mada
-           Mees Postitusi: 6524
Registreeritud: 03.05.2002 Viimane külastus: 15.05.2023 Asukoht: Tartu Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 07.05.2002 kell 10:46 |
|
|
Mida arvate feministidest?
Minu meelest nad küll normaalsed inimesed ei ole.. eriti need kes kõige kärarikkamad on ja plakatitega vehivad ja telekas räägivad jne.
PS! Enne uue teema püstitamist kasutage otsingut!
|
|
Honey
Kasutaja     Postitusi: 437
Registreeritud: 03.05.2002 Viimane külastus: 16.02.2021 Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 16.05.2002 kell 10:10 |
|
|
/me tunnistab ausalt, et ei tea feministidest mitte kui midagi...
-EnD-
|
|
Tirts
Algaja   Postitusi: 14
Registreeritud: 28.11.2002 Viimane külastus: 14.01.2003 Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 14.12.2002 kell 12:06 |
|
|
Mul on üks tuttav abielupaar, kes ka hakkasid sel teemal vaidlema. Lõpuks tüüp vihastas, teatas, et olgu siis võrdsus kõiges, ja andis naisele molli.
Nüüd on tibi murust madalam. Tunnen veel naisterahvaid, kes peavad ennast feministideks, kuid samas lasevad meestel nende eest maksta. Ise feminist ei
ole, sest naised ja mehed ei saa olla võrdsed juba selle pärast, et mehed on targemad ning füüsiliselt tugevamad.
|
|
meryli
LEBO      Postitusi: 3563
Registreeritud: 08.10.2002 Viimane külastus: 19.09.2008 Asukoht: PorFin-land Otsib: sõpra Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 14.12.2002 kell 12:08 |
|
|
mh...piab ise inime olema, siis pole vaja võrdõigulikuse eest plakateid viibutada ja meedias kära teha Siis katsuma peres rahulikult säädused paikka
sääda
Kes elab minevikus-sellel puudub tulevik! Mis ei tähendaks, et minevikuvigadest ei vöiks tuleviku jaoks öppida!!!
|
|
Mamba
Auväärne Kasutaja     Postitusi: 840
Registreeritud: 06.11.2002 Viimane külastus: 15.07.2007 Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 14.12.2002 kell 12:13 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: mada
Minu meelest nad küll normaalsed inimesed ei ole.. eriti need kes kõige kärarikkamad on ja plakatitega vehivad ja telekas räägivad jne.
Minu meelest ka veidi haiged.
Tahaks siia ühe väga krõbeda lause panna mis ma neist arvan, aga pisaraid pole ju vaja.
|
|
ipsu
kodune       Naine Postitusi: 1771
Registreeritud: 17.11.2002 Viimane külastus: 18.11.2009 Asukoht: haapsalu Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 14.12.2002 kell 13:38 |
|
|
Minu arust ei saa mees ja naine kunagi täielikult võdseks: pole näind ühtegi meest last sünnitamas. Igal asjal peab piir olema. femministid kipuvad
seda piiri (eriti viimasel ajal) ületama.
|
|
Bix
Kasutaja    Postitusi: 278
Registreeritud: 05.12.2002 Viimane külastus: 21.06.2004 Asukoht: Tohuvapohu keskel Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 14.12.2002 kell 13:44 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: mada
Käesolevaga teatan, et mada on mind koledasti solvanud! mina nimelt olen suur feminist ja üks juhtivaid soolise võrdsuse eest võitlejaid.
Naistele üldine sõjaväekohustus (nagu iisraelis!)
Rohkem naisi ülemusteks ja tippjuhtideks (muidu on siredasäärsetel blondiinidel ebaõiglased eelised karjääriredelil ronimiseks)
Meestele õigus koduperemeheks olla (naise teenitud raha eest ostaks maja kodutehnikat täis ja ülejäänud aja oleks internetis)
Samuti ootan kaasmõtlejaid Toompeale miitingule minekuks.
kodune       Naine Postitusi: 1771
Registreeritud: 17.11.2002 Viimane külastus: 18.11.2009 Asukoht: haapsalu Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 14.12.2002 kell 13:48 |
|
|
He-he...see teeks meste elu küll palju kergemaks....Aga kui selles suunas jätkata siis tulevikus ei olegi enam mehi ega naisi vaid mingi kesksoost
olevus.
|
|
Lola69
Võrrandi muutuja         Postitusi: 11193
Registreeritud: 09.11.2002 Viimane külastus: 10.06.2021 Asukoht: Päikesetõusupool pealinna Otsib: kirjasõpra Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 14.12.2002 kell 13:51 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: Bix
Meestele õigus koduperemeheks olla (naise teenitud raha eest ostaks maja kodutehnikat täis ja ülejäänud aja oleks internetis)
No kes keelab koduperemeheks olla ja naise koti peal elada. Krt, te ei jää ju.
