Pipilota
unetud ood tais armastust       Postitusi: 7822
Registreeritud: 21.10.2004 Viimane külastus: 17.09.2016 Asukoht: eemal Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 20.04.2006 kell 21:24 |
|
|
kuule, mine lopeta oma 8 klassi ara ja siis tule meiega raakima. ma ei saa sonagi su jutust aru. lauseehitus ja grammatika taiesti paigast ara!
"on võimatu olla masenduses kui sul on õhupall "
winnie puhh
|
|
Godfather
oldboy      Postitusi: 854
Registreeritud: 14.07.2005 Viimane külastus: 11.10.2011 Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 20.04.2006 kell 21:25 |
|
|
s6dur88, intelligentne inimene suudab asjad lahendada kasutades artikuleeritud kõnet, see eristabki neid nn. skinheadidest, kelle haridustase
piirneb parimal juhul põhikooliga. Ei tahaks olla küll diskrimineeriv, aga tegemist on siiski enamjaolt inimrämpsuga.
In heaven all the interesting people are missing.
|
|
Pipilota
unetud ood tais armastust       Postitusi: 7822
Registreeritud: 21.10.2004 Viimane külastus: 17.09.2016 Asukoht: eemal Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 20.04.2006 kell 21:27 |
|
|
godfather, ma kardan, et sa pead oma mottekaigu lihtsonadega lahti seletama - kolme voorsona on liig mis liig tema jaoks.
"on võimatu olla masenduses kui sul on õhupall "
winnie puhh
|
|
Godfather
oldboy      Postitusi: 854
Registreeritud: 14.07.2005 Viimane külastus: 11.10.2011 Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 20.04.2006 kell 21:34 |
|
|
ega ma eriti ei viitsi, las elab siis lollina edasi, eripedagoogika pole minu leivanumber.
In heaven all the interesting people are missing.
|
|
Oleskleja
Laiskur      Postitusi: 573
Registreeritud: 05.02.2003 Viimane külastus: 15.12.2019 Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 21.04.2006 kell 00:02 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: sauza
Mis krdi kiilaspead, nad ei suuda ju lillade paraadigi ära rikkuda.
nad kargavad parema puudumisel ka üksteist, omasuguseid ju ei kiusata
Isegi postitada ei viitsi.
|
|
voffi
Kollanokk  Mees Postitusi: 1
Registreeritud: 21.04.2006 Viimane külastus: 21.04.2006 Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 21.04.2006 kell 06:46 |
|
|
mida te tõmblete te ei tea midagi neist..
ma tean ise mõnda..
see ple kunagi nii et 10 ühe vastu.. kui on nad siis nad tõmblevad sõnadega 10 ühe vastu
aga kunagi ei lähe kallale 10 ühe vastu
alati üksi..
|
|
Marxendorf
-=Saatana sigitiS=-     Mees Postitusi: 945
Registreeritud: 10.10.2005 Viimane külastus: 25.08.2011 Asukoht: Tartu Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 21.04.2006 kell 09:29 |
|
|
Uskuge, et Skinheade ei karda vist eestlastest keegi. Kui vaja saaks tavakodanikest sellise kamba kokku, et nad hakkavad järgmisel päeval Lamba
kasukatega aasal oinaid mängima!
MA OLEN PÕHIMÕTTELISELT GAY ABIELUDE POOLT.....AGA MÕLEMAD NAISED PEAVAD ILUSAD OLEMA!!!
|
|
dillinger
Kollanokk       Postitusi: 4670
Registreeritud: 14.07.2003 Viimane külastus: 25.04.2018 Asukoht: õige Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 21.04.2006 kell 09:35 |
|
|
Eesti skinheadid on väljas ainult ühe asja peal-saaks kusagil ennast odavat kanget õlut täis lakkuda ja siis tänaval natukene räusata.
Kirjaoskamatu sõdurpoiss võiks alustuseks vaadata näiteks sellist filmi nagu Romper Stomper.
TJ
Mõttega seks on tõepoolest parim!
|
|
jenni
I Am What I Am      Postitusi: 3161
Registreeritud: 16.02.2003 Viimane külastus: 11.07.2012 Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 21.04.2006 kell 10:43 |
|
|
Olgem tolerantsemad, Eesti kaitseväe kitsaskohaks olevatki madala haridustasemega noored.
