eerik2
kollane koer     Postitusi: 2456
Registreeritud: 04.09.2005 Viimane külastus: 29.08.2023 Asukoht: allpool Emajõge Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 16.07.2017 kell 06:12 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: metsapull
Jah, no igaljuhul, 12 tunnine tööpäev on vist paras katsumus eriti õrnema soo esindajatele.
Tsitaat: Algne postitaja: reheline
Oi kurja, Bull on sugu muutnud!!!   Nii meeleheitel ei saa ka ju olla? Idikas krt.
Reheline, Sul ongi vist õigus, et bullet on sugu muutnud. Elu juba tal niigi raske, nüüd muutub ka töö katsumuseks
Mina kannan käekella, lisaks sellele, et näeb hea välja, ka selle puht praktilususe pärast. Tööalaselt väga vajalik. Päevas korduvalt on vaja ajaga
arvestada, et meeskonnatöö sujuks paremini.
Telefoni taskust kakkumine on tülikas.
Mis meeskonnatööst jutt on, kui on suhtlemisprobleemid? Need kaks asja ei käi koos.
Te ei saa võita.
Te ei saa viiki mängida.
Te ei saa isegi mängu lõpetada.
http://www.youtube.com/watch?v=OuNpZYJTjco
|
|
metsapull
@     Mees Postitusi: 585
Registreeritud: 08.01.2017 Viimane külastus: 2.06.2023 Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 16.07.2017 kell 21:06 |
|
|
oh, tähelepanelik kasutaja see eerik2.
Tõepoolest, need kaks asja ei käi koos. 
|
|
ullike
naiivitar       Postitusi: 5943
Registreeritud: 10.10.2002 Viimane külastus: 15.01.2023 Asukoht: päikese all Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 17.07.2017 kell 16:22 |
|
|
Ullike on ikka täitsa ullike - tahtsin panna lingi tänasele Sakala artiklile, aga ei osanud linki aktiveerida.
Mulle tuletas Sakala artikkel meelde üht kodutut Artikli pealkiri on "Erootikatelefoni kõned tõid mehele tingimisi vangistuse"
Ole õnnelik selle üle, mis sul on - siis on sul palju, mille üle õnnelik olla.
Iiri vanasõna
|
|
Leni
Friik      Naine Postitusi: 2986
Registreeritud: 02.12.2005 Viimane külastus: 8.12.2019 Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 17.07.2017 kell 17:13 |
|
|
Aga palun, link siin
Ma ei saa vihjest aru samas. Viita ikka nimeliselt. 
|
|
ullike
naiivitar       Postitusi: 5943
Registreeritud: 10.10.2002 Viimane külastus: 15.01.2023 Asukoht: päikese all Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 17.07.2017 kell 18:55 |
|
|
Aitäh, Leni
Tal on aegade jooksul olnud nii palju nimesid, et kes neid kõiki jõuab üles lugeda. Kui ta järjekordselt uue nimega välja tuleb ja ma tuttava
väljendusviisi ära tunnen, siis ohkan omaette - jälle uus bullike valmis tehtud
Ole õnnelik selle üle, mis sul on - siis on sul palju, mille üle õnnelik olla.
Iiri vanasõna
|
|
Leni
Registreeritud: 02.12.2005 Viimane külastus: 8.12.2019 Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 18.07.2017 kell 07:25 |
|
|
Ahah.
Ma leidsin ka midagi. Bull, kõik su potentsiaalsed sõbrad ja mõttekaaslased kogunevad seal. Leiad
palju toetust oma ideedele. Edu. 
|
|
metsapull
Registreeritud: 08.01.2017 Viimane külastus: 2.06.2023 Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 22.07.2017 kell 20:04 |
|
|
Missasja.
Keegi on heade seente mõju all midagi mõtestatut üritanud ridadesse panna?
|
|
eerik2
Registreeritud: 04.09.2005 Viimane külastus: 29.08.2023 Asukoht: allpool Emajõge Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 05.08.2017 kell 20:53 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: sissy84
Ma olen aru saanud, et vingumine tuleb kodunt kaasa. Kui kodus vanemad lubasid, siis see on tulevikus üks osa inimesest st ongi tavaks vinguda.
Ma olen juba ammu aru saanud, et eesti keelde on ilmunud uus keelevorm - vinguv kõneviis.
Te ei saa võita.
Te ei saa viiki mängida.
|
|
metsapull
|
postitatud 05.08.2017 kell 22:59 |
|
|
No mis mul väetil meeterviiskümmend kõhetul kahvatul kiilaneval tüübil muud ikka teha on kui vinguda.
|
|
eerik2
|
postitatud 02.10.2017 kell 10:26 |
|
|
Oot oot, mingi kongus ninaga tüübi pärast kelle madratsit ja selle tulemit ma ähvardasin, seepärast pean mina kolima oma kodulinnast?