Ma ühte tean, aa see on kah tõeline jobukakk. Samas, peris sellist suuresilmset kakulist kah nagu omale pinnale ei tahaks.
Egas kodu nüid aint kodutehnikast ja internetist koosne.
Vaat see kodune internet haarab koduse mehe küll täiega. Naistele jääb veel väheke vannitoa jaoks aega. Ja kohvitassi saavad kah kodus olles ise
köögist kätte.
PS! Enne uue teema püstitamist kasutage otsingut!
Leekides hukkus ka liblikas. Hoia pikivahet!
|
|
Bix
Registreeritud: 05.12.2002 Viimane külastus: 21.06.2004 Asukoht: Tohuvapohu keskel Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 15.12.2002 kell 15:58 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: ipsu
He-he...see teeks meste elu küll palju kergemaks....Aga kui selles suunas jätkata siis tulevikus ei olegi enam mehi ega naisi vaid mingi kesksoost
olevus.
Tegelikult ei ole see tulevik üldse kaugel. Feminism oma kriiskav-praalivas vormis on tegelikult ameerika ühiskonna toode, seal käib kõik nagu
viieaastastel lastel: õigus on sellel, kes kõige kõvemini karjub. Aga sooline lähenemine toimub juba ammu ning süüdi on selles valge inimese mugav
elulaad. Mehe roll ühiskonnas on taandunud, enamikul meestest ei ole võimalik ennast mehena tunda, kuna tema teeneid mehena ei vajata ning tema
standardsetes valdkondades saab naine palju paremini hakkama.
Kaitsta pole oma peret kellegi eest (seda teeb politsei), pere toitmine on naise õlul (naissoost müügimees teenib oluliselt rohkem) ja polegi mehel
oma mehelikkuse jaoks ühtegi väljundit peale kambakesi kõrtsus teineteise austamise.
Kasutaja    Postitusi: 298
Registreeritud: 15.12.2002 Viimane külastus: 29.07.2003 Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 15.12.2002 kell 16:06 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: Tirts
Ise feminist ei ole, sest naised ja mehed ei saa olla võrdsed juba selle pärast, et mehed on targemad ning füüsiliselt tugevamad.
Mehed on füüsiliselt tugevamad enamasti tõesti. Mis puutub tarkusesse, siis tõesti loodaksin ;-). Mulle meeldivad kah endast targemad mehed
|
|
Tirts
Algaja   Postitusi: 14
Registreeritud: 28.11.2002 Viimane külastus: 14.01.2003 Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 15.12.2002 kell 22:00 |
|
|
Läbi sajandite on alati olnud mehed kuulsad avastajad, kirjanikud, kunstnikud, poliitikud jne...
Kahjuks enamik kuulsaid naisi on olnud kõigest kurtisaanid.
|
|
Bix
|
postitatud 15.12.2002 kell 22:14 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: Tirts
Läbi sajandite on alati olnud mehed kuulsad avastajad, kirjanikud, kunstnikud, poliitikud jne...
Kahjuks enamik kuulsaid naisi on olnud kõigest kurtisaanid.
Need ajad, kus kurtisaanid kuulsad olid, on vist möödas. Tollal nimelt jagati naised kahte lehte: kodus lapsi sünnitavad hoolega geneetiliselt puhtana
hoitavad isendid ja meeste maailma sobivad targad, vaimukad ja vaba käitumisega naisterahvad. Tollal oli kurtisaan umbes sama, mis emantsipeerunud
ärinaine tänapäeval. Sootunnused on küll naise omad, aga mõtlemine ja seksuaalne liiderlikkus peaaegu, et mehe mõõtu.