Anna mehele vabad käed ja sa tead, kust neid leida...
|
|
s6dur88
Algaja   Postitusi: 6
Registreeritud: 18.04.2006 Viimane külastus: 7.05.2006 Asukoht: tartu Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 22.04.2006 kell 21:53 |
|
|
Sturmfuhrer
ma arvan et mina tean neid paremini kui sina!
kuna ma üks neist !
aga jah ma vaatan arvamused ikka head
minge arenege natuke ja siis tulge mulisema
|
|
s6dur88
Algaja   Postitusi: 6
Registreeritud: 18.04.2006 Viimane külastus: 7.05.2006 Asukoht: tartu Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 22.04.2006 kell 21:55 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: dillinger
Eesti skinheadid on väljas ainult ühe asja peal-saaks kusagil ennast odavat kanget õlut täis lakkuda ja siis tänaval natukene räusata.
Kirjaoskamatu sõdurpoiss võiks alustuseks vaadata näiteks sellist filmi nagu Romper Stomper.
TJ
nähtud!
|
|
dilbert
Friik       Postitusi: 1346
Registreeritud: 08.12.2005 Viimane külastus: 27.03.2015 Asukoht: Tartu Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 22.04.2006 kell 23:41 |
|
|
s6dur88, mis neis siis head on. Tahad sa äkki meie arvamust muuta?
Tegelt see juba, et sa kõiki ilma mõistliku diskussioonita arenema saadad, ütleb teiesuguste neegrite kohta juba kõik. Aint plõksima ja ülbitsema
olete kõvad mehed, kuid mingit argumenteeritud tegevust teilt oodata pole mõtet. Võibolla ainult mõnelt teie juhtfiguurilt, kes teid, noori tatikaid,
oma musta tööd tegema panevad. Sa ehk läheksid nurga taha ja areneksid ise väheke enne selliseid sõnavõtte.
you and me baby ain't nothin' but mammals
|
|
Sonic22
Algaja    Postitusi: 35
Registreeritud: 24.04.2005 Viimane külastus: 9.08.2007 Otsib: sõpra Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 18.05.2006 kell 11:25 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: Marxendorf
Kusjuures eile õhtul mõtlesin selle teema üle! Mul kogunevad need lillad iga õhtu Tartus akna all! Mõtlesin uurida selle teema kohta ja ka oma
arvamuse panna! Mul on nii palju tuttavaid, kes on teise nahavärviga ja loodetavasti tulevad mulle see aasta külla! Ja kui mingi pede peaks tulema
midagi ütlema, siis luban, et peksan nad kõik Haigla nimekirja!
Mnd lausa huvitab, kas mõni Ex skinn on ka kuhugi Välismaale tööle jja elama läinud?
Ah kuidas ma tahakisn näha Teie reaktsiooni, kui kõik need "mustad", "kollased" ja mis iganes värvi tegelased ka Eestisse
rändavad, eestlaste nina alt töökohad haaravad ( seda heal juhul , kui need tegelased üldse töötada kavatsevadki), eestlased üha rohkem
asotsiaalistuvad, sest tööd kui sellist neile ei anta. On ju lihtsam sisse vedada odavat tööjõudu. Halvimal juhul need "mustp****"
lihtsalt sitsivad kuskil, elavad Eesti amksumaksja rahast (maksud kui sellised raudselt kahe- kui mitte kolmekordistuvad, et "kallitele
külalistele " head elamist eeldada), jne. Ükski tõeline eestlane ei kiida heaks teiste rahvuste sisserännet ja selle lubamist. Meie riik on
niivõrd väike, et siinse vere segamisega ei tohiks sis ju probleeme tekkida. Ja mõne aja pärast saab selle riigi nimeks ehk hoopis
Eesti-Vene-Aafrika-jne Vabariik/Ühendriik? Ei ole ma skinhead, ei ole ma rassist, lihtsalt näinud meie hea ja ilusa EL-u vilju. Sama saatus ootab ka
Eestit, kui kiiremas korras midagi ette ei võeta. "Võtame aga kõik vastu, kes iganes siia satub, mis siis, et riik väike, ruumipuudus tekib ja
eestlased aina rohkem elatusallikaid ja ehk ka kodusid kaotavad. Oleme hea ja salliv riik, nii nagu teised riigidki."
Kordan veelkord, pole ma mingi rassist ega skinhead.
Praeguses teemas hoian kahe käega Strumführeri ja alri poole.