Mees võiks veidi mune siis omada ja organiseerida minu ratastoolitagumise.
Aga mitte nii, et kireb korrakaitsjatele ja ise peidab poes käies silmi kui minuga teed kokku jooksevad.
Ma võin ka väga vabalt sinu lapsi ähvardada sissy, aga mingit alibit sul küll praeguseks enam pole. Mitmel korral oled siin sama sisuga postitusega
esinenud.
Tavaliselt need kes asja ära teevad ei kilka sellest.
Ja naiivne on arvata, et sellest saagast eerik2-ga minu lähedased ei tea. Loomulikult olen ma mõista andnud, et on selline pasavästrik siin elvas
liiklemas kes on minu peale keelt kandnud. Tagamaks seda, et kui tropp kavatsebki omakohtuga asju hakata õiendama, siis on esmane kahtlusalune olemas
juhul kui asi päädib minu tervisekahjustuse või surmaga.
Mõnel hakkab vist jälle siin suurusehullustus peale.... Kas tunned ennast mõnusalt julgelt, et nii kõvasti sõna võtad? Hmmm... Nojah...
Te ei saa võita.
Te ei saa viiki mängida.
|
|
Leni
|
postitatud 02.10.2017 kell 11:23 |
|
|
Tahad ma tulen praegu Elvasse, Bull, "teen asja ära" ja kellan üle terve facebooki või? Ma võin kohe hakata tulema.
|
|
kondikubu
Kasutaja    Naine Postitusi: 230
Registreeritud: 09.12.2010 Viimane külastus: 24.05.2019 Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 04.10.2017 kell 22:36 |
|
|
Kas Sissy on vanglas sellise koleda tätoveeringu teinud või salongis,ehk soovitad
|
|
eerik2
|
postitatud 09.10.2017 kell 07:15 |
|
|
Mis varguse jutt?
Tundub ära, et on veel midagi siin kuluaarides räägitud, mida mina ei tea.
Et siis olen vargaks ka kellegi jutu järgi saanud siin?
eerik2 on ka stalker, ragistab oma päevinäinud ameerikla kastikaga minu maja eest mööda viimasel ajal üha tihedamini. Otsib ehk oma kadumaläinud
belarusi radikaid ja bemari käigukasti. 
Vaat siis, mis seltskonnaga mõni mees suhtleb.. hea teada.. Infoks siis ka teistele kasutajatele.
Kaks aastat tagasi käidi mu sõbra juures vargil enne jõule. Ilmselt tehti luuret alles. Me ka pikalt ei mõelnud, panime kaamera üles. Jõulude ajal
tuldi siis tagasi suuremat noosi otsima, kaubikuga ja korralikuma varustusega. Kuna kaamera pilt jooksis reaalajas kolme arvutisse, siis polnud
tegijate kohapeal kinnivõtmisega just väga suurt probleemi. Politsei saabus ka suht kiiresti. Muidugi tüüpiliselt Eesti Banaanivabariigile jalutasid
vennad järgmisel päeval juba Elva vahel ringi.
Aga nüüd, kui minul või ka siin kuskil ümbruses vargus peaks toimuma, siis on hea teada, kuhu poole peaks viitama...
bullet, aga miks sa pärast selle
artikli
ilmumist oma hiluksil ilusa kastiraua välja vahetasid mingi võrguga nelikanttoru vastu..?
Lisatud: tegelt peaks vist artikli pealkirja pikalt välja kirjutama, siis jõuab ka google otsing siia...
Te ei saa võita.
Te ei saa viiki mängida.
|
|
skingirl
Armuline Proua         Naine Postitusi: 13050
Registreeritud: 13.09.2003 Viimane külastus: 28.07.2023 Asukoht: Planeet maa Otsib: meelelahutust Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 17.10.2017 kell 00:37 |
|
|
Sa ei pidanud siin enam käima?
|
|
eerik2
|
postitatud 19.10.2017 kell 07:36 |
|
|
Tooks ühe vaidluse teema siia üle...
Tsitaat: Algne postitaja: sissy84
Julgus tõe eest seista ei tähenda endale soovi auku kaevata. Ma pole tõekuulutaja ega õpetaja ametilt.
Rakveres, Sa vast loomaarsti juures ei käi.
