Mees Postitusi: 1562
Registreeritud: 20.01.2008 Viimane külastus: 7.09.2018 Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 06.02.2008 kell 17:25
Tsitaat:Algne postitaja: Shadow25
Aga mis on teispoolsus?
Kõikjal on poolused. + ja-, pohja ja lõuna, mees ja naine, mateeria ja...muud ei midagi, kuidagi veider tundub selline teooria. Mis on teispoolsus,
meie meeled ei võta seda.
Radikaal
Kasutaja
Mees Postitusi: 482
Registreeritud: 10.12.2007 Viimane külastus: 1.04.2008 Asukoht: unelmate planeedil Otsib: sõpra Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 07.02.2008 kell 10:20
Jah,inimkeel ja meel toimivad teadliku ja alateadliku võrdlemise kaudu ja läbi! Siit ka suured segadused mitte ainult erinevate kultuuride vaid ka
üksikisikute vahel ... Pikk- lühikene,suur-väikene,soe-külm, ... siinpoolsus ja seal- ehk teipoolsus. Võtad ühe poole võrdlusest-mõttest-kujundist ära
ja ongi teisel poolel sisu kadunud! Siit ka paradiis ja põrgu - nad EI SAA teineteiseta.
Aga mina pakun teispoolsuse definitsiooniks järgmist: orgaanikaVÄLINE.
Lagundamine on tuleviku toitmine.
nudol
Friik
Mees Postitusi: 1562
Registreeritud: 20.01.2008 Viimane külastus: 7.09.2018 Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 07.02.2008 kell 13:41
OrgaanikaVÄLINE ja asjal on mõte sees.
Radikaal
Kasutaja
Registreeritud: 10.12.2007 Viimane külastus: 1.04.2008 Asukoht: unelmate planeedil Otsib: sõpra Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 08.02.2008 kell 10:26
On ettepanekuid? Lisaks sellele "välisele"? Noh,mitteneid ärapanija- labidamehe omi...
ariita
Friik
Registreeritud: 20.04.2006 Viimane külastus: 5.03.2017 Asukoht: Pärnu Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 08.02.2008 kell 22:08
Tsitaat:Algne postitaja: Radikaal
Ära muretse,kõigest ei peagi aru saama - ongi kergem ja lihtsam! Ja elugi ON õnnelikum!
muretsemiseks pole tõesti põhjust kui lahkujate vahelised südametunnistused on puhtad ja tõestamatut pole ju mõtet uskmatule tõestama hakata
Radikaal
Kasutaja
postitatud 10.02.2008 kell 17:22
Aeg - va õiglane mõrtsuk - tirib igaühe FAKTI ette!Kuidas fakti suhtuda,sellest üle,ümber või läbi saada? - selles on küsimus ...
paesaare
Algaja
Registreeritud: 12.02.2007 Viimane külastus: 13.11.2011 Asukoht: Rapla Otsib: kirjasõpra Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 21.02.2008 kell 16:56
Ja muidugi on teispoolsus olemas!
matwei
Algaja
Registreeritud: 01.04.2007 Viimane külastus: 10.01.2015 Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 23.02.2008 kell 02:57
Mida teavad teispoolsusest näiteks sipelgad? Ega me (inimesed) neist kuigipalju selles küsimuses targemad pole.Kas olete lugenud Juuda evangeeliumi
kohta või vaadanud dokfilmi sellest?See 70-ndatel avastatud ürik tunnistati tol Kristusejärgsel ajal kirjutatuks (so.originaaliks nagu ka kõik teised
piibli evangeeliumid).Seal on teispoolsuse suhtes pisut avaramad versioonid,mis seavad end mõnes osas vastuollu piiblis kirjutatutega,kahjuks oli
Kristuse sõnum Juudale liiga üldsõnaline.Tolleaegsel Kristusjärgsel kirikul polnud huvi selle evangeeliumi koopiaid säilitada ja need hävitati.On ime
et see eksemplar säilis. Ei oska lisaviiteid anda, aga kui huvi on siis otsige ja infot saate kindlasti GOOGLEst.