Igaühes meist on varjul üks pisike kuradike *Sonic*
|
|
JoanMadou
pixie      Postitusi: 1001
Registreeritud: 22.11.2004 Viimane külastus: 10.10.2007 Asukoht: karjamaal Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 18.05.2006 kell 12:16 |
|
|
Sonic, kas ma sain sinu postitusest õieti aru - kas sinu arvates on lääne-euroopa kõrged maksud ning kõrged töötusemäärad nendesse riikidesse
sisserändajate tõttu tekkinud?
Ja seda ka et kumbapidi see siis ikkagi on, kas sisserändajad võtavad 'omadel' töö nina alt ära või jäävad nad toetuste peale elama? On
inimesi kes arvavad kas ühte või teist, aga ma pole varem kuulnud et keegi teadlikult mõlemat korraga arvaks. Et kui valgel pole tööd siis see on
sellepärast et must tema töö nina alt ära krabas. Aga kui mustal pole tööd siis on see selle pärast et ta toetuste peal elab ja ei kavatsegi tööd
teha? Nö töötuse põhjuste välimääraja?
Let's go save the world guys!
|
|
Marxendorf
-=Saatana sigitiS=-     Mees Postitusi: 945
Registreeritud: 10.10.2005 Viimane külastus: 25.08.2011 Asukoht: Tartu Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 18.05.2006 kell 12:16 |
|
|
Sonic......Loodan, et sa ei ole ise kunagi välismaal töödand ja ei plaani sinna ka kunagi minna! Parem must ja hea töö jõud, kui omad ja laisikud!
MA OLEN PÕHIMÕTTELISELT GAY ABIELUDE POOLT.....AGA MÕLEMAD NAISED PEAVAD ILUSAD OLEMA!!!
|
|
Sonic22
Registreeritud: 24.04.2005 Viimane külastus: 9.08.2007 Otsib: sõpra Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 18.05.2006 kell 16:08 |
|
|
Neid "musti" on kahte sorti: ühed tõesti trügivad töötamise eesmärgil EL-u maadesse, kuid enamus neist on just hea elu peal väljas. Siit
ka minu kahepoolne arvamus neist. Kui arvate, et olen mingi tõusik, kes elab , silmaklapid peas, kuskil Eestimaa pisikeses nurgakeses, eksite. Hetkel
elan Eestist väljas, EL-u kuuluvas riigis ja siin on see probleem juba tõesti liiga suur. Sisseränne kasvab ja kasvab, kuid tööjõud nende poolt on
küll alla igasuguse arvestuse. Elavad vaid maksumaksjate raha peal ning veel vinguvad ka, kui neile midagi öelda. Ja need, kes ka töötavad (
immigrandid sis) , need on töesti töö kohalike nina alt rabanud, sest nemad on nõus ka sandikopika eest töötama. Ja seda ju iga firmaomanik taga
ajabki. Pole mu arvamus neist midagi paljalt ajakirjanusest loetu põhjal. Oma silm näeb ju kõike seda. Ja ka kuritegevuse protsent on 75% nende poolt
tekitatu. Ja nedd, kes mulle vastu vaidlevad, et Eestisse sisserände kasvades eestlaste elu samaks jääb või paremaks muutub. Huiatki. Praegu ehk
vaidlete vastu ja kutsute mind milleks iganes, paari aasta pärast aga näete tulemusi.
Ja et sellist olukorda ei tekiks, olekski vaja meile korralikku skin`de kampa/organisastiooni. Vot nii.
|
|
Sonic22
|
postitatud 18.05.2006 kell 16:13 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: Marxendorf
Sonic......Loodan, et sa ei ole ise kunagi välismaal töödand ja ei plaani sinna ka kunagi minna! Parem must ja hea töö jõud, kui omad ja laisikud!
Laisikuid? Kas pole sa mitte märganud, et tänapäeval ei saa isegi müüja ametit Eestis, ilma, et sul oleks mingi krdi supererialane haridus? Seda
muidugi siis, kui tahad normaalset palka, millega suudaksid ka kuus toime tulla? Muidugi, need , kellel lihtsalt muud üle ei jää, nõustuvad neetud
3000.-EEKiga /kuus 12-14 tundi päevas rügama. (Ma saan ühe lapse pealt sama palju lastetoetust kuus:S).Aga selline töö tapab tervist ju. Ja pole see
krdi must tööjõud parem midagi. Lihtsalt odavam, ja seepärast ka eelistatuim. Tee oma silmad lahti, vaata natuke ringi, ja näed isegi, millest räägin.
