Kayleigh´n I
eriline mõrd         Postitusi: 4757
Registreeritud: 28.09.2002 Viimane külastus: 14.02.2012 Asukoht: Haabersti Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 27.06.2004 kell 16:21 |
|
|
Nõiad/ravitsejad
Olete kunagi sellistega kah kokku puutunud?
Mul oli ca nädal aega tagasi kogemus ning ma ei teagi, kuidas nüüd asjasse suhtuda. Aastaid arstide vahet jooksnud ja nüüd keegi ravitseja pani käed
külge ja ütles, mis mul viga on. Pole veel oma perearsti juurde jõudnud, et uurida, kas nõial võis õigus olla.
Aga Teil pole kogemusi olnud?
PS! Enne uue teema püstitamist kasutage OTSINGUT
|
|
li-li
pensil;)         Naine Postitusi: 7776
Registreeritud: 02.08.2002 Viimane külastus: 20.04.2018 Asukoht: seal kus on parem Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 27.06.2004 kell 16:28 |
|
|
on küll kogemusi aga mulle diagnoosi ei öelnud.....hiljem kui ma ta käsile võtsin,siis ta vabandas ja ütles,et selliseid asju ei tohi öelda.....kuigi
kaudsed soovitused olid tal kõik täie ette
armastuse maagiline arv
on üksteist
veel pole hilja
hakata armastama
/Ott Arder/
|
|
päikesekilluke
Auväärne Kasutaja     Postitusi: 748
Registreeritud: 13.04.2004 Viimane külastus: 15.03.2005 Asukoht: Linnast väljas Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 27.06.2004 kell 17:02 |
|
|
Igasugu nn.ravitsejatega on selline lugu,
et osad ei tohikski kedagi sel moel ravida, kuna negatiivse energiaga inimesi ikka leidub.
Üldse peab ravitseja äärmiselt puhta ja positiivse energia, auraga olema.
Ise pole ühegi juures käinud ja ei läheks ka, kuna tõeliseid ravitsejaid on väga-väga vähe.
Muutes oma suhtumist millessegi, muudame ka selle mõju meile.
|
|
skingirl
Armuline Proua         Naine Postitusi: 13050
Registreeritud: 13.09.2003 Viimane külastus: 25.05.2023 Asukoht: Planeet maa Otsib: meelelahutust Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 27.06.2004 kell 18:29 |
|
|
Te käige õigete nõidade juures, esiteks.
Teiseks õige nõid ei reklaami ennast vaid inff jõuab vaid inimeselt inimesele.Kolmandaks nõid ei võta teil raha konsultatsiooni eest vaid ravi eest ja
ka max 300 eeki kord, sest ka see on töö nagu iga muu töögi.
https://www.youtube.com/watch?v=EC7RAXfWRXM&index=108&list=PL989D1CE89B10455F
|
|
sirli
Vaikne vaatleja       Naine Postitusi: 2410
Registreeritud: 08.06.2003 Viimane külastus: 6.02.2021 Asukoht: muutub pidevalt,enamasti seal,kus on soe ja kindel Otsib: meelelahutust Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 27.06.2004 kell 21:12 |
|
|
mina käisin inimese juures, kes soovitas ka mul ruttu ruttu arsti juurde minna, osad asjad olid paraku õiged, mis ta rääkis, neid teadsin mina ise
kah juba enne, aga osades asjades ta õnneks eksis
Aga üldiselt ma usun küll selliseid ravitsejaid, eks pettureid ole kah, aga kindlasti on neid ka, kes tõesti inimesi aidata suudavad.
Kui sa ükskord oled ilma jäänud sellest, mida ihkad, siis sa hiljem üle kõige samu unistusi vihkad
|
|
dsikibriki
masu päkapikk      Postitusi: 688
Registreeritud: 18.05.2004 Viimane külastus: 31.03.2012 Asukoht: üts ummamuudu liin Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 28.06.2004 kell 11:14 |
|
|
hmmnjah, minul oli hiljuti 1 halb kogemus - see inimene proovis mind reiki abil "terveks ravida", aga lõppkokkuvõttes hakkas ta minult
endale enrgiat tõmbama - ei teagi kas ta ongi selline teadlik enegiavampiir või ei saa ta sellest aru ja siis ta nagu imestas(enne kui ma tajusin et
ta minutl energiat võtab), et miks inimsed temaga suhelda ei taha .
soovitan ettevaatlikult ravitsejatesse suhtuda ja ikkagi jah hea kui keegi tuttav on ravitseja juures enne käinud ja kui ta on abi saanud ja suhtub
selles ravitsejasse positiivselt.
|
|
madu
ületamatult kitsarinnaline       Postitusi: 2415
Registreeritud: 09.07.2003 Viimane külastus: 18.10.2012 Asukoht: seal, kus internet Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 28.06.2004 kell 11:25 |
|
|
Ma ei oska öelda, kas tsooniteraapiaga tegelevad inimesed ka ravitsejate hulka kuuluvad, kuid jalatalda mudides on minu jaoks täiesti võõras inimene
rääkinud asju, mida "tavaarstid" suutsid tuvastada alles pikkade uuringute/röntgenite tulemusena.
