikaid kodaratesse
loopida.
Selline seisukohavõtt on igal juhul taunimisväärt, sest vähemalt see peaks olema igaühe enda otsustada, et millal ta oma järelkasvu peab vajalikuks
saada ja millal on võimalus neile inimväärne ja hea elu tagada või kui selleks on otsustatud valmis olla. Kangesti meenutab islamistlikku poliitikat,
kus usk on üle kõige ja puuduvad inimese enda võimalused otsustada, et kus, millal, mida ja kellega, mille vastu nad väidetavalt võitlevad.
anna endale võimalus olla eriline!
sissy84
Umbusklik
Registreeritud: 11.08.2003 Viimane külastus: 23.08.2022 Asukoht: Tallinn Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 19.09.2019 kell 17:58
Tunnen juba kaasa tolle mehe naisele, see ilmselt siis toodab neid 14 ja rohkem.
ohakas
Oluline pole, kes me oleme, vaid kuhu liigume
Naine Postitusi: 2486
Registreeritud: 04.12.2007 Viimane külastus: 24.09.2019 Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 22.09.2019 kell 22:59
teate mis, mul on isiklik kogemus, et EKRES on puruhulle, aga õnneks on ka normaalseid ja ma tõesti tean seda
ma väga loodan, et kõik ei ole veel kadunud, vaatamata sellele, et meie poliitilisel maastikul see EKRE eksisteerib, vastasel korral tuleks siit nii
kiiresti kui keha jõuab ja jalad järele tulevad minekut teha.
Kes tasa sõuab, sellel mädanevad aerud ära!
sissy84
Umbusklik
postitatud 23.09.2019 kell 20:08
Ma ise olen ühte normaalset ekrelast näinud, sõbranna mees aga me muidugi ei rääkinud maailmavaadetest vaid ehitusest.
Kõik on ok kui nad valitsuses pole üksi ja seni kuni nad on pisikesed. Poliitikas peab ju alati olema mingi erakond keda vihata. Varem oli
Keskerankond ja Savisaar, nüüd siis EKRE.
Õnneks seaduseid ei saa vastu võtta üks erakond, st päris idiootseks see kõik ei lähe. Vahel on hea poliitikast ka puhata, nt kuu aega ei loe uudiseid
ja ei vaata kah.
eerik2
kollane koer
Registreeritud: 04.09.2005 Viimane külastus: 29.08.2023 Asukoht: allpool Emajõge Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 25.09.2019 kell 23:54
I.....te leidub igas erakonnas ja igal elualal....
postitatud 26.09.2019 kell 16:31
7 eur pensionilisa millest tulumaks on 5 kopikatega, misasja??!???
Eile vaatasin üle tüki aja uudiseid ja Helme lausus sõnad, mis panid ohkama ja Ratas raputas tuhka omale pähe.
,,See kes vingub pisku peale...,, kuidas see Helme tsitaat oligi.
Kui ta saaks 2 eurot palgalisa arvaks ta samuti, et parem poleks pidanud sedagi tulema... Tsirkus!
Reede
Kasutaja
Mees Postitusi: 111
Registreeritud: 16.06.2017 Viimane külastus: 19.09.2023 Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 04.10.2019 kell 02:20
Ekre kui mööduv nähtus Eesti poliitilisel maastikul ehk sotside välimääraja.
postitatud 19.10.2019 kell 21:35
Eesti Päevalehe parim artikli pealkiri oli selle aasta 9. augustil.
,,Isamaa esimees soovitab EKRE teravusi eirata: jalgpallis keeratakse ka kaamera ära kui liputaja staadionile jookseb.’’
Ma loodan ka, et on mööduv nähtus...
Hiljuti lugesin mustanahalise postitust Facebookis, mida jagati. Ta kutsuti Eestisse etendust andma tantsuga seotud asi ja siis sattus tänaval
kõndides kaamerasse, kus Tallinna TV videos räägitakse odavast tööjõust. Sellistest, kes ei oska isegi mitte inglise keelt ja sellega seotud
probleemist. Ta kirjutas, et kui oleks teda intervjueeritud, siis oleks ta öelnud, kes on ja mida siin teeb aga nahavärvi tõttu kastitada sel moel on
ikka eriti solvav... Kahju inimestest keda alandatakse igal sammul nahavärvi tõttu. Viha õhutamine sel moel on inetu!
eerik2
kollane koer
Registreeritud: 04.09.2005 Viimane külastus: 29.08.2023 Asukoht: allpool Emajõge Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 22.10.2019 kell 20:29
Me kõik oleme mööduvad nähtused. Sissy, millisel moel viha õhutamine ei ole inetu? Kaamerasse sattumine oli juhuslik ja kui mõni siis ennast kohe
solvatuna tundis... no andke abi... Issanda loomaaed on suur... lumehelbekesed.. Või ehk ta siiski ise trügis kaamerasse..? Ja siis oli solvunud, kui
teda ei intervjueeritudki..? Teate... ütleks selle peale midagi... aga siis on siin ka mõni solvunud.. Natuke tervet talupojamõistust kuluks ära...
postitatud 26.10.2019 kell 20:41
Ma arvan pigem, et lihtne on mitte mõista ja raske end panna teise inimese kingadesse.
Kui ma tänavapildis saaks sel moel ekraanile ja taolise alltekstiga, siis oleksin minagi vihane, vb Sina mitte aga paljud teised oleksid.