Ära tule nüüd ütlema, et see valedetektori värk kõik on hoopis midagi muud... Kas see pole mitte kõik seotud tõega? Mul on küll tunne, et mehega tõe
tagaajamine oli lihtsalt oma ego rahuldamine. Minule sellise nõudmise esitamisel oleks Sul olnud ainult halb valik ja väga halb valik. Me oleme ka
vaielnud Sinuga vist telefoni kontrollimise teemal. Usaldusest ja tõest on meil ikka väga erinev arusaam.
Ja mis puutub seda koerakeissi, siis kui Sul pole julgust omal, on ka loomakaitse telefoninumbrid olemas. Võinuksid nagu ise selle peale tulla...
Te ei saa võita.
Te ei saa viiki mängida.
|
|
freelancer
Küünikust vahikoer       Postitusi: 17707
Registreeritud: 12.02.2004 Viimane külastus: 29.03.2018 Asukoht: Kukla taga hingamas Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 19.10.2017 kell 13:57 |
|
|
EErik
Võta asja rahulikult.Usaldus on iga inimese enesemääramise kriteeriumitega defineeritav.Fakt ja elukogemused näitavad et usaldus kas on või teda
pole.Sellist pooletoobist ,,natuke rase,, stiilis usaldamist defineerivad enesele tavaliselt need inimesed kes pole usalduse mõistet enesele lahti
mõistetud ja võibolla ka mitte kunagi elus kogenud.Sealt hakkab ka selline usalduse määratluse venitamine enese mugavustsooni raamidesse.Mis puutub
teise inimese asjades pööramisse ja teise taga nuhkimisse siis võib ju seda ilustada igasuguste mitte sitta maiku jätva põhjendusega kuid minu silmis
pole selline inimene midagi väärt.Aga see selleks.Veel madalamale saab minna kui selleks luuramiseks luba peaks taotlema.See on juba tipp.Maülse ei
mõista ,miks peaks elama inimesega koos keda ei usalda.Aga kindlasti leidub inimesi,kes on piiritult avatud igasugu üllatustele ja ekstreemsustele
elus.
Mis loomakaitsesse puutub siis on olemas numbrid,kus fikseeritakse teade ilma helistaja vastu huvi tundmata.Edasine juba on nende eneste rida.Vaatama
minnakse alati.
Elada tuleb nii,et isegi hauakaevaja nutaks su matustel.
|
|
sissy84
Umbusklik       Naine Postitusi: 3816
Registreeritud: 11.08.2003 Viimane külastus: 23.08.2022 Asukoht: Tallinn Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 19.10.2017 kell 15:59 |
|
|
Ma võin jah ausalt tunnistada, et 100% usaldan ma vaid iseennast. Mis sellest osalisest usaldusest tuli? 6 aastat valetamist ja salaja jura
korraldamist.
Ega valedetektori testi ei teekski need kes kardavad, et midagi väga hirmsat päevavalgele tuleb. Ja nii enamus mehi esitaksid ultimaatumi. Eks siin on
pigem küsimus kas eksida tahab jätkata või ei taha. Kui on kehv kooselu, siis miks peakski midagi tõestama?
Ja mida need loomakaitsjad näeksid? Pisikest ala mille peal on koer aga samas koer pole räädu ega nälgiv. Keegi ei arva, et on probleem. Krõbinaid
peetakse ju korralikuks koeratoiduks.
Ära võta südamesse! Võta suhu ja sülita välja.
Elu on nagu lehm, pidevalt saab pulli!
|
|
eerik2
|
postitatud 19.10.2017 kell 20:31 |
|
|
Sissy, Sa ei saanud aru... mina ei kardaks valedetektori testi, vabalt võin teha ka, sama lugu ka telefoni sisu näitamisega... Lihtsalt teist korda Sa
enam seda küsida ei saaks, sest pärast sellist küsimist oleks kooselul joonelt kriips peal ka.. Nii palju olen ma juba elult õppinud... poolikul
usaldusel pole minu jaoks kooselus kohta... Kõrged nõudmised? Võibolla... ma olengi väga valiv...
Ja koerte kohta... alati leiab vabanduse mittemidagi teha... nukker kuidagi...
Te ei saa võita.