"Isane peab olema karvane, haisev ja väga resoluutne."
Aleksei Turovski, Drosophilate (äädikakärbeste) partnerivalikust
|
|
Omito
Kasutaja     Postitusi: 316
Registreeritud: 12.04.2004 Viimane külastus: 8.12.2006 Asukoht: Olemas Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 28.06.2004 kell 12:22 |
|
|
eh...see ei olegi mingi vanatädi ette kujutus et ta suudab midagi manada...see reaalsus..
mõni aasta tagsi olin olukorras kus mul jalal olid soolatüükad....
Käisin niisuguse targa inimese juures kes tegi sahker-mahker ning nädala aja pärast olid tüükad kadunud....
.....Peale seda hakkasin asja vastu huvi tundma ning nüüdseks olen isegi 2inimesele aidanud tüügastest lahti saada....
preilisid on niisama vaadata ka hea...
|
|
Kayleigh´n I
Registreeritud: 28.09.2002 Viimane külastus: 14.02.2012 Asukoht: Haabersti Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 01.07.2004 kell 18:19 |
|
|
No minu see ravitseja FIE-na ei tööta .. skingirli lohutuseks.
Teadsime tema juurde minna, kuna üks meie tuttav oli täna temale saanud lahti kasvajast.
Aga mina veel ei tea, kas ma sain sealt mingit abi. Enne peab laskma perearsil täiendavad vereanalüüsid võtta..
PS! Enne uue teema püstitamist kasutage OTSINGUT
|
|
mirelles
Kasutaja     Postitusi: 304
Registreeritud: 22.02.2004 Viimane külastus: 29.09.2004 Asukoht: momendil kodus Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 01.07.2004 kell 20:59 |
|
|
Pole nendega kokku puutunud, kuulnud neist olen küll. Ei oska neist ka midagi arvata....aga no siiski, kui ta suudab inimest kuidagi aidata,
sisendades temas usku endasse ja lootust siis ...abiks seegi.
|
|
freelancer
Küünikust vahikoer       Postitusi: 17710
Registreeritud: 12.02.2004 Viimane külastus: 29.03.2018 Asukoht: Kukla taga hingamas Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 01.07.2004 kell 23:00 |
|
|
Minul kuuluvad nad samasse kategooriasse ennustajatega.Mitte et nad sama mõttetut jura välja ajaksid vaid püüan neid võimalusel vältida.Samas usun ,et
on ka selliseid inimesi kes tunnevad loodust ja tema ravivõimeid-ise pole selliseid kohanud.
Elada tuleb nii,et isegi hauakaevaja nutaks su matustel.
|
|
susanna
Susanna-I'm crazy loving you         Postitusi: 6083
Registreeritud: 02.02.2004 Viimane külastus: 6.08.2022 Asukoht: Neverland ;) Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 02.07.2004 kell 11:04 |
|
|
korra elus olen nõia juures käinud, arvan, et rohkem ei lähegi
hirmutas see jutt, mis ta lihtsalt minust teadis, või siis tunnevad nad piisavalt inimese psühholoogiat, et paljast pealevaatamisest oskavad sulle
juttu puhuda( samas ei saanud ta mind tunda ega teada, ise istusin ka seal vait kui sukk)
ravitsejatega pole aga kokku puutunud
mees küll on ühe juures käinud, tal on allergia, mis tol hetkel oli väga piinav
igastahes ütles, et peale seda, kui midagi oli ta pea kohal tehtud, kadus kipitus silmadest ja hingata oli jupp maad kergem
seega arvan, et on neid, kel võimed, kes aga niisama ettevõtjad
Karda inimest, kellel on üksainus raamat./ Bertrand Russel
http://www.youtube.com/watch?v=9hMrY8jysdg&NR=1
|
|
kurat
Auväärne Kasutaja     Postitusi: 586
Registreeritud: 21.01.2004 Viimane külastus: 20.05.2007 Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 02.07.2004 kell 11:17 |
|
|
Ma ei saa sust aru.