Radikaal
Kasutaja
postitatud 23.02.2008 kell 10:19
Kõik elav,alates rohuliblest väljal,amööööbist vees ja lõpetades inimesega,leiavad surmajärgselt koha Kõige Elava Jumalas,sest,nagu Isa Narsus meile
teada annab:"Jumal vajab meid kõiki!" Ja ei ole mingit erinevust sipelga ja inimese tedmiste vahel,sest nende teadmised ON võrreldes
Jumala omaga,millest OSAKS nad surmajärgselt saavad,ühtviisi olematud! Erinevused ON kogu elu välja-jumalaga ühenduses ja tasakaalus elanud sipelga
hinges ja vaimus toimunus ning inimese - looduse-jumalaga-väljaga sideme kaotanu - hinge ja vaimu arengu ning tunnetusvõime tasemetes!
2mustikas
Friik
Registreeritud: 06.02.2006 Viimane külastus: 29.03.2023 Asukoht: nõiaküla Otsib: meelelahutust Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 02.11.2008 kell 11:04
hingede maailm on olemas, head hingede päeva!
kahtlejad ei suuda köeilgi tantsida.....
"Sa pole siin selleks, et rahuldada teiste inimeste hinnanguid ja seisukohti." ( Don Miguel Ruiz )
tulilind567
Algaja
Registreeritud: 02.11.2008 Viimane külastus: 6.03.2009 Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 02.11.2008 kell 11:30
teispoolsus on vägagi olemas ja täna hingamispäeval pane ikka küünal ka põlema .
Deiviidas
Hundi aaria ooperist Tagahambad
Mees Postitusi: 3630
Registreeritud: 12.12.2003 Viimane külastus: 30.07.2021 Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 02.11.2008 kell 12:16
Ma kaotasin usu uuestisündi.
See tore mõte on nüüd kaduma läinud, seega ei tea ma üldse enam mida uskuda või mitte. Informatsiooni tulv meie ühiskonnas on suur. Lugedes erinevat
kirjandust ja arvamusi, mida on seinast seina, on minu meelest raske leida seda ainuõiget. Kas üldse ongi olemas see ainuõige?
Loomulikult on iga inimese jaoks olemas mingisugune pidepunkt, millest kinni haarates leiab ta endas rahu. Kahjuks leiavad aga ka lapseahistajad ja
perverdid rahu/rahulduse oma tegudes. Seega maailm oma äärmustes, muudab valikute tegemise siin elus väga raskeks ning komistada on väga lihtne.
Kõige parem on neutraalseks jääda, vähem mõelda ja lihtsalt oodata. Aeg annab aru.
habe
mõttetu mölaööbik
Registreeritud: 27.05.2004 Viimane külastus: 15.11.2022 Asukoht: Harjumaa Otsib: meelelahutust Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 03.11.2008 kell 08:42
Ja kus see usk sul siis ära kadus - kodus või töö juures? Juhul , kui ta Sulle nii oluline oli, tulnuks ilmselt mingeid ohutusalaseid ennetusmeetmeid
rakendada . usk lauajala külge ketti panna vms.. Päris ilma usuta on ju ka sigasant olla ja kust sa selle uue nüüd nii kibekähku endale
sobiva leiad???
Tundub tõesti, et ainus võimalus on mõtlemine kähku ära lõpetada.
"aga ka lapseahistajad ja perverdid rahu/rahulduse oma tegudes."
On ikka suur vahe, kas leiad oma kihelusele hetkeks leevendust, või saad sügelistest täiesti lahti. Ei leia need pervod seda rahu kusagilt, see
mõttemall viib Su valele teele...
Sõna antakse sellele, kes karjub kõige valjemini.(Murphy)
Andrew
Siin ja praegu
Registreeritud: 17.05.2004 Viimane külastus: 29.01.2023 Asukoht: Tartu piirkond Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 03.11.2008 kell 13:32
Kogu aeg otsitakse elu mõtet. Kui teispoolsust ei ole, siis on elu kindlasti mõttetu, sest milleks elada sellisel kujul ja moodi, kui sellele midagi
ei järgne?
Naisi peab jumaldama või tuleb nad maha jätta. Vahepealset võimalust ei ole.
Remarque
2mustikas
Friik
Registreeritud: 06.02.2006 Viimane külastus: 29.03.2023 Asukoht: nõiaküla Otsib: meelelahutust Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 03.11.2008 kell 13:48
Tsitaat:Algne postitaja: Deiviidas
Ma kaotasin usu uuestisündi.
See tore mõte on nüüd kaduma läinud, seega ei tea ma üldse enam mida uskuda või mitte. Informatsiooni tulv meie ühiskonnas on suur. Lugedes erinevat
kirjandust ja arvamusi, mida on seinast seina, on minu meelest raske leida seda ainuõiget. Kas üldse ongi olemas see ainuõige?