Te ei saa viiki mängida.
|
|
sissy84
Registreeritud: 11.08.2003 Viimane külastus: 23.08.2022 Asukoht: Tallinn Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 20.10.2017 kell 03:35 |
|
|
Sel juhul oled Sina ja Free ainsad keda tean, kes nõuavad 100% usaldust. Ma tulen rikutud perekonnast ja asi ongi selles aga tänu oma ema
avameelsusele ja saladuste kuulamisele olen ma oma elus usaldanud täiskasvanuks saades 100% ainult iseennast ja ema. Ema seetõttu, et olen ta ainus
laps ja ta pole kunagi paistnud omakasu peal olevat, st pole võimalust, et lööks noa selga. Mu ema minevikku kuuldes sain juba lapsena teada, et
sõbrannasidki tasub usaldada ettevaatlikkusega, nii 50-60%. Nad on võimelised kadeduse ja pahameele tõttu Sind unarusse jätma ja nö kui vaja ka Sinu
mehe üle lööma. Kuna ma pole tahtnud õppida enda ämbritest, siis paljud teatud tüüpi sõbrannad olen oma perest nii eemal hoidnud, et ma kohtun
nendega 1:1-le mitte perega koos. Samuti ei räägi ma neile oma mõttemaailmast süvitsi.
Meest usaldasin 80-90% ja kontrollisin kuna meie pere naistel pole meestega õnne olnud. Mu mees teadis, et kontrollin vahel. Ja ikka lõppes kõik 6
aasta jagu valetamisega. Käis isegi siis kui olin kodus erootilises massaa¾is. Jah see pole teona ise väga hull aga see valetamine on usalduse
kuritarvitamine ja paraku usalduse hävitamine. No ja nüüd ikkagi olen mina see kes loeb psühholoogia raamatuid, et suuta leida taas usaldus. Ometi
tahab mees jätkata, kuigi ma usaldan teda hetkel olematul hulgal, kui üldse.
Isegi mu mees, kes inimesi usaldab imekergelt ei leia, et usaldus kas on olemas või ei ole. Ta saab aru, et on alati mingi koefitsient, st inimestel
on omad hirmud. Vahet pole kui Sa ei mõista. Kõik ei tule perekonnast, kus on olnud sõja ajal mõrvu (vanavanavanemad kes on surnud) , mürgitamisi
(lähemalt ja kaugemalt sugulased), truudusetust (vanavanemad, isa, tädi, tädi poeg, sugulased) ja toorest julmust ka laste vastu (vanaema ja vanaisa
vanemad). Olin vast piisavalt täpne, et öelda - elu filmis tuleb siiski elatud eludest. Minu suguvõsast saaks kirjutada üsna korraliku krimka või teha
üsna sünge filmi. Paljud inimesed ei tea kes nende suguvõsas tegelikult on, st ei tea inimeste süngeid tegusid. Neil ongi ehk lihtsam öelda, et
usaldus on on/off nupuga süsteem. Mina tean, et kui usaldad võid ka kõige hullemas olukorras elu kaotada.
Jah meie hirmud on seotud lapsepõlvega ja ma olen ammu teatud asjad selgeks mõelnud ning nendega tegelenud, st ma ei kanna kõike üle oma perekonda. Ma
olen leidnud, et need on olnud nende inimeste teod ja mina pole nemad. Samas olen mõelnud, et oma ema elu raskeid hetkeid ma korrata ei tahaks. Sealt
ka minu enda valikud ja käitumine.
Loomakaitsjatel pole millegi üle kurta antud looma nägemisest. Ausalt. Ma pigem räägin mehe sõpradele kuidas kuulsin kohutavat lugu, kuidas noor koer
magama pandi ja püüan neid suunata empaatiavõimet kasutama. Kõike siin elus ei saa tormakalt teha, hea on mõelda kuidas saaks lahendada asju vähem
julmal viisil. Lahendusi on mitmeid. Rääkisin mehega ja ta on nõus sellise serveerimisega.
|
|
metsatöll
Bännitud Naine Postitusi: 138
Registreeritud: 29.01.2017 Viimane külastus: 10.07.2018 Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 21.10.2017 kell 00:23 |
|
|
Ja ärge unustage, et rott saab juba 10 päeva pärast 49 
|
|
sissy84
|
postitatud 21.10.2017 kell 12:58 |
|
|
Küsimus Eerik: naine saab suguhaiguse ja peaks mehe juttu 100% usaldama. Seega mitte valedetektorit välja pakkuma? See ei kõla loogiliselt.