Hirm, mille ees? Selle ees, et on olemas ravitsejad kes saavad aru, mis on inimesel tegelikult viga ega pea sealjuures oletama? Hirmutav peaks olema
hoopis vastupidine ju?
|
|
susanna
Registreeritud: 02.02.2004 Viimane külastus: 6.08.2022 Asukoht: Neverland ;) Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 02.07.2004 kell 11:55 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: kurat
Ma ei saa sust aru.
Hirm, mille ees? Selle ees, et on olemas ravitsejad kes saavad aru, mis on inimesel tegelikult viga ega pea sealjuures oletama? Hirmutav peaks olema
hoopis vastupidine ju?
hirm oli selle ees, et kuidas nad oskavad näha seda, mida sa tead vaid ise
see, mis minu hinges, peakski seal olema, mitte välja paistma igale võimetega inimesele
samas ise ma sinna ju läksin, ette heita saan seda vaid endale
ja eks see uudisimu oli ka parajalt suur ning elu oli ka hetkel selline, et rohkem ummikus olla ei saanud, kui tol hetkel
aga kogemuse võrra rikkam, kes teab, ehk kunagi lähen kuulan üle, mis veel tuleb või olnud on
saan võrrelda
see kõik käis nõidade kohta
need, kes ravitsevad- nagu ütlesin, endal kogemus puudub, ei laida , ei tee neid maha, ei väida, et need, kes oma ala tunnevad, olematud on
|
|
kurat
Auväärne Kasutaja     Postitusi: 586
Registreeritud: 21.01.2004 Viimane külastus: 20.05.2007 Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 02.07.2004 kell 12:11 |
|
|
Ära seda küll karda, et keegi sinu sisse näeb. Õpi enda mõtteid mitte häbenema. Sa võid ju kohtuda nõiaga ka trammis või külapoe järjekorras.
|
|
susanna
|
postitatud 02.07.2004 kell 12:46 |
|
|
selge see, ega siis neile pole otsa- ette kirjutatud, kes millega tegeleb ja mida ta näeb
samas ma omi mõtteid ei häbene, jääb vaid loota, et nõiad/ravitsejad meie endi keskel on ikka sellised, kes heast peast teiste sisse vaatama ei
hakka
mis meie mõtteis, sinna peaks ka jääma
teine asi sellega, kui tahan neid jagada
|
|
sigar
Algaja    Postitusi: 27
Registreeritud: 20.02.2004 Viimane külastus: 3.07.2005 Asukoht: tallinn Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 02.07.2004 kell 13:32 |
|
|
freelancer-i arvamust jagan seni,
senised kokkupuuted väga negatiivsed, pildi Viktor ja Jalakas.
Vigala Sass jättis jälle väga asjaliku mulje, kui tal viitsimist on ja ühisele lainele saab, kuid kahjuks ta ei saanud aidata ja ütles seda ka
kohe.
Teen ettepaneku omi kogemusi veidi konkreetsemalt jagada, siis on ka võrdlusvõimalus, ise ju ei jõua kõike neid teadjaid üle testida.
|
|
kodukiisu
kiire putukas       Postitusi: 1450
Registreeritud: 01.09.2003 Viimane külastus: 17.10.2005 Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 03.07.2004 kell 12:59 |
|
|
Ei usu neid tegelasi, minu meelest nõmedad raharöövlid pealegi ei lähe nende ennustatu täppigi tihtipeale. Mõttetud tegelased. Ise ei lähe kunagi.
Miks? Sellepärast, et sõbranna ootas last ja polnud oma mehega abielus kuigi arutanud nad seda asja olid. Mees oli abielu poolt ja naine kahtles. Nõid
ütles naisele, et ta on loll kui ei lähe lapse isale mehele ja sõimas teda veel isekaks ja milleks veel... Nii nad siis abiellusid... Küsis ka veel
raseduse kohta, et kumb sünnib - lubati tüdrukut, sündis poiss...
Nii.. Said lapse kätte aga olid mingid komplikatsioonid - laps ei hakanud hingama ja ei söönud ise ja lisaks olid veel jamad kopsude, neerude, südame
ja maksaga... Arstid elulootust ei andnud, öeldi, et heal juhul elab paar päeva... Ema läks jälle nõia juurde ja öeldi, et laps sureb. Nüüd on laps
juba 3-kuune ja täitsa elus ja terve...
Ema maksis nõiale üle 2000krooni... Selle asemel oleks võinud lapsele vajalikke asju osta ja oma mehega asjad selgeks rääkida. Aga see on minu
arvamus.