Loomulikult on iga inimese jaoks olemas mingisugune pidepunkt, millest kinni haarates leiab ta endas rahu. Kahjuks leiavad aga ka lapseahistajad ja
perverdid rahu/rahulduse oma tegudes. Seega maailm oma äärmustes, muudab valikute tegemise siin elus väga raskeks ning komistada on väga lihtne.
Kõige parem on neutraalseks jääda, vähem mõelda ja lihtsalt oodata. Aeg annab aru.
Lapseahistajad ja perverdid on varjatud ja jäädava käitumishäirega olendid ja nende väärtuseid ei saa enam paikka isegi mitte psühhiaatri juures.
Aga usu kadumise järgsete depressioonipuhangute puhul aitaks kiiremini üle saada arst ja rohud.
Loodus tühja kohta ei salli , küll sa varsti jälle midagi uskuma hakkad ja kui hakkadki, siis ikka jätta enda mõtlemine ka alles......
Jah, kus on kirjas, et kõik jõuavad sama teed pidi selleni.
Ja millisena üldse kujutatakse või tunnetatakse seda kujundit muutusest endast. Mina ei vaeva oma pead selle sündmuse tõenäosusega. Lihtsalt teen
hingest head ja olen valmis olema veel parem, selle asemel, et oodata.
Ja siin on väga palju hingesid kes on abivalmid ja altruistid, nad ei hoia kunagi tagasi oma läbimõeldud abiga.
"Sa pole siin selleks, et rahuldada teiste inimeste hinnanguid ja seisukohti." ( Don Miguel Ruiz )
Deiviidas
Registreeritud: 12.12.2003 Viimane külastus: 30.07.2021 Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 03.11.2008 kell 22:33
Tsitaat:Algne postitaja: Andrew
Kogu aeg otsitakse elu mõtet. Kui teispoolsust ei ole, siis on elu kindlasti mõttetu, sest milleks elada sellisel kujul ja moodi, kui sellele midagi
ei järgne?
Tuleb elada naiste nimel. Tuleb elada kiiret ja tihedat elu. Depressioon ei vii ju kuhugile.
Ootame ära Cerni katsetulemused, ehk leiame siis vastuse ka meie tekkele. Ja kui ei leia, siis küll leitakse teistsuguseid viise teooriate katseliseks
kontrollimiseks. Ja nii, see elu möödubki.
Deiviidas
postitatud 03.11.2008 kell 22:46
Tsitaat:Algne postitaja: habe
Ja kus see usk sul siis ära kadus - kodus või töö juures? Juhul , kui ta Sulle nii oluline oli, tulnuks ilmselt mingeid ohutusalaseid ennetusmeetmeid
rakendada . usk lauajala külge ketti panna vms.. Päris ilma usuta on ju ka sigasant olla ja kust sa selle uue nüüd nii kibekähku endale
sobiva leiad???
Tundub tõesti, et ainus võimalus on mõtlemine kähku ära lõpetada.
See usk on koguaeg kaalukausil olnud. Ohutusalased meetmed on skeptilisuse näol koguaeg eksisteerinud. Usku lauajala külge siduda, oleks äärmiselt
nõrk lahendus, sest kahjuks on maailma tehnoloogiline areng, viinud töövahendite nagu näiteks saag leiutamiseni. Ega ma otsigi endale seda ainuõiget
usku, mille järgi sammud seada. Ma lihtsalt eksisteerin. Olen hall mass, üks lammas (või õigemini hunt lambanahas), paljudest.
No näed siis Habe, tagasihoidliku mõttelõnga poolest, tarkustega vähe vürtsitatud postitusi tuleb nagu oavarrest.
Jällegi avaldan ma sulle austusest, sügavat kaastunnet.
habe
mõttetu mölaööbik
Registreeritud: 27.05.2004 Viimane külastus: 15.11.2022 Asukoht: Harjumaa Otsib: meelelahutust Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 03.11.2008 kell 23:21
Palun vabandust oma eelneva postituse pärast, mis ilmselt liialt sarkastilisena välja kukkus.
Paraku, teispoolsuse teemaga on küll vist nii, et ukse peal kõõludes sa tast palju teada ei saa. Väljast vaadates nagu põnev, sisse astuda nagu ei
julgeks... Ja sees käinuid ka nagu uskuda ei tahaks...