Muidugi olen ma kah kuulnud ema Teresa nimelisest kuulsast kurtisaanist
ERILISELT OHTLIK INIMENE     Postitusi: 586
Registreeritud: 21.11.2002 Viimane külastus: 12.07.2009 Asukoht: kuupeal Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 15.12.2002 kell 22:18 |
|
|
pole nad mind siiani seganud, tegelikult olen kuulnud peamiselt vaid seda nimetust ja nende arusaamu.
siinkohal võiks öelda et siis võiksid mehed ka lärmi tõsta et kuidas naised sünnitavad aga meestel seda võimalust antud ei ole.
elan vaid korra...seepärast kasutan juhust ja proovin ta ära.
|
|
Mamba
Auväärne Kasutaja     Postitusi: 840
Registreeritud: 06.11.2002 Viimane külastus: 15.07.2007 Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 15.12.2002 kell 23:30 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: michelle
siinkohal võiks öelda et siis võiksid mehed ka lärmi tõsta et kuidas naised sünnitavad aga meestel seda võimalust antud ei ole.
Ma parem siis kohe hästi vaikselt olen, sest sünnitama küll ei kipu, muidu võib veel sama asi juhtuda mis kalkunil juhtus.
|
|
kontorihiir
..umbusklik...        Postitusi: 7276
Registreeritud: 30.08.2002 Viimane külastus: 13.06.2018 Asukoht: kontoriavarustes Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 25.12.2002 kell 00:39 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: Bix
Tsitaat: Algne postitaja: ipsu
olevus.
Tegelikult ei ole see tulevik üldse kaugel. Feminism oma kriiskav-praalivas vormis on tegelikult ameerika ühiskonna toode, seal käib kõik nagu
viieaastastel lastel: õigus on sellel, kes kõige kõvemini karjub. Aga sooline lähenemine toimub juba ammu ning süüdi on selles valge inimese mugav
elulaad. Mehe roll ühiskonnas on taandunud, enamikul meestest ei ole võimalik ennast mehena tunda, kuna tema teeneid mehena ei vajata ning tema
standardsetes valdkondades saab naine palju paremini hakkama.
Kaitsta pole oma peret kellegi eest (seda teeb politsei), pere toitmine on naise õlul (naissoost müügimees teenib oluliselt rohkem) ja polegi mehel
oma mehelikkuse jaoks ühtegi väljundit peale kambakesi kõrtsus teineteise austamise.
Ja siis mõned naised nii kanged ka veel et et ei kõlba neile kui mees mantlit selga aitab või ukse lahti teeb.
Õnneks meil vist selliseid eriti pole. Vähemalt mina pole küll kohanud.
Õnnex
Hea, et mul olen Mina. Mina ei vea ennast kunagi alt.
Karlsson Katuselt
|
|
tornaado
Algaja   Postitusi: 30
Registreeritud: 29.12.2003 Viimane külastus: 31.12.2003 Asukoht: Tallinn Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 31.12.2003 kell 01:22 |
|
|
Eks omale arvamusele on meil kõigil õigus aga äärmus on äärmus. Naisradikaalid on suhteterroristid. Ei saa olla härrat kui ei ole daami...
|
|
kuriKass
kõikehõlmav pimedus      Postitusi: 1119
Registreeritud: 25.03.2003 Viimane külastus: 3.08.2021 Asukoht: igaviku lõpp Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 31.12.2003 kell 01:41 |
|
|
Ei arva seda ega teist. Vaba maa las karjuvad. Võrdsuse vastu pole mul midagi.
Born under a bad sign
With a blue moon in your eyes.
|
|
li-li
pensil;)         Naine Postitusi: 7776
Registreeritud: 02.08.2002 Viimane külastus: 20.04.2018 Asukoht: seal kus on parem Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 31.12.2003 kell 02:54 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: tornaado
Eks omale arvamusele on meil kõigil õigus aga äärmus on äärmus. Naisradikaalid on suhteterroristid. Ei saa olla härrat kui ei ole daami...
aga mulle see õhkav kommentaar meeldib.......eriti tsitaadi lõpp
armastuse maagiline arv
on üksteist
veel pole hilja
hakata armastama
/Ott Arder/
|
|
madu
ületamatult kitsarinnaline       Postitusi: 2415
Registreeritud: 09.07.2003 Viimane külastus: 18.10.2012 Asukoht: seal, kus internet Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 31.12.2003 kell 09:45 |
|
|
Äärmustesse ei tasuks laskuda, kuid võrdõiguslikkust (mitte võrdsust!) sooviks minagi.