Eriti tobe on minna nõia käest küsima oma suhte kohta mehega...
|
|
Ray
Friik      Postitusi: 5187
Registreeritud: 28.08.2002 Viimane külastus: 5.05.2013 Asukoht: Eesti Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 03.07.2004 kell 13:11 |
|
|
Väga tihti tekivad sündivale lapsele komplikatsioonid, kui ema kaalub tõsiselt aborti, kirub ja ei usalda meest, muud (meditsiinilised mõjud -
haigused, kiiritusega kokkupuuted jms).
Alati ei pruugi negatiivsed mõjud kohe peale sündi välja paistagi.
Lisatud: eesti vanarahval ja ka maailma arhailisemates kultuurides on küllaga "ebausku" ja väga palju kartusi ning
"edendamisriitusi" lapse tegemise, raseduse ja sünni (ka peale sündi X aega) aja kohta.
|
|
Kayleigh´n I
|
postitatud 03.07.2004 kell 13:31 |
|
|
Rumalad inimesed, kes otsivad üles nõia, kes esitab arve. Kohe oleks pidanud aru saama, et nõid võlts ju.
Minu see nõid ei rääkinud rahast kordagi. Mulle üks teine rääkis, et raha antakse vastavalt sellele, kui palju saad anda. Mina andsin 100.-
Kuid jah. Ma ei tea siiamaani, kas see on õige, mis ta mulle rääkis. Ma pean enne arsti juurde minema. Aga ega ma eriti ei taha minna, kuna see
tähendaks palju jamasi Ses mõttes, et ma ei taha kuulda arstilt, et mul see tervisemure on.
|
|
Ray
Registreeritud: 28.08.2002 Viimane külastus: 5.05.2013 Asukoht: Eesti Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 03.07.2004 kell 15:21 |
|
|
Olles ikka üksjagu temaatikat uurinud, siis tegelikult on olemas teooriaid, mis lubavad ka surmaga manipuleerida, ka mh. raskesti kahjustatud elundite
talituse taastamist ja muid asju.
See raha kasseerimine on päris huvitav temaatika, ka selle suhtes on palju erinevaid seisukohti.
Üheks põhimõtteks on teise häda pealt mitteteenimine. See võib sisuliselt väljenduda: 1) raha mitte vastuvõtmises(tasu tuleb läbi sündmustejada,
lihtinimese sõnul läbi "hea saatuse" )
2) minimaalse tasu vastuvõtmises - st. näiteks kavõi kilo kartulite vastuvõtmine oma perele söömiseks, mitte a´la 500 EEK vastuvõtmine uue digikaamera
kuumaksu tasumiseks 3) raha vastuvõtmises, ja raha kulutatakse piinlikult täpselt teiste hädaliste tarbeks ja võimalikult otstarbekal moel.
Tekib küsimus: kes on "hädaline?"
Tavaliselt üldlevinud arvamuse järgi peetakse "hädalise" mõiste all isikut, kellel on eluline probleem (varastatud auto pole eluline
probleem, kuna "hädaline" ei sure sellesse).
Teoreetiliselt ka meeste impotentsus pole eluline probleem selles mõttes, et ta ei tapa.
Järelikult võiks liigitada abivajajaid vähemasti kahte kategooriasse: 1) eluliste (eluohtlike ja/või tõesti raskesti isiku elu mõjutavate)
probleemidega isikud, enamasti siis haiguste jms. asjadega 2) kliendid: soovivad "teenust", kadunud auto tagasisaamine, varale
vargavastase kaitse panemine, oma hooramishimu leevendamise eesmärgil mõne teise isiku allutamine jms. asjad.
Mõni "ravitseja - nõid" ei oma tegelikult erilist elufilosoofiatki ja vahel on nad väga kimbatuses isegi oma tegevuse tõlgendamisega.
Mõned on üliagarad, võrdlemisi pöörase fantaasiaga "ravitsejad" kes jälle patravad niisuguse jutu kokku, et ise ka ilmselt ei usu.
Asi on tegelikult mõnes mõttes üsna keeruline. Mõnigi on lihtsalt osav manipuleerija, kes ehmatab või mängib "patsiendi - kliendi" nii
üle, et see muutub manipuleeritavaks, kui ta ka enne eriti seda polnud.
-----
Lõpetan jutu parem, muidu ei lõppegi see postitus.
|
|
familyman
Kasutaja     Postitusi: 170
Registreeritud: 26.06.2004 Viimane külastus: 5.03.2010 Asukoht: arvuti taga Otsib: sõpra Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 03.07.2004 kell 15:33 |
|
|
Räägi edasi.
Ma pole kirjamees muidu kirjutaks ka pikalt.
|
|
Ray
|
postitatud 03.07.2004 kell 15:52 |
|
|
Üks põhimõte "tapa kõik autoriteedid" - ehk siis: püüa kriitiliselt vaadelda ka väga autoriteetsete isikute sõnumeid.