Sõna antakse sellele, kes karjub kõige valjemini.(Murphy)
olevt
kasutu
Registreeritud: 27.06.2006 Viimane külastus: 12.07.2020 Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 05.06.2016 kell 18:01
Tsitaat:Algne postitaja: li-li
inimene usub enivei seda mida ta uskuda tahab
Just. Ja tõestada oma veendumust/uskumist ei õnnestu mitte kuidagi - ei uskujal ega mitteuskujal.
guttakax
Algaja
Mees Postitusi: 61
Registreeritud: 05.05.2016 Viimane külastus: 10.09.2016 Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 05.06.2016 kell 18:34
Nii armas
kodukäija
Friik
Naine Postitusi: 1512
Registreeritud: 20.01.2009 Viimane külastus: 27.10.2019 Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 01.07.2016 kell 08:03
Nii ammu-ammu pole kaasa rääkinud
Teispoolsus, nagu ka siinpoolsus on selgeltnägijate poolt liiga müstiliseks aetud. Nii nagu siinpoolsuses ei saa me hakkama ilma kirevate reklaamide
ja eneseabiraamatuteta, nii ei saa teispoolsus enam toime inglite ja karmata ega kahtlase väärtusega tõlgendusteta. Aga vaadates surnuaia poolt
kerkivat udu või võpatades, tundes kellegi lähedalolekut, on kõik taas lihtne ja selge, nagu vanastigi. See maailm kas on või siis ei ole. Vastavalt
meie tajude vastuvõtlikkusele ja mailmapildi mitmekesisusele. Kõik on lihtne. Liiga lihtne, et mõista.
saunas käivad ainult laisad inimesed. Virgad kratsivad...
Deiviidas
postitatud 01.07.2016 kell 23:50
Tsitaat:Algne postitaja: habe
Palun vabandust oma eelneva postituse pärast, mis ilmselt liialt sarkastilisena välja kukkus.
Paraku, teispoolsuse teemaga on küll vist nii, et ukse peal kõõludes sa tast palju teada ei saa. Väljast vaadates nagu põnev, sisse astuda nagu ei
julgeks... Ja sees käinuid ka nagu uskuda ei tahaks...
Pole põhjust vabandamiseks Habe. Nii palju kui on maailamas inimesi on ka eriarvamusi ja tõlgendusi elu kohta.
Inimesena kasvad sa kogu aeg omandades samaaegselt uusi teadmisi ja kogemusi.
See kehtib ka minu puhul. Paljud asjad, mida ma olen pidanud varem olematuteks võivad teatud vanuses ja teatud kogemuste näol ennast hoopis teisest
küljest ilmutada.
Tasakaalukas inimene ei tohiks naeruvääristada siin maailmas ühtegi uskumust, tõekspidamist isegi siis kui see talle vastuvõetav ei ole, sest täit
tõde me inimesena ju siiski ei tea!
skingirl
Armuline Proua
Naine Postitusi: 13050
Registreeritud: 13.09.2003 Viimane külastus: 25.05.2023 Asukoht: Planeet maa Otsib: meelelahutust Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 15.07.2016 kell 21:45
Ma olen deivis natuke pettunud kas tõesti peab mõni teispoolsuse olend tulema sind külastama.
Ole siis valmis oma veendumusi muutma.
Deiviidas
postitatud 25.01.2017 kell 23:01
Olen Skin. Kui ma näen, siis usun. Ja isegi kui ma näinud ei ole, siis olen ma tagasihoidlikus, vaoshoitud vormis usklik.
skingirl
Armuline Proua
Naine Postitusi: 13050
Registreeritud: 13.09.2003 Viimane külastus: 25.05.2023 Asukoht: Planeet maa Otsib: meelelahutust Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 26.01.2017 kell 11:29
Väga lahe, see on nagu päkapikkudesse uskumine
Tegelt viimasel ajal on kuidagi kummaliseks muutunud asi teispoolsusega, ma saan palju teateid skeptikutelt kes kunagi pole midagi näinud või tundnud,
et nähakse vaime, või keegi nähtamatu füüsiliselt käperdab.
Kõigepealt ikkagi minge oma mõistust kontrollima, sest anorgaanilisi olendid pole olemas kõigi jaoks. Aga kui midagi on tunda siis võib see olla ka
algav raske haigus, nõrkus või ka tärkav anne