Ei ole eriti armas jõuda tööintervjuul viimasesse vooru ja kuulda lauset, et "olete sellele töökohale igati sobiv, kuid kuna olete noor naine ja
nagunii hakkate kohevarsti sünnitama, siis me teid tööle ei võta". (sama mõttega lause 2 erinevas suhteliselt suures firmas)
Või siis pidev (lausa tavapärane) küsimus intervjuudel, et "millal te siis lapsi muretsema hakkate?" (on mõne mehe käest seda küsitud?)
Või siis ühele sõbrannale, kes tõeliselt tubli, töökas, energiline jne öeldi Eesti Raudtees lause "me ei võta teid tööle, sest teil on väikesed
lapsed ja te hakkate nendega nagunii kogu aeg haiguslehel istuma". Ei aidanud ka seletus, et lastel on issi, kes häämeelega nende järele vaatab
ja ka vanavanemad.
Rohkem ei viitsi hetkel kirjutada, näiteid on igalt elualalt.
"Isane peab olema karvane, haisev ja väga resoluutne."
Aleksei Turovski, Drosophilate (äädikakärbeste) partnerivalikust
|
|
kontorihiir
Registreeritud: 30.08.2002 Viimane külastus: 13.06.2018 Asukoht: kontoriavarustes Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 31.12.2003 kell 10:32 |
|
|
madu, minumeelsest pole see feminism vaid lihtsalt diskrimineerimine....
Karlsson Katuselt
|
|
püsimatu
püsiväärtustaja       Postitusi: 2542
Registreeritud: 07.09.2003 Viimane külastus: 9.07.2007 Asukoht: tallinn Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 31.12.2003 kell 12:10 |
|
|
Krt ja mina olen vist feminist, kuidagist krampi tõmbun, kui keegist tahab mantlit selga või seljast ära aidata...ei meeldi...Ja oma kotti kannaks ka
ise, sest see on minu oma...
Tulnud eluteatrisse, istume rumalalt seljaga lava poole. Näeme kullatud sambaid ja kaunistusi, jälgime rahvast tulemas ja minemas, ja kui tuli lõpus
kustutatakse, siis küsime endalt hämmeldunult:mis on kõige selle mõte?
R.Tagore
|
|
kontorihiir
|
postitatud 31.12.2003 kell 12:16 |
|
|
Vot see naiste käekott mehe käes on jah imelik..ic... see mul ka ei meeldi.....aga ikkagi ma pole feminist, meeldivad kohe need härrasmhena käituvad
mehed
Karlsson Katuselt
|
|
püsimatu
püsiväärtustaja       Postitusi: 2542
Registreeritud: 07.09.2003 Viimane külastus: 9.07.2007 Asukoht: tallinn Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 31.12.2003 kell 12:20 |
|
|
Eh, milline on see härrasmehelik, et jookseb teiselepoole autot ja teeb autoukse lahti...restos aitab lauda istuda...hoolitseb, et ei libiseks,
hoiatab pinnakatte mügarike eest...?
Vana kooli mehed
Tulnud eluteatrisse, istume rumalalt seljaga lava poole. Näeme kullatud sambaid ja kaunistusi, jälgime rahvast tulemas ja minemas, ja kui tuli lõpus
kustutatakse, siis küsime endalt hämmeldunult:mis on kõige selle mõte?
R.Tagore
|
|
sirli
Vaikne vaatleja       Naine Postitusi: 2410
Registreeritud: 08.06.2003 Viimane külastus: 6.02.2021 Asukoht: muutub pidevalt,enamasti seal,kus on soe ja kindel Otsib: meelelahutust Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 31.12.2003 kell 12:22 |
|
|
mina pole ka mingi feminist ja ei saa neist tegelt aru, ma ei poolda küll seda, et meestel on õigus näiteks naisi peksta või et näiteks mehed saavad
valida ja naised mitte, küll aga pole minu meelest mingite loosungite ja õigustega vehkimisel tõesti mingit mõtet.
Kui sa ükskord oled ilma jäänud sellest, mida ihkad, siis sa hiljem üle kõige samu unistusi vihkad
|
|