|
|
freelancer
Küünikust vahikoer       Postitusi: 17707
Registreeritud: 12.02.2004 Viimane külastus: 29.03.2018 Asukoht: Kukla taga hingamas Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 22.10.2017 kell 19:32 |
|
|
Sissy
Jälle hakkad sa ajama mingit kamarajura ja lükkad asja täpselt nii et ta sinule enesele sobivaks oleks.Selle asemel et jahuda mingist 10
protsendilisest usaldusest oleks väärikam öelda et ei usalda 90 protsenti.Mina isiklikult sellist inimest ei laseks isegi sitapütti tühjendama.Usaldus
on juba iseenesest selline termin kus ei tohiks eksisteerida mingeid protsentuaalseid numbreid.Mingisugune nn 10 protsendiline usaldus-lihtsam on
inimesele öelda et ma ei usalda sind kui hakata graafikuid joonistama .Sa põhjendad oma usaldamatus ja protsentuaalset usaldust sellega et aastaid
tõmmati sul nahka üle kõrvade.Sic.Aastaid lasid sa end kui lollikest tillitada(ei pidanud silmas suguühet)Kuidas on võimalik et selline tark,haritud
ja viks naisterahvas endaga nii manipuleerida sai lasta.Ja kus olid su 100 protsendilise usalduse teeninud selgeltvaataja ema silmad.Miks sind ei
hoiatatud sellise asja eest.Või oli temale su lüpsmine nagu järjekordne persekukkunud eesti seriaal mida mõnuga jälgiti ilma TV kaasabita.No ei saa ma
aru.
Võibolla ma tõesti olen teatud kriteeriumites äärmiselt valiv ja ei aksepteeri ning tolereeri teatud asju kuid tänu sellele olen ma ka antud hetkel
täpselt seal, kus ma olen.Usaldus on üks edasiviivamaid jõude ja elu on näidanud et usalduse ärateenimine ja selle hindamine loob ideaalse
ideaalilähedase kooseksisteerimise võimaluse.Eks iga inimene muidugi omab selles asjas oma seisukoha ja ainult mööduv aeg näitab selle õigsust.Minu
jaoks saab usaldust kaotada ainult korra-teist kordselt pole see enam võimalik.
Elada tuleb nii,et isegi hauakaevaja nutaks su matustel.
|
|
Leni
|
postitatud 22.10.2017 kell 21:02 |
|
|
Eks võibolla selleks, et saaks usaldada, tuleb lasta harjutada 
|
|
skingirl
Armuline Proua         Naine Postitusi: 13050
Registreeritud: 13.09.2003 Viimane külastus: 28.07.2023 Asukoht: Planeet maa Otsib: meelelahutust Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 22.10.2017 kell 21:53 |
|
|
Freel on õigus usaldust ei saa protsentides kalkuleerida.
See kas on või ei ole.Nüüd ma küsin seda peale kõike seda, kas sa andestad?
Sinu sees olev kahtluseuss ei usu peale Sinu enda mitte kedagi.
Ütle välja,et Sa ei usalda ja kõik aga andesta, sest selline kogemus tõmbas Sinu mehel ikka vaiba alt ära.
Sa aladasid teda meelult, mitte ükski mees pole sellist alandust väärt, sinuarust on seda veel vähe.
Ma ei kavatse kellegiga diskuteerida rohkem, see oli minu arvamus.
Free antud õppetund kuulub Sissile ja tema perele ,mitte tema emale.
|
|
sissy84
|
postitatud 23.10.2017 kell 03:44 |
|
|
Free: ma kirjeldasin, et usaldasin oma meest 80-90%, st usaldasin. Nüüd võin öelda, et ei usalda.
See, et Sa arvad, et usaldus kas on või ei ole ei tähenda, et pole olemas teistsuguseid inimesi kes arvaks teistmoodi. Ei arva mu mees ega ema ega ka
mitte sõbrad, et on olemas vaid üks ja teine äärmus. Elu pole must-valge. Aktsepteeri, et on olemas ka teistsuguseid mõttemaailmu ja arvamusi.
Kuidas lasin manipuleerida? Mu mehe käitumine ei erinenud kuidagi varasemast, st see oli koguaeg samasugune. Tal polnud nö süütundest tekkivaid
muutuseid käitumises ega midagi. Kust ma pidin aru saama????
Mis te arvate, et selgeltnägija peavad 24/7 kätt pulsil hoidma või? Mu ema tegeles tervisega, mitte seksuaalsusega. Iga kord oleksin pidanud mehe foto
saatma, et ema istuks paar tundi ja kontrolliks, miks? Mul polnud põhjust kahelda, ma usaldasin.
Skin: Mis moodi ma alandasin? Valedetektori testiga? Sellega, et pärast suguhaiguse saamist ei usu ma tema juttu absoluutselt? See on tema
alandamine? Tema alandas mind valetades aastaid! Tema tahab jätkata, siis peab ka kuidagi objektiivselt suutma enda juttu tõestada. Ma ei pea uskuma
teda kohustusest, et olen abikaasa kui mind on tõmmatud sellisesse olukorda.
Andestamine võtab aega. See ei käi üleöö.
|
|