Eestlastele isegi ei anta võimalust end tõestada.
|
|
anne51
Mul on kahju ...       Postitusi: 6804
Registreeritud: 16.01.2006 Viimane külastus: 14.06.2013 Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 18.05.2006 kell 16:29 |
|
|
Sonic, ära nüüd kurja kaela sõnu! Pole veel mingeid võõrtööliste horde ja peab lootma, et ei tulegi. Ja kuigi me ammu enam ei usalda praegust eliiti,
ei jää ka muud üle kui loota. Kaasa saaksime aidata uue eliidi tekkele, aga need ei ole päris kindlasti skin´d.
Inimese elu on lõpetamata jääv kool.
G.Keller
|
|
Sonic22
|
postitatud 18.05.2006 kell 16:44 |
|
|
Ptüi-Ptüi-Ptüi siis üle vasakul õla.
Minu point aga oli selles, et elades Eesti ühes naaberriigis (ajutiselt, ei TÖÖTA siin), näen ma, milline on olukord siin. Muulaste sõna on A ja O,
kui nendele midagi öelda, oled rassist, saad kuni 5 aastat reaalset vabadusekaotust. Riik keerab selja oma põlisrahvale, avades käed süleluseks
muulastele. On see siis normaalne? Ja see on EL-i tulemus. Kaugel see saatus siis Eesti riigist enam on?
Aga jah, sülitagem üle õla ning lootkem, et seda ei juhtu.
|
|
JoanMadou
pixie      Postitusi: 1001
Registreeritud: 22.11.2004 Viimane külastus: 10.10.2007 Asukoht: karjamaal Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 18.05.2006 kell 16:53 |
|
|
Olen samuti rikkas EL'i riigis elav kodanik, kuid minu silm on näinud natuke mitmekülgsemat pilti.
Esiteks, sonic, kuna sa elad lääne-euroopas siis oled sa kindlasti teadlik lääne inimeste suhtumisest idaeurooplastesse kui odavasse tööjõudu. See
polegi nii erinev sinu suhtumisest värvilistesse. Kui sa usud et võõrale maale paremat elu otsima minna ei tohiks, kuna kohalikul rahval on
töökohtadele eesõigus, siis mida teed sina välismaal tööl? Ka sinu töökoht võiks ju kuuluda mõnele kohalikule?
Teiseks olen ma näinud nii musti kui valgeid riigitoetuste peal mõnusalt ära elamas - ilma mingite süümekateta. Miks üks teisest parem peaks olema? On
ka töökaid musti, aga nagu ma kirjutasin on ka valgeid kes lähevad võimaluse avanedes iirimaale kanu kitkuma raha eest millega iirlast sama koha peale
ei meelita. Ma ei leia et peaksin selle pärast kanakitkujatest halvasti arvama, ükskõik mis värvi nad on.
Sisserändajatega võib tekkida probleeme, kuid nende probleemide tekkimine on nagu alati - kunagi pole probleemides süüdi vaid üks osapool. Nooruk kes
on kasvanud lääneriigis kus teda nahavärvi pärast teistest halvemaks peetakse, kus tema isa võõra kõlaga nime pärast normaalsele töökohale ei võeta
ning kellel endalgi pole tööturul suuri väljavaateid (peale taksojuhiks või koristajaks hakkamise) ei saagi ju seda riiki armastada ning austada.
Samas situatsioonis valged pöörduvad samuti kriminaalsuse poole - ja ma ei imesta selle üle. Kuid ma ei usu et nahavärv ja kriminaalsus ühes
geenis pesitsevad.
Lisatud: jõudsid juba kirjutada et ei tööta seal - selge. Kas põhimõttest? Kui mina endale siin suvetöö leian, kas ma muutun sinu silmis sama
põlastusväärseks kui värvilised?
Let's go save the world guys!
|
|
Imre
:      Postitusi: 2316
Registreeritud: 30.12.2004 Viimane külastus: 19.07.2022 Asukoht: Päälinn Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 18.05.2006 kell 17:02 |
|
|
Sonic22, kui sa oled vilets tööline, siis tööandjana ma annaks
sulle kirsaga kubemesse ja võtaks kellegi teise tööle.
On selleks siis neeger, hiinlane või eestlane.
See ei oma tähtsust, töö peab olema korralikult tehtud.