Ka minu jutt on subjektiivne ja võin eksida.
Kokkuvõttes tuli üks pilt meelde O.Lutsu "Suvi" filmist, kus apteeker valas mingit punsliõli Tootsile. Kui too kurtis, et see maisteb
justkui tavaline punsliõli, siis apteeker itsitas kavalalt ja ütles. "ah, mis Sa pärid, peaasi et aitab!"
Mõnes mõttes ju õige.
Võibolla vahel mõtleme oma elu ja nähtused, sündmused ise liiga keeruliseks.
Teisalt: "loll saab kirikuski peksa" -> iga inimene teeb valikuid ja tavaliselt ikka püüdes võimalikult rentaableid valikuid teha.
Ka "aitajad" surevad - kõngevad oma ahnusesse ja mustadesse tegudesse. meedias küll neid taga halatud.
Asja võib ära segada ahnus ja muud negatiivsed ajendid, mis varjutavad reaalsusetaju. -> Seetõttu elavad ära ka liigkasuvõtjad ja muud.
Mittemateriaalses mõttes (aga ka lmateriaalses mõttes samuti) ehk ka siis mõnedki sektid ja ka kahtlased isikud.
Moraal: parim kaitse on mõõdukus ja arukad otsused. Siis on vähem vigu ja võimalusi eksida, ka kannatusi vähem.
Kokkuvõttes usun, et reaalselt on selliseid inimesi olemas, kes suudavad lihtinimese mõistes uskumatuid imesid korda saata. (Vahel üsna loogilise
tegevuse tagajärjel, kui tausta ja protsessi tunda).
|
|
Adaro
Kasutaja     Postitusi: 474
Registreeritud: 20.01.2004 Viimane külastus: 1.02.2007 Asukoht: oma armsas kohas Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 07.07.2004 kell 21:41 |
|
|
Päris otseselt ei ole kokku puutunud, aga mina isiklikult usun küll, et nad oskavad aidata. Kas see just nõiakunst on, seda mina ei tea, aga arvan, et
lihtsalt heast inimesetundmisest on selle ameti juures palju abi.
Vihma sajab nii ausate kui ebaausate inimeste kaela, kuid peamiselt ausate, sest ebaausad varastavad ausate vihmavarjud ära.
(Parun C. S. C. B. of Colwood)
|
|
spunk
Kasutaja     Postitusi: 229
Registreeritud: 10.07.2004 Viimane külastus: 25.10.2010 Asukoht: tallinn Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 27.07.2004 kell 13:03 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: susanna
Tsitaat: Algne postitaja: kurat
Ma ei saa sust aru.
hoopis vastupidine ju?
hirm oli selle ees, et kuidas nad oskavad näha seda, mida sa tead vaid ise
see, mis minu hinges, peakski seal olema, mitte välja paistma igale võimetega inimesele
samas ise ma sinna ju läksin, ette heita saan seda vaid endale
ja eks see uudisimu oli ka parajalt suur ning elu oli ka hetkel selline, et rohkem ummikus olla ei saanud, kui tol hetkel
aga kogemuse võrra rikkam, kes teab, ehk kunagi lähen kuulan üle, mis veel tuleb või olnud on
saan võrrelda
see kõik käis nõidade kohta
need, kes ravitsevad- nagu ütlesin, endal kogemus puudub, ei laida , ei tee neid maha, ei väida, et need, kes oma ala tunnevad, olematud on
vaata nende noidadega on nii, et sinu biovåli ja energia peab olema nendele avatud... seee ei ole nii, et konnid mooda tånavat nagu ajaleht ja igayks
voib lugeda mis sinu hinges toimub....
Noid saab seansi ajal sinult energiat mis kannab endas informatsiooni..
Ja kaartide panemisel, ei ole midagi teha...nee don lihtsalt sulle mååratud...ja poole ime siis kui nad tott råågivad....
Olen ise mitmel korral noia juures kåinud ja osa informatsiooni on vale olnud,sest olen osanud seda blokeerida( oskan seda kuna, tegelen ise ka
sellega, kuigi olen alles algaja)
Kuid jah, ta oskas oelda mulle palju sellised asju, mis nyydseks on osutunud toeks....
Ja veel, koikidel inimestel ei olegi ettenåhtud noidadega suhelda, sellest ka see, et neist ei saa infot vålja lugeda ja pealegi nad ise ka ei usu
seda noiavårki... Mis on minu meelest tåitsa ok.... igayhele oma...
reality is a fucked up dream...
|
|