Kõige nõmedam on kui ka täiskasvanud kastitavad võõraid, ilma, et omaksid teavet ehk fakte inimese kohta. See ei näita muud kui harimatust.
reheline
The Bad Thresher
Registreeritud: 09.03.2003 Viimane külastus: 25.05.2023 Asukoht: Kagunurk Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 27.10.2019 kell 19:33
Mingi jama on küll selle EKRE-ga. Mina ütleks lihtsalt, et aeg on selline. Mingi osa neist mulle meeldib, mingi osa on vastuvõetamatu. Aga sedasi on
ka teiste erakondadega. Kui saaks neist kõigist parimad osad välja valida ja hoopis uue liikumise luua, oleks super. Samas, mis võib minule sobida, ei
pruugi teistele peale minna... Nõme on aga see, et kui enne sai poliitikast räägitud ja arutatud, nagu kõike muudki aktuaalset, siis nüüd minnakse
tülli!!! Nüüd peab teinekord lausa teemat vältima! Ja see ei ole päris ok.
Vaatasin ehmatusega, kui Sissi selle teema tegi. Õnneks on siinsetel siiski piisavalt seda talupojamõistust, nagu Eerik mainis.
Üts reheline nännu ja tõmmanu herra jalgupiten maha. Kõik pesmä. Herr õks rüüknü: "Ma olen saks!" "Ah teid om kaks!" "Ma
olen härra!" "Ah sa' kurrat är' lähät!" Sõs nakat viil õigõ pesmä.
sissy84
Umbusklik
postitatud 29.10.2019 kell 16:54
Reheline aga äkki ongi vaja uut erakonda?
Millise erakonna paneksid kokku Sina?
EKRE on jah nagu sõimusõna ja vaikselt hakkab saama nimestki tabu.
Mulle meeldib range pagulaspoliitika aga mulle ei meeldi kastitamine, viha õhutamine.
Sotsid on sama jobud. Üks näitas riigikogus keskmist sõrme, ise naisterahvas. Ei osanud viisakalt seenele saata siis...
Deiviidas
Hundi aaria ooperist Tagahambad
Mees Postitusi: 3630
Registreeritud: 12.12.2003 Viimane külastus: 30.07.2021 Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 01.11.2019 kell 23:47
Kondoomita on alati parem! Aga, mõtlev inimene peab alati aru ja kalkuleerib, sest laps ei ole odav lõbu! Kui laps oleks majanduslikult mitte koormav,
siis oleks ju lihtne toota kui loodus on andnud võime toota.
Ma arvan, et selle artikli autor pole isegi kondoomiga keppi saanud.
kaitsevaim
hell tantsulõvi
Registreeritud: 13.06.2003 Viimane külastus: 15.09.2023 Asukoht: Viljandi, Tartu Otsib: meelelahutust Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 11.11.2019 kell 20:55
Jah...millegipärast sigivad need kõige rohkem, kellelt peaks üldse sigimisvõime ära võtma, et samasuguseid rohkem juurde ei tuleks
sissy84
Umbusklik
postitatud 18.11.2019 kell 15:30
See oleks omamoodi kohutav kui riik reguleeriks sigivust nii nagu Hiina seda tegi.
Samas teisest küljest aga tulevikus äärmiselt vajalik. See peaks aga olema ülemaailmne sel juhul, muidu on asjalikke vähe ja madala IQ-ga harimatuid
jälle liiga palju.
Ratas teeb küll igal juhul kõik, et saaks riiki juhtida ja see on enam kui ebameeldiv.
Myrk
Naine Postitusi: 6200
Registreeritud: 12.02.2007 Viimane külastus: 8.05.2023 Asukoht: Pole teada Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 19.11.2019 kell 18:09
Muide reform teeks ka kõik, et saada võimule ja olla võimul. Küsiks: kes ei teeks?Minule aga meeldib,et EKRE see "must hobune" seal
eest ja takka üles peksab Ehk tuleb nende järel mõni rohkem lootust andev erakond, tõesti ühtegi vana olijat ei sooviks meie riigi etteotsa
enam.
Iga inimene on täpselt niikaua elus,
kui mõni olend maailmas temast veel tõeliselt hoolib.
eerik2
kollane koer
postitatud 21.11.2019 kell 20:45
Madaam Myrk'i seisukoht mulle meeldib.
Õhk oleks tõesti seal mäe otsas puhtaks vaja saada. Isegi kui EKRE maha võetakse, on asjad seal suht käärima löödud.
postitatud 22.11.2019 kell 00:10
Ma kõrvutaks natuke seda praegust riigi valitsemist kultusfilmiga "Viimane reliikvia"...ehk siis matsid jäävad matsideks, aga mõisnikule
tuleb vastu hakata ja siis oppossumid hüüavad, et "selle EKRE pärast ei lõpe veel meie püha üritus"
kommionu
Kaupmees tõe turult
postitatud 01.12.2019 kell 18:09
On tegelikult häbiväärne, milliseks meie poliitika muutus. Pa5a loopimine suurem osa ajast, kaitsevisiir ette tõmmatuna ja missiis et pihta
saan, loobin vastu, sest tema teeb ju ka nii.
kaitsevaim
hell tantsulõvi
postitatud 01.12.2019 kell 21:16
Fucking Aamen selle peale!
naisemees
Kasutaja
Mees Postitusi: 399
Registreeritud: 17.07.2004 Viimane külastus: 24.08.2022 Asukoht: tartu Otsib: meelelahutust Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 10.12.2019 kell 22:38
EKRE on tulnud et jääda. Sobilikum koht oleks opitsiooni jääda, aga see pole enam valijate valida. Mina valisin isamaaliitu, Reffi ma valima ei hakka.
Sotse ka mitte, ja EKRE-t ka mitte. Seega on mul väga vähe valikuid. Aga ärge muretsege minu pärast, ma leian ikka mingid valikud. Katsuge ise ka neid
leida!