Minu ebaselge jutt on tingitud alkoholist või selle tugevatest jääknähtudest,mille tõttu ei saa mind milleski süüdistada.
|
|
muhhin
Kuuvarjutus         Postitusi: 4532
Registreeritud: 10.12.2002 Viimane külastus: 17.06.2020 Otsib: meelelahutust Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 18.05.2006 kell 17:08 |
|
|
Kui ollakse seisus, et ettevõtted ei saa laieneda, kuna koha peal ei ole piisavalt inimesi, kes oleksid võimelised või huvitatud mingit ametit
omandama, siis on ilmselge, et tööjõud tuuakse sisse ja õigesti tehakse.
Vastasel korral kolitakse tootmine riigist välja (mis juba ka toimub) ning siis ühelt maalt riigi enda kodanike laiskuse tõttu (kasvõi need pöetud
peadega päevad läbi õlut imevad tegelased) tekib tegelik tööpuudus ja üldine majanduslangus. Reeglina kurdavad ja kisavad need tegelased ka rohkem.
Tänasel päeval meil tegelikult tööpuudus, kui niisugune, puudub
|
|
Sonic22
|
postitatud 18.05.2006 kell 17:28 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: JoanMadou
Lisatud: jõudsid juba kirjutada et ei tööta seal - selge. Kas põhimõttest? Kui mina endale siin suvetöö leian, kas ma muutun sinu silmis sama
põlastusväärseks kui värvilised?
Minu mittetöötamine siin pole seotud minu põhimõtetega. Ei tööta, kuna keel pole veel päris selge ja ei tahaks umbkeelsena töötada. Ja on veel mitu
mitu põhjust, mille hulka aga minu põhimõtted kohe kuidagi ei kuulu.
Teiseks, ei muutuks sa põlastusväärseks, mida ei ole ka töökad ja ametlikult riigis viibivad muulased, olgu nad või lillad või roosad. Minu põhimõte
on just selles, et niipea, kui Eesti riik kavatseb oma süli avada kõikidele muulastele, hakkab neid nagu murdu Eestisse rändama, saades suuri
toetussummasid, mida Eesti riigi kodanik oma töö ja vaevaga maksab, lasevad libedalt liugu rahva turjal ja kui neile midagi öelda, tituleerivad su
rassistiks. Sinule väänatakse aastad kaela, nemad irvitavad pihku. Minu poolest tulgu Eestisse, aga sel juhul hankigu kodakondsus, õppigu keel
selgeks, maksku makse, nagi iga teine ametlikult töötav riigikodanik, mitte ärgu töötagu mustalt, ärgu pistku raha tasku ning irvitagu ausa rahva üle.
Point polegi selles, kes kellelt töökoha haarab ( kui asi käib seaduse kohaselt), point on selles, kuidas immigratsioon kasvab ja sellega koos Eesti
rahva kannatused.
aga eks aeg lõpuks näitab, mis tuleb. Loodetavasti mõtlete ka siis samamoodi. Kuid suurema tõenäosusega mitte.
|
|
Imre
:      Postitusi: 2316
Registreeritud: 30.12.2004 Viimane külastus: 19.07.2022 Asukoht: Päälinn Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 18.05.2006 kell 17:44 |
|
|
Ka eestis elavad (eestlased, venelased jne) inimesed töötavad
nö mustalt. Mitte kõik, aga osa kindlasti.
Sama saab olema ka sisserännanutega.
Mille poolest see "must" halvem on, kui kodakondsusega Vasja,
kes ei kavatsegi ausalt makse maksta või üldse tööd teha ?
On igasugu tõpraid olemas nii värviliste kui valgete hulgas.
Natukene harimatu ja debiilne on suhtumine, et tuleb "must",
võtab meie töö ära ja naise ka veel pealekauba.
Ole ise väärt tööline-inimene, ei võta keegi sult midagi ära.
Minu ebaselge jutt on tingitud alkoholist või selle tugevatest jääknähtudest,mille tõttu ei saa mind milleski süüdistada.
|
|
anne51
Mul on kahju ...       Postitusi: 6804
Registreeritud: 16.01.2006 Viimane külastus: 14.06.2013 Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 18.05.2006 kell 17:52 |
|
|
Mille poolest "must" halvem on? Ei tea, arvatavasti ei olegi, aga esimene mõte on mul: mine koju, sind oodatakse seal. Mis nad rändavad
ringi!? Igaüks aidaku oma kodumaad! Saan aru, et olen idealist, aga meil on veel võimalus teha õiged poliitilised otsused, et meie omad ei peaks
Iirimaal kalkuneid kitkuma ja et võõrtöölised ei tuleks meile.
Ma lihtsalt loodan, et elu Eestimaal paraneb.
Inimese elu on lõpetamata jääv kool.
G.Keller
|
|